- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.001
Sen her gece sürekli kalkıyorsun o daha zor sennin enerjin daha bol bence asıl süper olan sensin cnmBu ne enerjiiii az bana da yollaaa.
Geceleri bazen gonca kişisini kaldırıyorum ben de az değilimSen her gece sürekli kalkıyorsun o daha zor sennin enerjin daha bol bence asıl süper olan sensin cnm
Benimde yapmam.laziim detoksKızlar ben de 2 günlük bi detoks mu patlatsam acaba ne dersiniz? Bu ara tuzu abartıyorum sanırımceza vereyim kendime. Var mı öneri bir şey?
Biraz da o kalksin canım onun da bebeği sonuçta ole yatmak olmazGeceleri bazen gonca kişisini kaldırıyorum ben de az değilim
Mavi gel eş zamanlı yapalım senle ne dersinnnBenimde yapmam.laziim detoks
Olur yapalım cnm 2 günlük.birseyMavi gel eş zamanlı yapalım senle ne dersinnn
O zaman bi düşünelim ikimiz de. Yarın ayrıntılı konuşalım uygun bir şey buluruzOlur yapalım cnm 2 günlük.birsey
Cuma bi süprizle çat diye 60.9u görürsen şaşırmam valla@Verano_portenomelisa- beni bekleyin yanınıza 60 a geliyorum 60ı ucundan görmeye 500grmck kaldı 60 a yanınıza hemen gelmem lazım ki barabar 59 için kapışalım önce kim görecek diye
HelloO zaman bi düşünelim ikimiz de. Yarın ayrıntılı konuşalım uygun bir şey buluruz
Tmm biraz arastrayim bakalimO zaman bi düşünelim ikimiz de. Yarın ayrıntılı konuşalım uygun bir şey buluruz
Tşk ederim cnm. Emzirmeyi bırakana kdr kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıp, emzirmeyi bıraktığımda dukan denemek istiyorum. Hem kilo vermemin durduğu anda ilaç gibi gelmiş olur diye düşünüyorum.Canım emzirdiğim için ben de tecrübemi paylaşmak istedim. Bundan birkaç yıl önce dukanla 2 ayda 15 kilo vermiştim. Ben şahsen çok severim, çok keskin net çizgileri yasakları olduğu için. Bebeğim 6 aylıkken tekrar yapmak istedim fakat 2 hafta içinde bebeğimde alerji yaptı yediklerim. Çocuğu emzirdiğim an tüm vücudunda kırmızı kabartılar çıkıyordu. O nedenle bıraktım. Zateb emzirken normal Dukan önerilmiyor. Yani güçlendirme evresi yapılabilirmiş. Ben kilom çok denemek istiyorum demiştim ama bebeğime iyi gelmedi. Yine de sen bilirsin tabi, her kişi, her bebek farklı. 5 gün atak yapmıştım bir şey olmamıştı. 2 hafta sonra dokundu
Gel kuzum gell. Valla bilmiyorumHellodetoks denince lap diye atlayan bir ben var burda ne detoksu yapçaksınız bakiiimm
Olabilir canımm. Güzel olsun her şeyy. Emzirmeyi bırakana kadar belki istediğin kiloya inmiş olursunnTşk ederim cnm. Emzirmeyi bırakana kdr kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıp, emzirmeyi bıraktığımda dukan denemek istiyorum. Hem kilo vermemin durduğu anda ilaç gibi gelmiş olur diye düşünüyorum.
En sevdiğim kabak detoksu benim hatta önümüzdeki hafta yapmayı planlıyodum eğer sizde onu yapçaksanız aranıza kaynıyım dedim ihihihihGel kuzum gell. Valla bilmiyorum
Zor ama imkansız değil. Umarım öyle olur cnmOlabilir canımm. Güzel olsun her şeyy. Emzirmeyi bırakana kadar belki istediğin kiloya inmiş olursunn
Canım aslında ben beğendim. Yani normal kahvaltınızı yapın öğlen ve akşam bunu için diyor. Üstelik ara öğün de yapabilirmişiz.Kizilbodur
Bu iyiymiş ama emzirenlere birşey diyemiyorum filan diyor sonunda birde lezzetli gibi ama baya acıkır insan bunda ya baya zor
Valla kabak da olabilirr ben hiç yapmadım onuu. Zorlu mu pekii nasıl yapılıyorrEn sevdiğim kabak detoksu benim hatta önümüzdeki hafta yapmayı planlıyodum eğer sizde onu yapçaksanız aranıza kaynıyım dedim ihihihih
Eeggg pisssCanımın profiterollu pasta çok istemesi ne olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?