Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@Verano_porteno melisa- beni bekleyin yanınıza 60 a geliyorum 60ı ucundan görmeye 500grmck kaldı 60 a yanınıza hemen gelmem lazım ki barabar 59 için kapışalım önce kim görecek diye
Cuma bi süprizle çat diye 60.9u görürsen şaşırmam valla ay şaka gibi artık 59 için kapışçazz

Tşk ederim cnm. Emzirmeyi bırakana kdr kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıp, emzirmeyi bıraktığımda dukan denemek istiyorum. Hem kilo vermemin durduğu anda ilaç gibi gelmiş olur diye düşünüyorum.

Olabilir canımm. Güzel olsun her şeyy. Emzirmeyi bırakana kadar belki istediğin kiloya inmiş olursunn

Kizilbodur

Bu iyiymiş ama emzirenlere birşey diyemiyorum filan diyor sonunda birde lezzetli gibi ama baya acıkır insan bunda ya baya zor
Canım aslında ben beğendim. Yani normal kahvaltınızı yapın öğlen ve akşam bunu için diyor. Üstelik ara öğün de yapabilirmişiz.
Evet ben de emziriyorum ama günde 2 3 kez 5er dk falan benim kız memeyi bıraktı bırakcak. Normal kahvaltımı da yapıcaksam beni etkilemez diye düşündüm. Sen de iyice bi tart düşün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…