- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.961
Bence de güzel olurdu sonra pasta yedik diye iki gün sadece egzersiz yapardıkMezun olan pasta ismarlardi
Siz mezun olunca yiyinBence de güzel olurdu sonra pasta yedik diye iki gün sadece egzersiz yapardık
Benle kapışıyordun hani de sana fark atmistim ya unuttum mubugün bismillah deyip başlayım eşime söyleyim bir sahil turu yapalım üşenmeyim.
annemlede konuştuk o da platese gitmek istiyormuş onla yazılırız birde haftada 1 2 yüzmeye gidicem havuz 20 eylülde açılacak tadilatta şimdi vallablonde ambition ile biraz konuştuk kalbim pır pır oldu o gücü gördüm kendimde
süper canım kilon azaldı ama duraksama yaşamadın belki 59 da yaşarsın
ahh bana da aldın mı sen diyorlar
nereye gideceksiniz belli mi
ben kimle kapışıyorum bilmiyorum
Onuda mezun olmayanlar dusunsun artikBence de güzel olurdu sonra pasta yedik diye iki gün sadece egzersiz yapardık
Sunun surasinda mezun olmama kalms 3 kilo beni bunlarla korkutamazsnSiz mezun olunca yiyinama ben cuma mezun olacağıma göre yiyebilirim kaptinn sen yersen liste yi etkilersen ama ben artı olsam da listeyi etkilemiycem ondan yiyebilirim
Teşekkür ederimmgözün aydın canım . eşinde diyet yaparsa daha kolay olacak senin için diyet .
kaç kilosun canım
Ay benimde canım doğum günümde yediğim profiterollu pastayı çok çekiyor 69 olayım yiycemSiz mezun olunca yiyinama ben cuma mezun olacağıma göre yiyebilirim kaptinn sen yersen liste yi etkilersen ama ben artı olsam da listeyi etkilemiycem ondan yiyebilirim
Çok içten istemişimNasil bi temiz kalbin var esim zayiflasin istiyorm dedn nasil.dicem bilmiyorm dedin adam doktor kontrollu diyet yapcak
Süperrr
Hareketliysen dengelersn bence ama ben mesela balayindan 2 kilo fazlayla döstm dikkat etmek lazmMerhaba Kızlar,
Hala tatildeyim. Ben bile kendime inanamıyorum ama burada da diyete devam ediyorum. ( ana yemeklerde tatlıyı , akşamları da içmeyi biraz kaçırıyor olabilirim.: ) )Üstelik yeme içmeyi geçiştirmek için öğünler harici neredeyse tüm zamanımda aktivitelerdeyim. öyle hırslı oynuyorum ki, sürekli kupalar falan yani. bi de günde en az 2 saat yüzüyorum. 4 günüm kaldı.
Mexburi diyet en zoruÇok içten istemişimgerçi belliydi onun az çok. Yarın bi de kolesterol çıksın da göreyim onu
Evt insan kendi isteyerek bir hırsla azimle başladımı güzel oluyor yoksa eğer o modda diilse zorla kendini yapmaya zorlayınca resmen bir işkenceye dönüşüyorMexburi diyet en zoruinsan nasil sıkılıyo benimde bi ara doktor kilo ver demisti de iyyy
Cok zor oluyo ya hem hasts gibi hissediyosun hem yaoman lazm enerjiye ihtiyacin varrEvt insan kendi isteyerek bir hırsla azimle başladımı güzel oluyor yoksa eğer o modda diilse zorla kendini yapmaya zorlayınca resmen bir işkenceye dönüşüyor
Aynen canm bende 75 e çıktığımda geçen seneler ki ilk denemelerimde öyle olmustumCok zor oluyo ya hem hasts gibi hissediyosun hem yaoman lazm enerjiye ihtiyacin varr
Benimki de hala yapmam etmem diyor da yarın haşlıcak doktor onu. Daha 30 yaşında bile değilsin ne bu hal dicek. İstemeyerek de olsa zayıflasın valla kilo cidden sağlığı çok bozuyor. Sonra memnun olcak halindenMexburi diyet en zoruinsan nasil sıkılıyo benimde bi ara doktor kilo ver demisti de iyyy
Ay insallahhhh valla biraz istek ve motivasyonla hersey hallolurrAynen canm bende 75 e çıktığımda geçen seneler ki ilk denemelerimde öyle olmustumresmen hasta gibi oluyorum enerji sınıf ve mutsuz çok zor sonra geri bozuyorum filan resmen işkence idi ama olayı kafada bitirip büyük bir istek ve hırsla başlayıp yaşam şekline dönüştürünce öyle olmuyor uygulamasında sonucuda güzel oluyor ozman herkesin içine önce istek ,kararlılık ve ne olursa olsun vazgecmeyecek hırs gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?