- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.781
ouyy bnm eşim sanırım haftayaydı. sefgülüsüylen bulunca saldım çayıra mevlam kayıra olcek emmee... istediğimiz cezayı verebülürük dimiii
soda iç cnm:):)naparsınızkızlar acayip şişim bi form çayı içtim şimdi işe yarıyo bence ,artık fazla içmiyom ama....
soda iç cnm:):)
kahvaltı
kk kadar peynir
4 yeşil zeytin
4 dilim salam
2 bardak şekersiz çay
1 tane şekerli kurabiye
öğle
kinder süt dilimi
bir avuç kuruyemiş
akşam
bir kase çorba
1 tabak taze fasulye
1 dilim karpuz
kıs ben süt dilimini bebişe alıyom
yaa arkadaşım verdi bende yedim :26:
çok özlemişim takımımı yaaaa..kocayı gönderdim öğle yemeğine gelmişti. şimdi başbaşayızz.. off yoğun yorucu ama güzel bi haftasonundan sonra burdayım...eşimin evini temizledik derledik topladık.ya burda önce oturanları çok merka ettim iğrenç yaa hiç temiz değillermiş. neyse işte ortaköy filan yaptık kardeşim ve eşimle. ama tabi 2 odunla gezmesi pekde keyifli olmuyor takı bakalım yok, giysi bakalım yok. neyse ama tek kötü taraf şehir değişikliklerinde hemen kabız oluyorum ve çok uzun sürüyor.. o yüzden tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum şu anda inanır mısınız? moralim çok bozuldu sabah tartılınca. o kadar da herketliydim ama demekki 2 günde hemen gidenler geri geliyor.insanın şevki kırılıyor tbi. neyse ben bi geçmişe göz atayımm.
kızlar size birşey sormak istiyorum.benim adet düzensizliğim var.bazen çok sarkabiliyor o yüzden tarihini kestiremiyorum.ama gecen hafta olmam gerekirken olmadım.büyük ihtimalle pazartesi tatile gitcem.adet geciktirici ilaç kullanmak istiyorum.fakat araştırdığım kadarıyla adete en gec 3 gün kala alınması gerekiyormus hapın.yani ben zamanını tam bilmediğim için o dönem de olmayabilirim sonucta bir sorun olur mu sizce?
bi sorun olmaz bence canım bende kullandım bir kere....
ya bu yüzde işi nasılki hem o iş farketmez ya amaç motivasyonun düşmemesi olsun sonuçta 1 e 2 e 3e giren eşler daha çok motive olur bence yani
diğer kızlar nediyo bu işe
hşş ses verin yaa
kızlar size birşey sormak istiyorum.benim adet düzensizliğim var.bazen çok sarkabiliyor o yüzden tarihini kestiremiyorum.ama gecen hafta olmam gerekirken olmadım.büyük ihtimalle pazartesi tatile gitcem.adet geciktirici ilaç kullanmak istiyorum.fakat araştırdığım kadarıyla adete en gec 3 gün kala alınması gerekiyormus hapın.yani ben zamanını tam bilmediğim için o dönem de olmayabilirim sonucta bir sorun olur mu sizce?
Canim adet geciktirici hapi bilmiyorum ama, adet duzenlemek icin hayit tohumu var aktarcilarda satiliyor. onun cayini iciyorsun. Benim oyle duzene girdi,bide civanpercemi otu kullanmistim ben. Suanda duzenli adetlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?