- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.761
hoşgeldin cnmmm:) nasılsın?
ben çıkıyorumm kızlarrrrr
belki yolda giderken biriyle çarpışırım ayyy kitaplarr derken bi bakışş tamamdırr işte sana incir reçeliii
öpüyorumm siziiii kalorisiz akşamlarrrrrr
iyiyim datlımmm. kendime sağlıklısından dengelisinden bi diyet listesi hazırlamaya çalışıyorum..aslında şok diyet değil de sağlıklı diyet yapsak hep beraber. eti sütü sebzesii. olma mı baculaaaa
canım takımım. bugün xls medikale başladım. ve haftasonu kabız kabusumdan sonra bugün 77.7 çıktım ve ben tickerımıda değiştirdim bu yüzden çok moralim bozuldu. 75 leri görmüşken malll gibi geri 77 yi gördüm.. inşallah bu dibe vuruş beni kısa zamanda tekrar hırslanmama vesile olur. demekki neymişşş üstüne düşmezsen hemencik geri gelirmiş... demkki neymiş aç kalınarak kilo evrilmezmişşş. ara öğün yapmazsannn,,sebze meyve yemezsen. hep tost, hep karbonhidrat,bisküvi kek yersennn böle olurmuş. yaa otobüste verdikleri adı sanı belirsiz iğrenç düğün salonu kekini bile tadını beğenmediğim halde yedim yaa. psikolocik müüüü? aç değilsem bile yiyesim geliyorr.neden küüü.. Allahımmm bana yardım et bi kendime geleyiimmm..
seni sevmeyen ölsün datlummm..olsunn annemmm yaaa wallaaa senden cadaloz olurmu hiçç bukadann tatlıykennn
kızzz nasıı olucağımı varr bak kaç saattir ağlıyorumm burda yaaaa
yokk yaaa gülçin benii sevmiyoo walllaaaaaa
canım ya hemen bozma moralini motivasyonunu kaybetme sadece bi geçiş yaşadın ama cumaya kadar toparlıycandan eminim ben şu ilaç işe yarar inşallah gelişmeleri yaz bakalım keşke tickerını hemen değiştirmeseydin cmaya kadar bekleseymişin iyiymiş
ben çıkıyorumm kızlarrrrr
belki yolda giderken biriyle çarpışırım ayyy kitaplarr derken bi bakışş tamamdırr işte sana incir reçeliii
öpüyorumm siziiii kalorisiz akşamlarrrrrr
hıı liste değişmiş ama ayşen izinli diilmi kaynanası var fırsat bulunca girebiliyo garibim şimdi nasıl olcak
yaa kızlar yokmu bi kuzendirr arkadaştır felannn kaptanla bana
az kaldı canım çatçam ben sizin çöpünüzü aslıyla bekleyin az hepinizi buraya gelin alcam şu tatil bitsin yeni öğretmenler gelsin bekarları buluruz aralarından elbet
maşallahhh maşallahhh tu tuu tuuuu benim canımmm takımıma. tatilde bilenem nasılda paylaşımlı
ya Aslıcım aklınla zekanla bin yaşa. eşleştirme fikri süper yaaa..hem irrascım ben bu aralar gevşedim aslında her zamanki gibiyim ama kilo vermem durdu. sıkı denetime ihtiyacım var. senin beni motivenle olacak bu iş. bana istediğin cezayı verebilirsin spor yapmazsam kaçamak yaparsam ve su içmezsem. yeşilçay içmezsemmm.. tamam mıı ortiiimmm.
gülçin kıss ikimiz ya birinci oluruz ya sonuncu
ya kaptaaan şimdi biz eşleştirme olduk ya bunlar arasında en çok kilo verende 14.takımın 1.cisi 2 . cisi olsa ya
grubumuzun içinde yarışma yapak hem daha çok motive oluruz
görmediğini düşünerek özel mesajda atıyorum kaptan sana
tamam canım yapalım ama verilen kiloya göre mi yoksa yüzdeye göre mi olsun
tamam canım yapalım ama verilen kiloya göre mi yoksa yüzdeye göre mi olsun
ben de hazır benimki nette yokken brz uyuyım görüşürz kızlar :)
bence kiloya göre olsun. ben şuna inanmıyorum ya kilolu olanın daha çok vereceğine. mesela örnek ilk aklıma gelen esra ve öznur benden zayıf ama daha çok verebiliyorlar. yanee yüzde olmasın kilo olsun diyorum ben. sne bilirsin yinede.
evet rakipleşirsek ben daha çok kilo verebilerimmramazana kadan çıtır olabilirim belkimdeee
bence kiloya göre olsun. ben şuna inanmıyorum ya kilolu olanın daha çok vereceğine. mesela örnek ilk aklıma gelen esra ve öznur benden zayıf ama daha çok verebiliyorlar. yanee yüzde olmasın kilo olsun diyorum ben. sne bilirsin yinede.
senin eşin kim kızzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?