- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.741
kızlarr napıyosunuzz incir reçelini izliyorum benn
sinirlerim bozuldu yaaaa
bende geçen gece izledim içim çıktı ağlamaktan
şimdi gelirken aşk tesadüfleri severi aldım bakalım o ndanda aynı performansı bekliyom o nasıl
bende geçen gece izledim içim çıktı ağlamaktan
şimdi gelirken aşk tesadüfleri severi aldım bakalım o ndanda aynı performansı bekliyom o nasıl
incir reçelide neymiş canım
yaaa bu nasıl bi aşktırr adam salaşşş varya bittim resmennn
offffffffffffffffffffffffffffffffffffff aşık olasım geldii kahretsinn yaaaaaaa
yaa kızlar yokmu bi kuzendirr arkadaştır felannn kaptanla bana
aşk tes. o filmde muhteşemm kesinlikle izle nazomm yaaa walla ağla ağla bi hal olursunn
az kaldı canım çatçam ben sizin çöpünüzü aslıyla bekleyin az hepinizi buraya gelin alcam şu tatil bitsin yeni öğretmenler gelsin bekarları buluruz aralarından elbet
walla bilmiyorumm artıkınn yap bi annelikk annnemmmm
ama halil sezai gibi olsunn tahamm mııı
walla bilmiyorumm artıkınn yap bi annelikk annnemmmm
ama halil sezai gibi olsunn tahamm mııı
kıs eşim gülçin yürüyüşünü yaptınmı bakiiim bence beni denetlemeben sana sölerim neler yaptığımı
meselaaa kaç zamandır bi yürüyüşe başlayamadım gitti sabahın körünce kim kalkacakda yürücek ilham bekliyorum bi gün gelicek kesin
bu arada kızlar ya ara öğü olarak ne yesemkii karnım acıktı
öğlen bişile uğraşamadım
çayla 2 dilim kepek ekmekli nutella yedim
yaptım geldiimm istiklalde yürüdüm sıraselvilerde yürüdümmm... eşimde yürüyüş sırasında aradı arkadaşları getireyimmi yazık dışarda yemekten bıkmışlar dedi yemeğe diye bende ne bulursak yeriz dedim .yürüyüşten sonra koştur koştur pratik bişile hazırladım rus salatası irmik helvası yaptmm. irmikten sadece tadına baktım. russalatasından yedim birazıımcık.. şimdi içerde çay içiyolar bende açtım pc mi odama geçtim . ne işim var 5 adamın arasında. 3ü bekar yyaaa bizim takıma güzel damat adayları çıkar burdan ammaaa nasıl olacakk kiii.öle işte.
ayyyy kendime gelemdim çıkmam lazımm gözlerimm kıpkırmızı yaa hala filmdeki şarkıyı dinliorummmm
kız bak benden cadaloz bi kaynana olur anca aranızda otururum taaammı
istediinden eminmisin
yaptım geldiimm istiklalde yürüdüm sıraselvilerde yürüdümmm... eşimde yürüyüş sırasında aradı arkadaşları getireyimmi yazık dışarda yemekten bıkmışlar dedi yemeğe diye bende ne bulursak yeriz dedim .yürüyüşten sonra koştur koştur pratik bişile hazırladım rus salatası irmik helvası yaptmm. irmikten sadece tadına baktım. russalatasından yedim birazıımcık.. şimdi içerde çay içiyolar bende açtım pc mi odama geçtim . ne işim var 5 adamın arasında. 3ü bekar yyaaa bizim takıma güzel damat adayları çıkar burdan ammaaa nasıl olacakk kiii.öle işte.
ayy çok merak ettimmm..bende izlemek istiyorum. benimde incir reçelim olsa,ben de ağlasam.. bizde niye yookkk
maşallahhh maşallahhh tu tuu tuuuu benim canımmm takımıma. tatilde bilenem nasılda paylaşımlı
ya Aslıcım aklınla zekanla bin yaşa. eşleştirme fikri süper yaaa..hem irrascım ben bu aralar gevşedim aslında her zamanki gibiyim ama kilo vermem durdu. sıkı denetime ihtiyacım var. senin beni motivenle olacak bu iş. bana istediğin cezayı verebilirsin spor yapmazsam kaçamak yaparsam ve su içmezsem. yeşilçay içmezsemmm.. tamam mıı ortiiimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?