Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amann sankim seni oğluna alcek

herkese hyrlı kandillerrrr.çok uykum var kahvaltı yapıp direk uyucam
ya ben kalorisepetini inceliyodum da yeni gördüm senin yorumunu:))hee ya alcam didiğdi bi ara ma ses çıkmadı bi daha
ne uykusu kız bu saattee hayırdırrrr...
irras ve triptofan hoşgeldinizzzzzz.
irras akşam nasıldı yavrucummmm ne ettiniz
triptofan ben de de ödem var sanırım.bu arada kalori sepetini okuyodum sorular kısmını.diokine sürekli aynı kaloriyle beslenip bikaç gün falan afrklı beslenince çok ödem olurmuş vücutta.belki seninki de öle olmuşturrrr.

Son düzenleme:
fıstıklar naberrsiiizzz. öpüyorum sizi kokulu kokulu..

evet bugünümü anlayıyım size. sabak 7.30 da kalktım kocaya kahvaltı hazırladım..

bende 1 dilim tam tahıllı ekmek,2 zeytin, domates,1 çatal peynir yedim. sonra 8.15 te kocayla evden çıktık. onu işe gönderdimm bende tuttum sahil yolunu. dolmabahçenin,kabataş lisesinin,çırağanın çnünden hayraaann hayran baarak ortaköye kadar yürüdüm. sonra biraz denizi seyrettiimm. geri döndüm kabataşa kadar tekrar. eve geldiğimde 10 çeyrekti. belime de sauna kemeri sarmıştım güzel terlemiş..2 saat yürüdüm ama nasıl geçti anlamadım. aşık oldum sanırım ben bu şehre..

gelince bi duş aldım uyudum biraz. üst komşunun sevişme seslerine uyandım. ula kadın nasıl bağiriyyyy.üff çok sinir bozucuymuş. artık bende dikkat edecem haa konuyu dağıttımm:78::78::78: şeyy sonrada ne yedim yarım kase süt içine 2 kaşık yulaf gevreği meyveli attım yedim. çok açım şu an. dolaptada dünden kalma börek irmik helvası var ama yemeycemm. şu anda hırsım azmim açlığımın da önünde. memlekete gittiğimde karnımı içime çekmek istemiyorum. çekemeyenlerin beni açık bulamayınca kilola ezmeye çalışmalarına fırsat vermek istemiyorummm..

Son düzenleme:
bengeldim kızlarr
hayırlı kandiller herkesee
duşa giricem birazdan gerçi daha işim var ama olsun
bu arada ortim yarım litre su içtim daha su içemiyorum ben ortak ya napcesss

sabah kahvaltıdada 1 yağda pişmiş yumurtA 2 dilim kepek ekmeği yedim
duyurulurrr

ortii sende benim gibi çok şehvetlisin bizim apartmanda moruk kaynıo ses mes yok olsa kaçırmam heç

neyse hatunlar ben kaçıyorum
yatağımı bilem toplamadım dahaa
çamaşır var yıkancak ütü var
temizlik var üüüfff üüffff
bugun yürüyüş yapacam bu aradA 6da çıkıyorum

kızlarr hepinize hayırlı kandiller bugün rabbimden kim el açıp ne diliyorsa inşallah kabul eder.

gizemcim, şişeyi elinde gezdir devamlı bak sora alışınca ayrılamaycaksın. ben bi keresinde o kadar alışmıştım ki geçen yıllar. sahurda kalkıp sofrayada şişeyi alıp oturmuşum uykulu uykulu..

herkese hyrlı kandillerrrr.çok uykum var kahvaltı yapıp direk uyucam

houytttt kuzuuu napıyonn senn yaaa gündüz uyumasıı çokk ta iyi değilll kendine gelll sabaha kadann yatmıyonn sonra akşama kadann uyuyonnn heyyy kalkta spor yapp bişiler yapp yahuuu yoksam geliyo wallaaaa

ooo bu şehire aşıkk olmuşşş bayannnnaaaa bakkk heleee kızz seninde aklın fikrinn nerde haaaaa

gizemmm canım ne olduu akşamm yaaa merak ettimm ne koptuuu

fatoşummm şimdi burdaydın nereye gittinn yaaa houyyyy ağlıcam ama artık kaç gündür görüşemiyoruz kiii yaaa

kızlarr hepinize hayırlı kandiller bugün rabbimden kim el açıp ne diliyorsa inşallah kabul eder.
inş canımcım.keyifler nasıl?ne yedin dün bakeeeeeemmm:))
ya kızlar geçmişi okumuyyonus mu yaaaa((((hep kendi kendime soru soruyomuşum da öle konuşuyomuşum gibi geldi bana(

Son düzenleme:
fatoşummm şimdi burdaydın nereye gittinn yaaa houyyyy ağlıcam ama artık kaç gündür görüşemiyoruz kiii yaaa
burdayım canım cevap yazarken dışarda görünüyon sanrısam sorun ondan kaynaklanıyo.yoksa gidermiyim hiçççç

fatoşummmm sevgili ortağımm ay bu söz çok hoşuma gitti yaaa
yawrummm sen ne ettinn yaaa spor yokkk tatlı börek çörekkk heyyyy kendine gell houyttt wallaa yoksa kıyamam felen dimemm
bugünn sabah yediklerini alayımm lütfennn hemencikkkk
ve eğer bugünde spor yapmazsan sana ceza vermek zorundayımmm wallaaa ölee yanii geçen cuma ne için sözleşmiştikk haa hatırla bakimm bii iyice saldık kendimizii walllaa

yaa toplam aklorisi çok az oldu aammma yaa acaba yine de kilo aldırır mı kine?bi de bugün oruç tutacam die yediydim onları.yani bugün akşama kadar bişey yemiycem beeennn.akşam da abartmadan evde ne varsa ondan yiycemmm inş..

canım benim Allah kabul etsin .

şimdiii kuzumm bakk dün böreğin yanında tatlıda yemişsin tmam kalorisi belki az dieceksinde bence tatlı yediğinde hamur işi v.s yeme mesela abur cubur yeme akşam en geç 7 'de ye çünki sporda yapmıyosun ya hem sen o benim dediğin funda çayını ve yeşil çayı içiyomusun bakim hee?

fadik ben kaçırdım esra nerde. istanbul buluşması organize ettin mi?yoksa ayşenin kaynanası gitsin ondan sonra mı buluşalım. ya ben cevahire gitmek istiyorum evde tabak çanak eksiği çok. cevahirde de porland avrmış ben çok severim orasını. ceva da mı buluşak ,yoksa ortaköyde çok güzel takılar, çantalar vs var kumpir var waflle varr.üfff. yada sen daha iyi bilirsin ayşen karşıda sanırsam. hepimize yakın bi yer olsun sen şimdiden araştır olar mııı?

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dularınızı kabul etsin inşlh
herkesler iyidir inşlh geçmişte yapamıyorum canım sıkıliii bu işe:95::95::95:

bendeki havadisler süper ötesi cumadan beri epey gitmiş benden

bugünde niyetliyiz kaynanamla zaten artık akşama ne kadar yiyebilirim bilmiyorum çünkü şu doktorun verdiği yumurtalıklar için şeker ilacı acayip derecede mide bulantısı yapıyo ve canım hiç bişi istemiyo

akşama hazır makarnadan mantı doldurucam
kandil simiti yapıcam birde alman pastası bunca şey içinde kilo vermem gerçekten bir mucize benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…