- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.861
geçmiş olsun canım ,benimde dedem kalp krizi geçirmiş dün akşam allah sağlık versin hepimize inşallah...
seni çokk çokk iyi anlıyorum canım benim
ama bak şimdi madem dolap o şekilde sende dieti bırak ma kuzuu yaa inan verdiklerinin daha fazlasını alırsınn sölimm yani bak uyarmadı deme
birdee bakkk evdesin çalışmıyosun yaa istanbula gelmek istiyosun ders çalışş yawrumm derss şimdi belki bana kızıyosun ama inan ilerde anlıcaksın . kendine test kitabı all test çöz en azından pratik yapmış olursunn şimdiden başla inan alışınca bırakamıyosun bile bu sana bir abla tavsiyemdir olurmu kuzu.
incir reçelini izleme sinirlerin bozulur aşık olimm die ağlarsınn kuzuuuu
selam kızlar öncelikle mübarek miraç kandilini kutlarım herkesin.....
moralim çoook bozuk anneciğim kalp krizi geçirmiş pazar akşamı hemen acile götürmüşler dün haber aldım doktor bu ikinci 3.de gidersin demiş belki fazla giremem haberiniz olsun...
aslııııııııııııııııııı 21 mesaj yazmışım kız rekor kırıyom
Kaptanciigm, ayrica crs pers cuma izinli sayarmisin,internete giremicem. 3 gun... cuma kilo bildirimime ayni kilo yazabilirsin. Ins kilo veririm ama hayirlisi...
bence çok mantıklı kaptancımmm.kilo bekçileri gibi bi program sonuçta..elalem bunu parayla ve tanımadığı insanlara yaptırıyo.biz en azından paylaşım yaptığımız isanlara samimi bi şekilde yapmış olcaz....hay akılcığını seviim kaptanım benim yaaa.EN BÜYÜK KAPTAN BİZİM KAPTAN.ciddenboşuna kaptan seçilmemişsin sürekli bi gelişim peşindesin..
moralim çoook bozuk anneciğim kalp krizi geçirmiş pazar akşamı hemen acile götürmüşler dün haber aldım doktor bu ikinci 3.de gidersin demiş belki fazla giremem haberiniz olsun...
geçmiş olsun canım ,benimde dedem kalp krizi geçirmiş dün akşam allah sağlık versin hepimize inşallah...
üff bileğim burkuldu kızlar sanırım sardım kremledim çok fenaaaa
ben valizlerimi hazırlıyorum yarından itibaren yokum hepiciğiniz özlüycem.
aslıcım eşimsin ne zaman çocuk yapcazgülçin istanbula gelmiş hoş gelmiş kız istanbul aşık olunmayacak şehir mi burda kocana da aşık olcan yeniden, görüşmeye ben gelirim ama kimse mızıkmasın istanbullular bi buluşma yapalım tanışalım kaynaşalım ama önümüzde ki hafta olar mı?
sevgili eşim bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 simit 2 çay
ara
10 kiraz
öğle sarımsaklı yoğurtlu semizotu
maalesef spor yapamıyorum eşim kesinlikle yassak dedi önce sen benim verdiğim bel kaslarını çalıştıracak egzersizlerini yap ben sana başka türlü sporlar yaptırcam diyoişte kaptanım
üff bileğim burkuldu kızlar sanırım sardım kremledim çok fenaaaa
off kızlar bugün hiç giremedim nete.daha yeni giriyorum..gece 3 gibi elektrikler kesildi.ben normal elektrik kesilmesi sandım sabaha gelir dedim.uyumaya çalıştım sabah kalktım gelmemiş.baktım tüm komsularda var bizde yok.babamı aradım alt kattaki sigortaya baktı sağlammıs.meğerse üst katta bir sigorta daha varmış o arıza yapmıs.tabii bunu daha 10 dk önce farkettik.neyse ki halloldu ve gelebildim.neler yaptınız.ben tüm gün yediklerimi yazıyım hemen.yarım paket mısır patlaklı etform bir bardak yarım yaglı sütle yapılmıs k-flakes.akşam köfte kızartcak bizimkiler.ben önden tavaya hiç yag koymadan pişiririm kendime köftemi ya da tost makinasına koyarım.yanında fırında baharatlı patates yapmayı düşünüyorum.sizler naptınız kızlar?
slm canım ne olsun aynı burda hava baya kapalı ve esiyor hiç haziran sonu gibi değil
az kaldı işte bende bavulumu hazırlayım diyorum artık
gözün aydın cnm bana da az kaldı haftaya gidicem sanırım:)) burda da öle aman aman sıcak yok.üzerime uzun kollu bişeyler alıp çıkıyorum dışarı.serin ayni bikaç gündür(
valla izledim vede zırlamaya başladım. annem dışarı çıkmıştı geldi sen ağlıyo musun dediyok anne bişi dedim (kesin gözükör olasıcaya zırlıyorum sanmıştır ) film seyrediyorum çok acıklı didim. sen filme ağlamazsın ki dedi:44: hakkattende ölee yaa. netti bu film bana. sadece son sahneler birazcık saçma olmuş
çok geçmiş olsun. bnmmde annemin bu aralar tansiyon tavanlarda .kalp krizi geçircek diye korkuyorum yaaa
tşk edrm canım seninde gözün aydın hallettiniz dimi sorununuzu
ahhh bee kuzuuu ben sahaaa didimm dimii izleme diee ben izledimm de ne olduu dün gece rüyamda kötü şeyler gördüm (eski eşimi yani) sinirlerim bozulduuu:95::95::95::95::95: izleme dedimm o yuzdenn abla sözü dinlesennn
hallettik gibi gözüküyor şu an ama izmirde kulağını çekicem onun
ilkin ve aslı nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?