Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar önceliklenn geçmiş olsun diyorum acil şifalar diliyoum ..

elektrikler kesildi bende dışarı çıktım eşimin yüzüğü kayboldu belki dedim süpürge makinasına gitmiştir poşet aldım makinaya birde migrosdan dergi aldım cosmopolitan bide dergileri incelerken diyetle zayıflamayla ilgili dergi gördüm onuda aldım başlıkları hoşuma gitti bana uyarsa sizede yazarım buraya .. iskambil kağıdına benzeyen deste var egzersiz varmış her gün içinden birini seçip onumu yapıos acaba daha bakmadımda ..
gelirken kendime kadarda şeftali aldım onları yiyiorum şimdi burası çok sıcaaaaak

aslıcım eşimsin ne zaman çocuk yapcaz gülçin istanbula gelmiş hoş gelmiş kız istanbul aşık olunmayacak şehir mi burda kocana da aşık olcan yeniden, görüşmeye ben gelirim ama kimse mızıkmasın istanbullular bi buluşma yapalım tanışalım kaynaşalım ama önümüzde ki hafta olar mı?

sevgili eşim bugün yediklerimi yazayım

sabah 1 simit 2 çay

ara
10 kiraz

öğle sarımsaklı yoğurtlu semizotu

maalesef spor yapamıyorum eşim kesinlikle yassak dedi önce sen benim verdiğim bel kaslarını çalıştıracak egzersizlerini yap ben sana başka türlü sporlar yaptırcam diyoişte kaptanım

valla izledim vede zırlamaya başladım. annem dışarı çıkmıştı geldi sen ağlıyo musun dedi yok anne bişi dedim (kesin gözükör olasıcaya zırlıyorum sanmıştır) film seyrediyorum çok acıklı didim. sen filme ağlamazsın ki dedi:44: hakkattende ölee yaa. netti bu film bana. sadece son sahneler birazcık saçma olmuş

çok geçmiş olsun. bnmmde annemin bu aralar tansiyon tavanlarda .kalp krizi geçircek diye korkuyorum yaaa

aslııııııııııııııııııı 21 mesaj yazmışım kız rekor kırıyom

hee ben karıştırdım galiba aşıkda değilim ama kusura bakma canım benim

Kaptanciigm, ayrica crs pers cuma izinli sayarmisin,internete giremicem. 3 gun... cuma kilo bildirimime ayni kilo yazabilirsin. Ins kilo veririm ama hayirlisi...

tamam canım

off kızlar bugün hiç giremedim nete.daha yeni giriyorum..gece 3 gibi elektrikler kesildi.ben normal elektrik kesilmesi sandım sabaha gelir dedim.uyumaya çalıştım sabah kalktım gelmemiş.baktım tüm komsularda var bizde yok.babamı aradım alt kattaki sigortaya baktı sağlammıs.meğerse üst katta bir sigorta daha varmış o arıza yapmıs.tabii bunu daha 10 dk önce farkettik.neyse ki halloldu ve gelebildim.neler yaptınız.ben tüm gün yediklerimi yazıyım hemen.yarım paket mısır patlaklı etform bir bardak yarım yaglı sütle yapılmıs k-flakes.akşam köfte kızartcak bizimkiler.ben önden tavaya hiç yag koymadan pişiririm kendime köftemi ya da tost makinasına koyarım.yanında fırında baharatlı patates yapmayı düşünüyorum.sizler naptınız kızlar?

geçmiş olsun canım ,benimde dedem kalp krizi geçirmiş dün akşam allah sağlık versin hepimize inşallah...

üff bileğim burkuldu kızlar sanırım sardım kremledim çok fenaaaa

kızlarr hepinize çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin beterinden sakınsın .....

geçmiş olsun canım ,benimde dedem kalp krizi geçirmiş dün akşam allah sağlık versin hepimize inşallah...

çok geçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin çok üzüldüm

ben valizlerimi hazırlıyorum yarından itibaren yokum hepiciğiniz özlüycem.

güle güle canım

süpersin canım tabi sen spor yapma daha erken

üff bileğim burkuldu kızlar sanırım sardım kremledim çok fenaaaa

çok geçmiş olsun canım nasıl oldu ağır mu kaldırdın

slm canım ne olsun aynı burda hava baya kapalı ve esiyor hiç haziran sonu gibi değil
az kaldı işte bende bavulumu hazırlayım diyorum artık

slm canım ne olsun aynı burda hava baya kapalı ve esiyor hiç haziran sonu gibi değil
az kaldı işte bende bavulumu hazırlayım diyorum artık

gözün aydın cnm bana da az kaldı haftaya gidicem sanırım:)) burda da öle aman aman sıcak yok.üzerime uzun kollu bişeyler alıp çıkıyorum dışarı.serin ayni bikaç gündür(

ahhh bee kuzuuu ben sahaaa didimm dimii izleme diee ben izledimm de ne olduu dün gece rüyamda kötü şeyler gördüm (eski eşimi yani) sinirlerim bozulduuu:95::95::95::95::95: izleme dedimm o yuzdenn abla sözü dinlesennn

kızlar ben çıkıyorumm ablam geliyo yanıma yeğenlerimde tabiiii bir hafta oldu görmedimm özledimm çokkk bugün bana tel. açmış büyük olan teyzecimm iyi kandiller dedi oyy oyy nasıl mutlu oldum büyümüşte teyzesinin kandilini kutluyo yawrumm yaaa teyze olmak bambaşka bişey kızlarr hakkattenn
transformes çıktı yaa sinemalardaa iştee onu çok seviyorlarr uzun zamandırda bekliyorlardıı çıksın söz götürücem dedimm şimdiii onuda istiyorlarr ablam kalsa bari bu akşmada gece kuzularlaa uyusammm yaa . houyyy böle yani kızlar. ablam gelecek yanıma çıkıcam hepinize kalorisiz ve iyi akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…