Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım takma kafana bişeyi kendine gel bi bırakırsan eğer daha kötüye gidersin ve pişmanlıklar başlar keşkeler başlar

güzel olmuş birtanem

kendine gel bakiim ortak yoksa sana var yaaa enn uyuzundan bir ceza veririm.ne demek karamsarlık? eğer birşeyi gerçekten istersen olur.ulaşamayacağın şey yoktur.sen onu bunu bırak derslerine ve diyetine bak.ortak fln dinlemem sonra ona göree
wuuuuuuuuuuuuu ben de istiormmm..

güzel olmuş birtanem

saol cnm akşam yemeği biraz fazla geldi bana ama neyse:76:
ahah düşünsene tam takmışsın otobüste gidiyosun oda nesiiii bi tanesi deliniyo ve biri şişik diğeri patlamış araba lastiği gibi gidiyosun garantisi var mı kii

ahahah alemsin kız ya düşünmek bile istemiormD

tuzun kuru tabi de sen de öle ne güzel istediğin bi bölümde okuyosun bi yandanda çalışıyosun ohh

bebeğim ben güzel sanatlara gitmek istemiştim ailem izin vermedi gibi bişi oluştu. ben kabullendim sonra hukuk kazandım şimdi kara kalem bişiler çiziyorum arada. seni mutlu edicek ve gelir getirebilcek bir alana yönel yoksa tek başına mesleki hayaller yada para mutluluğu getirmiyor

Son düzenleme:

bana temiz bi dayak şart :/

hemşirelik istiyorum

miraç kandiliniz mübarek olsunn kızlar..dualrınızda bizede sabır dileyin bu gece. nefsimize sahip çıkmayı nasibetsin rabbim.

elimde değil ki bişeye ümit bağlayınca olmadı zaman direk karamsar mod

canım bak kendine gençliğine yıllarına zarar verirsin haberin olsun bide bakmışsın geriye boşa geçmiş yıllar tecrübe ile sabittir haberin ola

wuuu denesek mi acaba:82:

hee deneyek bi

miraç kandiliniz mübarek olsunn kızlar..dualrınızda bizede sabır dileyin bu gece. nefsimize sahip çıkmayı nasibetsin rabbim.

sağol canım seninde mübarek olsun

bugün sporum 2 saat,yeşil çayı birazdan içerim. suyum 2 litre olmadı henüz onuda tamamallarım.Gizem ortim sen ne yaptın spor yaptın mı?

bu arada bişi sorcam kandillerde okunması şart olan dualar var mı? siz neler okuyosunuz mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…