- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.901
durumlar berbat ötesi. aylardır çoğunlukla uğrayan karamsar havama büründüm bu yüzdende dikkat etmiyorum. yazmıyorumda naptım ne ettimbugün sadece sporumu yaptım suyumuda içmedim yediklerim felaket yarından itibaren biraz daha dikkatli olurum tam anlamıyla diyete devam etmemde ayın 5.den sonra olcak
töbee töbee kandil kandil gösterilcek şeymi kaptaceyzimvallahi çarpılcez
sabah kahvaltım
yarım paket mısır ve pirinç patlaklı form bisküvi
öğle yemeğim
1 su bardağı sütle yapılmıs k-flakes
akşam yemeğim
4 köfte,1 yemek kaşığı fırında baharatlı patates,közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası.
akşam yatmadan önce yovitamı yerim mis gibi
seher nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok bakalım
canım takma kafana bişeyi kendine gel bi bırakırsan eğer daha kötüye gidersin ve pişmanlıklar başlar keşkeler başlar
elimde değil ki bişeye ümit bağlayınca olmadı zaman direk karamsar mod
wuuu denesek mi acaba:82:
iyimser mod artık birtanem:13:
ahah düşünsene tam takmışsın otobüste gidiyosun oda nesiiiibi tanesi deliniyo ve biri şişik diğeri patlamış araba lastiği gibi gidiyosun garantisi var mı kii
durumlar berbat ötesi. aylardır çoğunlukla uğrayan karamsar havama büründüm bu yüzdende dikkat etmiyorum. yazmıyorumda naptım ne ettimbugün sadece sporumu yaptım suyumuda içmedim yediklerim felaket yarından itibaren biraz daha dikkatli olurum tam anlamıyla diyete devam etmemde ayın 5.den sonra olcak
wuuuuuuuuuuuuu
güzel olmuş birtanem
ahah düşünsene tam takmışsın otobüste gidiyosun oda nesiiiibi tanesi deliniyo ve biri şişik diğeri patlamış araba lastiği gibi gidiyosun garantisi var mı kii
tuzun kuru tabi de sen de ölene güzel istediğin bi bölümde okuyosun bi yandanda çalışıyosun ohh
kendine gel bakiim ortak yoksa sana var yaaa enn uyuzundan bir ceza veririm.ne demek karamsarlık? eğer birşeyi gerçekten istersen olur.ulaşamayacağın şey yoktur.sen onu bunu bırak derslerine ve diyetine bak.ortak fln dinlemem sonra ona göree
bebeğim ben güzel sanatlara gitmek istemiştim ailem izin vermedi gibi bişi oluştu. ben kabullendim sonra hukuk kazandım şimdi kara kalem bişiler çiziyorum arada. seni mutlu edicek ve gelir getirebilcek bir alana yönel yoksa tek başına mesleki hayaller yada para mutluluğu getirmiyor
elimde değil ki bişeye ümit bağlayınca olmadı zaman direk karamsar mod
wuuu denesek mi acaba:82:
miraç kandiliniz mübarek olsunn kızlar..dualrınızda bizede sabır dileyin bu gece. nefsimize sahip çıkmayı nasibetsin rabbim.
hemşirelik istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?