Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım ,benimde dedem kalp krizi geçirmiş dün akşam allah sağlık versin hepimize inşallah...

üff bileğim burkuldu kızlar sanırım sardım kremledim çok fenaaaa

geçmiş olsun kızlar.Allah şifa versin..
tabi tabi çekersin görünce yelkenleri suya indirmede

yok başta suya indiririm ama sonra konusurum ben genelde öyleyim.içimde tutamam hiçbirşeyi aklımdakini söylerim bu çok kötü bişey ama birine sinir oluyorsam ya da yaptığı hareketten alındıysam laflarımla hemen belli ederim.aynı şekilde cok iyilik gördüysem anlata anlata bitiremem:)
ilkin ve aslı nabersiniz?

iyiyim cnm sen nasılsın? geçmişle boğustum da birazcık:)

sizede geçmiş olsun canım,sağol selin

sağolun kızlar...

üff bileğim burkuldu kızlar sanırım sardım kremledim çok fenaaaa
ayy geçmiş olsun kuzu...
ben geldim herkesin kandili mübarek olsun bu gece dua ederken benide unutmayın olur mu

sizinde kandiliniz mübarek olsun canım...

kızlarr hepinize çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin beterinden sakınsın .....

sağol canım...

sağol canım....

ahhh bee kuzuuu ben sahaaa didimm dimii izleme diee ben izledimm de ne olduu dün gece rüyamda kötü şeyler gördüm (eski eşimi yani) sinirlerim bozulduuu:95::95::95::95::95: izleme dedimm o yuzdenn abla sözü dinlesennn
ama zatii yarısına kadan gelmiştim:26: ouyyy tüm hayaller yerlerde sürünüyo teyzem bizde uuccundan çıtlattım bişi demedi gerçi hemen içeri kaçtım
ben izlesem mi ki :26::26::26:

izledikten soraaa bnm niye püskevetim yok diye ağlama ama

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar. Herkezin mirac kandili mubarek olsun. Lutfen banada dua edin. coook cook ihtiyacim var(. Allah razi olsun)

roseberry cok gecmis olsun.Rabbim annene sifa versin, sizlerede sabir versin. Benimde babam kalp krizi gecirdi 4-5 kere. eger bidaha gecirirse cok tehlikeli, oyuzden ona birsey olucak diye cok korkuyorum... aklima geldikce uzuluyorum. Allahim tum sevdiklerime uzun hayirli omurler versin.

Fatma83, umreye gideceksin, Hayirli mubarek olsun.. Banada dua et ne lutfen ..

yeni uyandim kizlar, kahvemi ictim. bugunki menumu yaziyorum:

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

27 HAZİRAN GÜNLÜK YOKLAMA ŞEYSİİİİ

emidaf:31
aynalar:22
Nazco:21 :92::92::92:

pinkcat:20
irras:15
catlak_kemmik:14
selinay2002:12
Prenses88:8
Fatta83:7
Urbi_seher:0
Triptofan:İzinli
Roseberry:İzinli
Aysen34:İzinli

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar kaç gündür giremiyorum bilgisayar haftasonu zort etti dayanamadı bana açılmadı bir daha haftasonu götüremedikde bir yere dün götürdüm bu gün aldım girdim şimdi
103 ü gördüm tartıda çok mutluyum kendime birazcık halley izni verdim ama yarın sıkıcam dişimi
şimdi banyoya gidicem sonra yasin okurum malum kandil bu gün ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun fıstıklar öpüyorum kocaman

benim yeğenimde aradı bu gün kutladı kandilimi çooooooook şeker oluyor bebekler yaaa

sabah kahvaltım
yarım paket mısır ve pirinç patlaklı form bisküvi

öğle yemeğim
1 su bardağı sütle yapılmıs k-flakes

akşam yemeğim
4 köfte,1 yemek kaşığı fırında baharatlı patates,közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası.

akşam yatmadan önce yovitamı yerim mis gibi

başım çatlıyorrrr

bende sıkıntıdan patlıyorum

küçük şeylerden mutlu olmasını biliyoken neden ben hala mutsuzum?neden istediğim şeyler olmuyo tmm bazıları zamanlama hatasından dolayı iyikide olmamış diyorum orası ayrıda. neden yanii?

öznurcum nasılsın ortak durumlar nasıl?

durumlar berbat ötesi. aylardır çoğunlukla uğrayan karamsar havama büründüm bu yüzdende dikkat etmiyorum. yazmıyorumda naptım ne ettim bugün sadece sporumu yaptım suyumuda içmedim yediklerim felaket yarından itibaren biraz daha dikkatli olurum tam anlamıyla diyete devam etmemde ayın 5.den sonra olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…