- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.921
canım bak kendine gençliğine yıllarına zarar verirsin haberin olsun bide bakmışsın geriye boşa geçmiş yıllar tecrübe ile sabittir haberin ola
inşşş olur birtanem olmazsada bıkmadan gir sınava ablam istemediği bir yer okudu keşke birdaha hazırlansaydım dio
elimde başardığım bişiler olsa şunu yaptım geriside gelir inş diyebilmeyi o kadar çok istiyorum kii
bu arada bişi sorcam kandillerde okunması şart olan dualar var mı? siz neler okuyosunuz mesela?
şimdi 20 yaşımdayım. 4 sene sonra 24 yaşında olcam (tabi kazanırsam)
tekrar tekrar denemeyle anca 30 yaşımda girerim
eşin bişi demedimi görünce zayıflamışsın iyice diye merak ettim ne zamandır sorcam unutuyoreeeeesooş nerelerdesin sen. kız ben geldim istanbula farketmedin mi. bi güzelleşme olmadı mı istanbuldabir gün cevahirde buluşalım mı? yada siz nere derseniz orada. bu arada görümcem gelece 1 hafta burda kalacak o gelmeden görüşeliimmm.. ama ben senin yanında komplekse girersem ya. hem anne hem çıtır maşallah. en şişko beniimmm.
şimdi 20 yaşımdayım. 4 sene sonra 24 yaşında olcam (tabi kazanırsam)
tekrar tekrar denemeyle anca 30 yaşımda girerim
esooş nerelerdesin sen. kız ben geldim istanbula farketmedin mi. bi güzelleşme olmadı mı istanbuldabir gün cevahirde buluşalım mı? yada siz nere derseniz orada. bu arada görümcem gelece 1 hafta burda kalacak o gelmeden görüşeliimmm.. ama ben senin yanında komplekse girersem ya. hem anne hem çıtır maşallah. en şişko beniimmm.
bugünkü menüm
sabah okula geç kalcaktım çeyrek kepek ekmeği ile çeyrek kk kadar peyniri atı verdim ağzıma
öğle 3 kaşık karışık kızartma 2 bardak şekersiz çay 3 zeytin 2 dilim salam
ara bir avuç kuruyemiş
akşam 1 şekerli kurabiye 2 salatalık
malesef su içemedim ancak 1 litre içmişimdir yaz gelir sıcakta içerim diyordum hava düzelmedi ki
ve sporda yook :26:
esra esra güzel esra bana çok fazla kızma
canikom ben sana kızmam ki biz robot değiliz ki hemde yediklerinde bişey yokkk yarasın yağ olmasın.....inşşşşaaalllllaaaaaahhhhh
kızlar bitanelerim 14. takımın güzelleri benim çıkmam lazım öpüyorum hepinizi bu gece dualarınızda banada yer verin hayırlı mutlu ömürlerimiz olur inşş hepimizin duamıda söyliyim burdan evli mutlu
iyi sohbetler sizeee
iyi geceler sehercim,sende dualarında bizi unutma....
yarabbim bekarlarımza hayırlı evlilikler,değerinizi bilecek eşler ve hayırlı evlatlar ver ya rabbim...
evlilerimizin evlerine huzur,sağlık bereket geçim ver ya rabbiiiii
çocuk isteyenlere en tez zaman da hayırlı evlatlar ver ya rabbi .....
bizlere sağlıkla zayıflamayı nasip et,gönüllerimize huzur evlerime bereket ver günahlarımızı affet cehenneminden koru bizleri cennete götürecek işler yapmayı nasip et .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?