- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.941
iyi geceler sehercim,sende dualarında bizi unutma....
yarabbim bekarlarımza hayırlı evlilikler,değerinizi bilecek eşler ve hayırlı evlatlar ver ya rabbim...
evlilerimizin evlerine huzur,sağlık bereket geçim ver ya rabbiiiii
çocuk isteyenlere en tez zaman da hayırlı evlatlar ver ya rabbi .....
bizlere sağlıkla zayıflamayı nasip et,gönüllerimize huzur evlerime bereket ver günahlarımızı affet cehenneminden koru bizleri cennete götürecek işler yapmayı nasip et .....
kızlar normalde bende kk otomatik acılıyordu şifrem fln kayıtlıydı.pc de bir programı acıp temizlettim çerezleri silmiş.benim şifre de silinmiş ben de unutmusum şifremi 5 kere yanlış girdim.onu düzeltmeye uğraştım ondan yoktum.bu arada demet altınyeleklioğlunun moskof cariye hürrem kitabını bitirdim.bugün cariyenin kızı mihrimaha başlıcam aynı yazarın yine.hürremi çok beğendim mutlaka okuyun.800 küsür sayfa ama hemen bitiyo elinizden bırakamazsınız cok heyecanlı ve şehvetli bir kitap.ve bazı yerlerde gözyaşlarınızı tutamıycaksınız
meraba kızlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum ayaklarımın altı patlıyo herhalde sizden naber
:18::18::18:
meraba kızlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum ayaklarımın altı patlıyo herhalde sizden naber
:18::18::18:
selam canım bende ne yapayım avere gibi dolanıyorum
ne güzell işte varsın patlasın güzel vakit geçirdikten soraa
canım ya şafak cumamı
ben bi geçmişe göz atıp yatçam
kızlar dua ederken sizleride unutmadım. umarım hepimizin duası kabul olur. ojeleri unuttum 2 kere abdest aldım
yarından itibaren ufak çapta kendiliğimden ders çalışmaya başlıycam inş
ayşe ablaaa nolarr gell yaa
yoklama şeysinide yaptım prenses 1 msj dahamı yazamadın yahuu
Allah kabul etsin canim. Ya 6 mesajmi yazmisimnapayim kimse yoktu kendi kendime yazdim:)
crs pers cuma izinliyim ona gore seker
canımcım dua ederim inş özel bi dua isteğin varsa ömden de atabilirsin.üstelik hacca inş.umreye de çok istiyoduk ama yazılamamıştık nasip haccaymış:)))roseberry cok gecmis olsun.Rabbim annene sifa versin, sizlerede sabir versin. Benimde babam kalp krizi gecirdi 4-5 kere. eger bidaha gecirirse cok tehlikeli, oyuzden ona birsey olucak diye cok korkuyorum... aklima geldikce uzuluyorum. Allahim tum sevdiklerime uzun hayirli omurler versin.
Fatma83, umreye gideceksin, Hayirli mubarek olsun.. Banada dua et ne lutfen ..
yeni uyandim kizlar, kahvemi ictim. bugunki menumu yaziyorum:
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
ellerine sağlık çatlak kemikçim.bak başardığın bi iş olmadığından yakınıyosun ama verdiğin ilk 5 kilo sence de bi başarı dil mi:))))))bi de bu mesaj sayımını düzgün yapıyor olman da aynı şekilde:))sonra foruma düzenli devam edebilmen...ve deeee kabak şeysii....bunların hepsi bi başarı benceee emin ol....27 HAZİRAN GÜNLÜK YOKLAMA ŞEYSİİİİ
emidaf:31
aynalar:22
Nazco:21 :92::92::92:
pinkcat:20
irras:15
catlak_kemmik:14
selinay2002:12
Prenses88:8
Fatta83:7
Urbi_seher:0
Triptofan:İzinli
Roseberry:İzinli
Aysen34:İzinli
yaaa ortağım ya hemen bugün git bi dişçiyeeee.o acıya katlanma.zaten artık eskisi gibi dil hiç bi şey...gayet kolay şekilde çaresine bakarsın....lütfen ihmal etme yaaaa.diğer türlü bütün günün ağrı içinde geçiyo maleseffff.bu arada ortiii dün iftarda yediklerimmm....günaydın kızlarr hiçç halim yok diş ağrısı çektim yine gece dolgum kırıldı hava alıyo korkuyorumda dişçiden napimm. ufff çok uykusuzumm yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
güne nie böyle başlıyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
günaydın kızlarr hiçç halim yok diş ağrısı çektim yine gece dolgum kırıldı hava alıyo korkuyorumda dişçiden napimm. ufff çok uykusuzumm yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
güne nie böyle başlıyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
günaydın kızlaarr...yürüyüşe çıkacam birazdan. ya isyan etmek istemiyorum ama bugün tartıda yine fazla çıktım o kadar uğraşıyorum debeleniyorum spor diye ama yok yaa çakıldım kaldım. hhattaa çakılmak ne kelime hızla artıyorum. neden yaaa? zaten en son bu kilolardan 83 e çıkmıştım burayı kırarsam gerisi gelecekte. burda 1 hafta versem diğer hafta mutlaka alıyorum. tıkır tıkır yesemde gidiyordu birara kilocuklarım .üfffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?