Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aminnn canım amiiin

artık kitap okuma hevesi kalmadı bende

meraba kızlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum ayaklarımın altı patlıyo herhalde sizden naber
:18::18::18:

28 HAZİRAN GÜNLÜK YOKLAMA ŞEYSİİİİİ:92::92::92:]

Catlak_kemmik:23
Aynalar:20
Emidaf:14

Urbi_seher:13
Fatta83:10
İrras:10
Pinkcat:8
Roseberry:8
Triptofan:7
Prenses88:6

Selinay2002:izinli
Nazco:izinli
Aysen_34:izinli​

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dua ederken sizleride unutmadım. umarım hepimizin duası kabul olur. ojeleri unuttum 2 kere abdest aldım
yarından itibaren ufak çapta kendiliğimden ders çalışmaya başlıycam inş
ayşe ablaaa nolarr gell yaa
yoklama şeysinide yaptım prenses 1 msj dahamı yazamadın yahuu

Allah kabul etsin canim. Ya 6 mesajmi yazmisim napayim kimse yoktu kendi kendime yazdim:)

crs pers cuma izinliyim ona gore seker

günaydın kızlaarr...yürüyüşe çıkacam birazdan. ya isyan etmek istemiyorum ama bugün tartıda yine fazla çıktım o kadar uğraşıyorum debeleniyorum spor diye ama yok yaa çakıldım kaldım. hhattaa çakılmak ne kelime hızla artıyorum. neden yaaa? zaten en son bu kilolardan 83 e çıkmıştım burayı kırarsam gerisi gelecekte. burda 1 hafta versem diğer hafta mutlaka alıyorum. tıkır tıkır yesemde gidiyordu birara kilocuklarım .üfffff...

günaydın kızlarr hiçç halim yok diş ağrısı çektim yine gece dolgum kırıldı hava alıyo korkuyorumda dişçiden napimm. ufff çok uykusuzumm yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
güne nie böyle başlıyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

günaydın kızlarrrrrr.....
canımcım dua ederim inş özel bi dua isteğin varsa ömden de atabilirsin.üstelik hacca inş.umreye de çok istiyoduk ama yazılamamıştık nasip haccaymış:)))

ellerine sağlık çatlak kemikçim.bak başardığın bi iş olmadığından yakınıyosun ama verdiğin ilk 5 kilo sence de bi başarı dil mi:))))))bi de bu mesaj sayımını düzgün yapıyor olman da aynı şekilde:))sonra foruma düzenli devam edebilmen...ve deeee kabak şeysii....bunların hepsi bi başarı benceee emin ol....

yaaa ortağım ya hemen bugün git bi dişçiyeeee.o acıya katlanma.zaten artık eskisi gibi dil hiç bi şey...gayet kolay şekilde çaresine bakarsın....lütfen ihmal etme yaaaa.diğer türlü bütün günün ağrı içinde geçiyo maleseffff.bu arada ortiii dün iftarda yediklerimmm....
2011-06-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Madlen çikolata 2 ADET 30
[2] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORs. 366
[3] Gözleme 0.4 ADET 151.2
[4] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.5 PORS. 132.5
[5] Tulumba Tatlısı 2 ADET 90
[6] Kandil Simidi 1 ADET 80
[7] Şeker (küp) 2 ADET 39
[8] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
Toplam : 888.7 kal.

aaa kızlar bu arada ben bugün kabak detoksuyapıyorum.yarın da yapcam inş..sabah klasik 1dilim ekmek,1 kk peynir yedim..ya bu arada ben de sürekli artı çıkıyo ve acayip şiişim.sanki adet dönemindeki gibi ağrım ve ateşim var nedense(ama daha 10 gün var.acaba erken mi olcam kine(inş bu kabakla bütün şişler geçerrr...

ouyy kıyamam gelebeğğme. şimdilik idaretten sakız neyn yapıştırseydin. cesaret gelincede doktora giderdin

aynı durumdayız.yalnız ben dikkat etmiyorum. bu aralar ev gerginliği öff dedirtiyo insana

evi temizledikten soraa anananame gidecemişiz annişlee:122: gece 11 gibi geliriz diyo hımaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…