- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.401
Ne o yoksa yarış baslamadan bitti mison zamanlarda enerjim çok düştü. Kendimi kuruyemişlere verdim. Hatta bir ara versem mi diye düşünüyorum.
Ama güzel şeyler de oluyor. 2-3 yıldır giyemediğim bir eteğim vardı , onu denedim dün, bel çok iyi oturdu . ama yine bi sorun var popişim biraz erimiş olabilir mi acaba? Ne yapsam ki?
ay ben bu şekilde hiç düşünmemiştim. Fena taktik olmazmış amaNe o yoksa yarış baslamadan bitti miyoksa ben salayim da seni gecemeyim diye mi dedin
ay ben bu şekilde hiç düşünmemiştim. Fena taktik olmazmış ama
Meraklanma rakibem seni yarı yolda bırakmam.
ama yakınlarda bi tatil de hiç kötü olmaz benim için.
tatile çıkarsan dönünce ben bir arkama bakar el sallarim sana ona göre çık zaten 1 kg onde basladin aslinda şöyle uzunnn bir tatil hic fena olmaz ben de o ara farkı atarim nasıl fikir bence çok gusellll
Sen olmasaydın bugün kesin diyete ara verirdim. O derece bitkinim. tşk edrm cnm.
Birazdan annemlere geçeceğim sen ne yapiyorsun fıstıkNaber kızlar
İyiyiz sen nasılsın? Nasıl gidiyor kilo vermeNaber kızlar
Geçmiş olsunKızlar küçük oğlum daha da hasta oldu. Hırıltısı arttı, ateşi ara inip çıkıyor ve sesi kısıldı. Dün gece yarım saat peşpeşe uyumadık. Halsiz kafasını kaldıramıyor. Antibiyotik, burun spreyi, iburamin fort veriyorm iki gündür. Çok moralim bozuk.
Çok geçmiş olsun cnm.ya cidden üzüldüm biran önce iyileşir inşallah ilaçlar iyi gelirKızlar küçük oğlum daha da hasta oldu. Hırıltısı arttı, ateşi ara inip çıkıyor ve sesi kısıldı. Dün gece yarım saat peşpeşe uyumadık. Halsiz kafasını kaldıramıyor. Antibiyotik, burun spreyi, iburamin fort veriyorm iki gündür. Çok moralim bozuk.
Geçmiş olsun
Çok tşk ederimÇok geçmiş olsun cnm.ya cidden üzüldüm biran önce iyileşir inşallah ilaçlar iyi gelir
Ay yazdı kaçtı yaptm ya dışardaydım bende gel yemek yap bulaşık çay derken bu saat oldu oturdum sonundaBirazdan annemlere geçeceğim sen ne yapiyorsun fıstık
Ay veremiyorum bu aralar karnım davul gibi adet zamanı yaklaştı kesin artıdayım senin ne durumdaİyiyiz sen nasılsın? Nasıl gidiyor kilo verme
Bana daBu hafta zayıflayamadım gibi geliyo
Geçmiş olsun, geçer umarım hemen.Kızlar küçük oğlum daha da hasta oldu. Hırıltısı arttı, ateşi ara inip çıkıyor ve sesi kısıldı. Dün gece yarım saat peşpeşe uyumadık. Halsiz kafasını kaldıramıyor. Antibiyotik, burun spreyi, iburamin fort veriyorm iki gündür. Çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?