Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cidden bugün 4 saat orada beklerken diğer hastaları görünce içime korku düştü çünkü bu sabaha kadar laylaylom şeklinde umursamıyordum bugün içerden çıkanları gördükçe korkum arttı.
Doğru . Biz kilo vermeye çalışıyoruz ama o bile önemli bak şimdi kuzenimin eşi aşırı kilolu diye bu hayatta olabilecek en kotu şey geldi başına. Keske olmasaydi ama oldu
Kilo bile görüntü değil en başta sağlık anlamında çok önemli . Iyi ki bu konuda bilincliyiz en azından .
Allah herkese sağlık versin çok zor hastane köşelerinde yaşamak saatler geçirmek o kadar üzücü ki gerçekten..
Allah Hayırlı sağlıklı evlat versin herkese .
Sağlıklı olur versin herkese .
Hastalıklar çok kötü çok üzücü ama veren de Allah inşallah herkesin çaresini de Verir Rabbim

walk walk walk
benim kızımda bir ara walk walk walk diye geziyordu

heyecan yapmıştır belki kuzum umarım sunuçlarınızda iyi çıkarr

heyecan yapmıştır belki kuzum umarım sunuçlarınızda iyi çıkarr
Onu zaten o kadar çok yaptıki sürekli doktoru arayıp erteletcem dedi korkudan. Tansiyon hastası olduğu için ilacı girmeden yarım saat önce içti. Bende aç karna içtiği için o mu yaptı bilmiyorum ama uyandığında o kadar hemşire varken başında gaz geldi utandım dedi biri rahatça hiç rahatsız olmadan yapın rahatlayın demiş. Hem komik hem iğrenç kimse onu yaptırmak zorunda kalmasın.

Günaydın Kızlar,
Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim peynir, 7-8 Zeytin, Domates, Salatalık, 1 dilim TB Ekmeği
Ara:
Yeşil Çay
Öğlen:
Salata, Ayran
Ara:
1 Elma sonrasında yeşil çay
Ara:
3 Ceviz, 5-6 Badem, 4-5 Kuru kayısı, Yarım Avuç Kuru üzüm
Akşam
Bulgur Pilavı, Kuru Fasulye
Gün boyu 3-4 Türk kahvesi
Spor
1 saat tempolu yürüyüş, 20 dk ip atlama

sezeryanda bende çıkaramamıştım gaz ve arkadaşlarım odadayken bi hemşire gidiyor biri geliyor ve sordukları soru ''gaz çıkardın mı '' ne utanmıştım ama normalmiş hatta çıkarman gerekliymiş

ikindi ara öğünün neydi öle
aklıma ucukgenclik geldi , en son oda böle bi ara öğün yapıp 3 kilo fazla gelmişti

Bize göre rezillik ama olması gereken de buymuş. Ben de yapamazdım.
ahahahah
panik yapma bende veremedm pek sanki
Ama böyle destek olup gazlanmazki insan tubi kilo vermiş kızlar bana da fark atmak için sorun yok ye diyor ben ne yapıcam şimdi
aklıma ucukgenclik geldi , en son oda böle bi ara öğün yapıp 3 kilo fazla gelmişti
Yok canım onlar kilo olarak değil bildiğin kütle olarak hop vücuduma eklenmişti.

son zamanlarda enerjim çok düştü. Kendimi kuruyemişlere verdim. Hatta bir ara versem mi diye düşünüyorum.
Ama güzel şeyler de oluyor. 2-3 yıldır giyemediğim bir eteğim vardı , onu denedim dün, bel çok iyi oturdu . ama yine bi sorun var popişim biraz erimiş olabilir mi acaba? Ne yapsam ki?

Squat yap canım popo büyütmeye birebir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…