- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.381
Allah korusun canım.iyi olmus bakılması ins sapasaglam hiçbirşeyi çıkmazSağol mavicim. Yemek yediğinde ya da su içtiğinde karnı davul gibi şişiyor sonra semsert oluyordu. Kanser var mı yok mu ya da başka bir şey mi diye bakıldı.
Doğru . Biz kilo vermeye çalışıyoruz ama o bile önemli bak şimdi kuzenimin eşi aşırı kilolu diye bu hayatta olabilecek en kotu şey geldi başına. Keske olmasaydi ama olduCidden bugün 4 saat orada beklerken diğer hastaları görünce içime korku düştü çünkü bu sabaha kadar laylaylom şeklinde umursamıyordum bugün içerden çıkanları gördükçe korkum arttı.
İnşallah canım.Allah korusun canım.iyi olmus bakılması ins sapasaglam hiçbirşeyi çıkmaz
Doğru bakalım.ne diyecekler haftaya beklemedeyizİnşallah canım.
Sizin için de hayırlısı olur umarım. Yaşaması onun için kötü acılarla ağrılarla hayat sürerse nasıl dayanacak o vücudu.
Ay allah korusun çok geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsınızSağol mavicim. Yemek yediğinde ya da su içtiğinde karnı davul gibi şişiyor sonra semsert oluyordu. Kanser var mı yok mu ya da başka bir şey mi diye bakıldı.
benimde 15 eylül başak burcu kardeşliğiBende eylülde dogdum 1 eylül senin hangi gun canim
walk walk walkSabah
3 kaşık menemen
2 zeytin
1 KK peynir
1.5 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 türk kahvesi sade
1 elma
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak süt
1 muz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 sade türk kahvesi
45 dk walk walk walk
heyecan yapmıştır belki kuzum umarım sunuçlarınızda iyi çıkarrŞuan çok iyi canım. Bugün yemekler için tuzlu tatlı her şeyin tadına daha çok vardığını söyledi. Severek yediği peynire ilk defa tuzlu dedi. Cidden çok garip bir deneyim bende de aynısı var çünkü kızlar.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kızlar. Babam müdahale sırasında biraz kötüleşmiş sanırım başında 4 tane hemşire duruyormuş gözünü açtığında. Ben beklerken sorduğumda hemşire denetiminde dediler.
4 tane parça alınmış onların sonuçlarına göre ne olduğu çıkıcak şuan için belirsiz.
İnşallah canım. Teşekkür ederim.Ay allah korusun çok geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Onu zaten o kadar çok yaptıki sürekli doktoru arayıp erteletcem dedi korkudan. Tansiyon hastası olduğu için ilacı girmeden yarım saat önce içti. Bende aç karna içtiği için o mu yaptı bilmiyorum ama uyandığında o kadar hemşire varken başında gaz geldi utandım dedi biri rahatça hiç rahatsız olmadan yapın rahatlayın demiş. Hem komik hem iğrenç kimse onu yaptırmak zorunda kalmasın.heyecan yapmıştır belki kuzum umarım sunuçlarınızda iyi çıkarr
Onu zaten o kadar çok yaptıki sürekli doktoru arayıp erteletcem dedi korkudan. Tansiyon hastası olduğu için ilacı girmeden yarım saat önce içti. Bende aç karna içtiği için o mu yaptı bilmiyorum ama uyandığında o kadar hemşire varken başında gaz geldi utandım dedi biri rahatça hiç rahatsız olmadan yapın rahatlayın demiş. Hem komik hem iğrenç kimse onu yaptırmak zorunda kalmasın.
ahahahahtugbaFB kaptanım bugün annem geliyor. Bugün şanslısın istemesemde kesin zararlı şeyler yerim.
ikindi ara öğünün neydi öleGünaydın Kızlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim peynir, 7-8 Zeytin, Domates, Salatalık, 1 dilim TB Ekmeği
Ara:
Yeşil Çay
Öğlen:
Salata, Ayran
Ara:
1 Elma sonrasında yeşil çay
Ara:
3 Ceviz, 5-6 Badem, 4-5 Kuru kayısı, Yarım Avuç Kuru üzüm
Akşam
Bulgur Pilavı, Kuru Fasulye
Gün boyu 3-4 Türk kahvesi
Spor
1 saat tempolu yürüyüş, 20 dk ip atlama
Bize göre rezillik ama olması gereken de buymuş. Ben de yapamazdım.
sezeryanda bende çıkaramamıştım gaz ve arkadaşlarım odadayken bi hemşire gidiyor biri geliyor ve sordukları soru ''gaz çıkardın mı ''ne utanmıştım ama normalmiş hatta çıkarman gerekliymiş
ahahahah
panik yapma bende veremedm pek sanki
Yok canım onlar kilo olarak değil bildiğin kütle olarak hop vücuduma eklenmişti.ikindi ara öğünün neydi öle
aklımaucukgenclik geldi , en son oda böle bi ara öğün yapıp 3 kilo fazla gelmişti
son zamanlarda enerjim çok düştü. Kendimi kuruyemişlere verdim. Hatta bir ara versem mi diye düşünüyorum.ikindi ara öğünün neydi öle
aklımaucukgenclik geldi , en son oda böle bi ara öğün yapıp 3 kilo fazla gelmişti
Squat yap canım popo büyütmeye birebir benceson zamanlarda enerjim çok düştü. Kendimi kuruyemişlere verdim. Hatta bir ara versem mi diye düşünüyorum.
Ama güzel şeyler de oluyor. 2-3 yıldır giyemediğim bir eteğim vardı , onu denedim dün, bel çok iyi oturdu . ama yine bi sorun var popişim biraz erimiş olabilir mi acaba? Ne yapsam ki?
Afiyet olsun rakibemKahvaltı
2 kiymali yumurta
1 dilim ekmek
Kk peynir
6 zeytin
1 cay.k reçel
Ara
1 elma
Oglen
6 7 yk kabak
Cacik
1 dilim ekmek
Aksam
6 yk taze fasulye
1 yk bulgur pilavi
Su 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?