- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.361
Hayırlı olsun cnmKızlar çok güzel bir haber aldım inslh olumlu olur yarın yine bir gòrüşmem var❤ bu ara güzel şeyler beni buluyor güzel bir döneme girdim yay burcu olmam dan mıdır nedir her yıl Ekim kasım-Aralık benim için güzel şeyler getiriyor Aralık zaten doğum günüm ve en uğurlu geçen ayım oluyor şans hep bizim ile olsun ben şimdi kuaföre gidip bir fön çektireyim sonra kızı okuldan alıcam yemek vs. Derken akşam dans a yetişmem lazım sabah 7de de görüşmeyi halledicem byyy
Bebek aynı kuvezde babadan başkası göremiyorB Baharyagmuru35 canım kuzenin nasıl? Bebek nasıl?
ucukgenclik in babası kolonoskopi ve endoskopiye girmişti.
Ahahahha ya çok tatlısın canım yarın akraba günü var oraya gitçem o bahaneyle süslenip yollarımResim istiyorum malum yerden
Bu arada ciddi zayif gösterdigin bi gercek canim ❤
Onada çok faydalı diyolar dimi canım dene kış geliyo rahat geçirir inşallah benimkide bal çok sever, yer.Bi tanıdıktan alıyoruz bizde doğal niyetine ama hiç fayda etmedi 2 yaşına kadarda emdi ama çok dayanıksız bi çaresini bulmam lazmSadece bal veriyordum canim ayri olarak takviye falan kullanmadim onuda amcamdan aliyorum arıları var bu sene de ari poleni verdi ama daha hic denemedim
Canım bi tanıdığım daha beterini yaşadı erken doğurdu bebek beyin kanaması geçirdi bir sürü sorun oldu öldürmeyen allah öldürmüyo kocaman çocuk oldu allaha şükür hiç bişeyi yok şuan inşallah kuzenin çocuğuda o kadar şanslı olur iyileşirBebek aynı kuvezde babadan başkası göremiyor
Annenin de ağrıları var kanaması var biraz yürüttük bugün . Herşeyden habersiz .. bebekle sana geliriz artık diyordu ama bebek yassyacakmi belirsiz haftaya en geç salı günü herşey belli olcak heyet toplanıp bi karar verecekmiş bebekle ilgili ama bebeğin durumu hiç iyi değil 50 tane makinaya bagliymis heryerinde sorun var yaşasa bile büyük acı maddi manevi insan dayanmaz o haline çok acı bi durum
Inşallah aminCanım bi tanıdığım daha beterini yaşadı etken doğurdu bebek beyin kanaması geçirdi bir sürü sorun oldu öldürmeyen allah öldürmüyo kocaman çocuk oldu allaha şükür hiç bişeyi yok şuan inşallah kuzenin çocuğuda o kadar şanslı olur iyileşir
Geçmiş olsun canım. İnşallah sonuç iyi çıkar
Şuan çok iyi canım. Bugün yemekler için tuzlu tatlı her şeyin tadına daha çok vardığını söyledi. Severek yediği peynire ilk defa tuzlu dedi. Cidden çok garip bir deneyim bende de aynısı var çünkü kızlar.ucukgenclik baban nasıl oldu?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kızlar. Babam müdahale sırasında biraz kötüleşmiş sanırım başında 4 tane hemşire duruyormuş gözünü açtığında. Ben beklerken sorduğumda hemşire denetiminde dediler.ucukgenclik canim geçmiş olsun yeni gördüm baban iyidir inşallah
Nesi vardı da hastaneye gitti canım çok geçmiş olsunİyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kızlar. Babam müdahale sırasında biraz kötüleşmiş sanırım başında 4 tane hemşire duruyormuş gözünü açtığında. Ben beklerken sorduğumda hemşire denetiminde dediler.
4 tane parça alınmış onların sonuçlarına göre ne olduğu çıkıcak şuan için belirsiz.
Sağol mavicim. Yemek yediğinde ya da su içtiğinde karnı davul gibi şişiyor sonra semsert oluyordu. Kanser var mı yok mu ya da başka bir şey mi diye bakıldı.Nesi vardı da hastaneye gitti canım çok geçmiş olsun
Inşallah sonucu iyi çıkar canım kolonoskopi çok zor gerçekten normal kötüleşmesi benim anneme de yapıldı ordan biliyorumŞuan çok iyi canım. Bugün yemekler için tuzlu tatlı her şeyin tadına daha çok vardığını söyledi. Severek yediği peynire ilk defa tuzlu dedi. Cidden çok garip bir deneyim bende de aynısı var çünkü kızlar.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kızlar. Babam müdahale sırasında biraz kötüleşmiş sanırım başında 4 tane hemşire duruyormuş gözünü açtığında. Ben beklerken sorduğumda hemşire denetiminde dediler.
4 tane parça alınmış onların sonuçlarına göre ne olduğu çıkıcak şuan için belirsiz.
Cidden bugün 4 saat orada beklerken diğer hastaları görünce içime korku düştü çünkü bu sabaha kadar laylaylom şeklinde umursamıyordum bugün içerden çıkanları gördükçe korkum arttı.Inşallah sonucu iyi çıkar canım kolonoskopi çok zor gerçekten normal kötüleşmesi benim anneme de yapıldı ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?