Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar bugünkü menüm bu arada yarında menüm aynı o yüzden yarın paylaşmayacağım
Sabah iki büyük taze incir 2 ceviz 7 zeytin bol salatalık yeşillik
Öğle 2 orta haşlanmış patates salatası bol yeşillikli
Ara 1 büyük elma
Akşam 1 tabak nohut yemeği bol yesillikli havuçlu salata
2 lt su arada yeşil çay

Hayırlı olsun cnm kolay gelsinn

Sabah
3 kaşık menemen
2 zeytin
1 KK peynir
1.5 dilim çavdar ekmeği

Ara
1 türk kahvesi sade
1 elma

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara
1 bardak süt
1 muz

Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 sade türk kahvesi
45 dk walk walk walk

B Baharyagmuru35 canım kuzenin nasıl? Bebek nasıl?
ucukgenclik in babası kolonoskopi ve endoskopiye girmişti.
Bebek aynı kuvezde babadan başkası göremiyor
Annenin de ağrıları var kanaması var biraz yürüttük bugün . Herşeyden habersiz .. bebekle sana geliriz artık diyordu ama bebek yassyacakmi belirsiz haftaya en geç salı günü herşey belli olcak heyet toplanıp bi karar verecekmiş bebekle ilgili ama bebeğin durumu hiç iyi değil 50 tane makinaya bagliymis heryerinde sorun var yaşasa bile büyük acı maddi manevi insan dayanmaz o haline çok acı bi durum

Kızlar badi aldim uzun kollu s beden oldu . M bile büyük geldi . Anlamadım kalıp genis ssanirim ama dar duruyo . Kazak demedim S beden o da bol geldi Bn anlamadım . Etek denedim L beden oldu ama yakışmadı .
Anlamadım ya hiçbirşey yakışmıyor bana salaş şeyler sırtım ve kollarim kalın diye daha kilolu gösteriyor beni . Normalde salaş yakışır herkese ama beni olduğumdan iri gosteriyo. Anlamadimki birseyin yakışmadı için 58 kilo filânmı olmam lazım npcam çözemedim . 72 de kaldım 1 ay oldu resmen hatta geçti hala 72 yim . Bi 69 u göremedim

Sadece bal veriyordum canim ayri olarak takviye falan kullanmadim onuda amcamdan aliyorum arıları var bu sene de ari poleni verdi ama daha hic denemedim
Onada çok faydalı diyolar dimi canım dene kış geliyo rahat geçirir inşallah benimkide bal çok sever, yer.Bi tanıdıktan alıyoruz bizde doğal niyetine ama hiç fayda etmedi 2 yaşına kadarda emdi ama çok dayanıksız bi çaresini bulmam lazm

Canım bi tanıdığım daha beterini yaşadı erken doğurdu bebek beyin kanaması geçirdi bir sürü sorun oldu öldürmeyen allah öldürmüyo kocaman çocuk oldu allaha şükür hiç bişeyi yok şuan inşallah kuzenin çocuğuda o kadar şanslı olur iyileşir

Sabah
3 yumurtadan sucuklu yumurta
4 bardak şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
1 dilim kek
1 küçük muz
Şekersiz nescafe
Spor olarakta 4 halı yıkadım

Gece gece cnm sıkıldı eskiden giydigim kıyafetle yine aynı kıyafeti giyip çekildim farkı gostereyim normalde elbise bu ama bana tunik oluyo boydan
Biri 29 mart 2019 83.3 henüz 7 kilo 700 gram vermiş halimle bugün yani 72 lerdeyken .

Ya kızlar göbeğim baya sis baya çok n3dense bugün . Kilo verememiş gibi hissediyorum hatta sanki almışım gibi geliyor bu da öylesine kombin yapmıştım o ama şu kollar omuzlar başıma bela göründüğü gibi baya vucuduma göre iri ya resmen cüsseli adam gibiyim neden erimiyor bu kollarim sirrtim bugün ciddi taktim ben bu duruma ve bir türlü 69 olmayışima

Geçmiş olsun canım. İnşallah sonuç iyi çıkar
Şuan çok iyi canım. Bugün yemekler için tuzlu tatlı her şeyin tadına daha çok vardığını söyledi. Severek yediği peynire ilk defa tuzlu dedi. Cidden çok garip bir deneyim bende de aynısı var çünkü kızlar.
ucukgenclik canim geçmiş olsun yeni gördüm baban iyidir inşallah
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kızlar. Babam müdahale sırasında biraz kötüleşmiş sanırım başında 4 tane hemşire duruyormuş gözünü açtığında. Ben beklerken sorduğumda hemşire denetiminde dediler.
4 tane parça alınmış onların sonuçlarına göre ne olduğu çıkıcak şuan için belirsiz.

Nesi vardı da hastaneye gitti canım çok geçmiş olsun

Bugün menüm
Kahvaltı yok
Öğle: mercimek çorbası, bir porsiyon muğla köftesi yanında ızgara domates, üç dilim ekmek( açlıktan çıkmış gibiydim dayanamadım)
Ara: bir yeşil elma
Akşam: bir tabak salata, bir avuç üzüm, 1kk peynir, 3 siyah zeytin , 1 dilim ekmek (cidden özlemişim)
Şimdide zayıflama çayı içip uyucam.

Inşallah sonucu iyi çıkar canım kolonoskopi çok zor gerçekten normal kötüleşmesi benim anneme de yapıldı ordan biliyorum

Inşallah sonucu iyi çıkar canım kolonoskopi çok zor gerçekten normal kötüleşmesi benim anneme de yapıldı ordan biliyorum
Cidden bugün 4 saat orada beklerken diğer hastaları görünce içime korku düştü çünkü bu sabaha kadar laylaylom şeklinde umursamıyordum bugün içerden çıkanları gördükçe korkum arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…