Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition de yok ortalarda
ünlü oldu ya tanımaz artık bizi
Kız niye ifşa ediyosun beni ya şimdi girebildim hızlıca okuyup cvp ladm sayfaları tam diyecektim ki hayret kızlar uslu durmuş afferin ama yok tuğba durur mu hiç illa ifşa edecek tabi sana süs payı olarak bir imzalı foto yollıyım cnm
canım sen detoksa artıyla mı başlamıştın
Bu duruma senin şaşırmaman lazım tubim

GRUP 60'LAR
magickk (61.3/61.5/+0.2/%)
yellow girl (62.8/ 61.9 /0.9/%1.44)
brkas (61.1/61.4/+0.3/%-0.49)
htc71(65.6/64.8/0.8/%1.22)
ucukgenclik (70.2/68/2.2/%3.14)
tgb1907 (68.2/67.2/1/%1.47)

Mavi95(72.3/72.3/0/%0)

Kızlar dün tam tartı öncesi çok yanlış şeyler yemek zorunda kaldım full karbonhidrat oldu dün işim akşam 21civarı bitti ve eve varmam 22civarı filan dı ve sabah 07den aksam o saate kadar da yiyebilecek boyoz,gevrek,sandawic dışında hiç bir şey yoktu tek seçenek mecburi onlardı ve yememek için zor durduğum o muhteşem izmir boyozunu bir gün mecburiyetten yiyeceksin deseler gülerdim neyseki buna rahrem sonuç artı olmamış pzts çıkan kiloda Ve -900 um tüm gün ayakta olunca dün ki karbonhidratlar yanmış gitmiş galiba

ahahah yok kız çaktırma kimse sormadı
ay tek ben değilmişim nasılsa diyete başlıcam diye kilo alan çok sevindim ama magickk beni de geçmiş öle bi kilo almış önceden, detoksa rağmen aldığını verememiş

Dün yemeseydim ben öndeydim ama pazarteside öndeydim. Cumaları karaya buluycam.
Artık cuma günlerini sevmiyorummmm
eee perşembe yemeseydin sende napiyim
Ama bu hafta ben senden daha fazla verdim toplamda
züğürt tesellisi işte
1 haftada 1534623 kilo aldığın için birden inmen normal

niye tüm gün ayaktaydın canım
sende süper vermişin kuzum

Haftaya görüşücez. Sıvı artı yürüyüş yarın başlıyorum gene bugün biraz daha yiyim bari zaten sonuçlar belli

niye tüm gün ayaktaydın canım
sende süper vermişin kuzum
Niye acaba
Valla kuzum dün o bize mecburi yedirdiklerinden sonra ben bugün tartıya baya üzgün çıktım ya dedim pazt-salı gördüğüm rakamlar da gitti ama bir çıktım ki düne rağmen pzts düştüğüm kilo yazıyor tubi topuklu bot ile ayaklarım öyle şişti tam 12 saat artk morardı parmaklar zaten bide o şişlik vs. Ye rahmen bu rakam ya acaba diyorum yarın kilom daha mı düşük çıkacak

keşke yedek ayakkabı götürseydin canım
ben tatlı yediğim zamanlar artı pek çıkmam ama karbonhidratta direk artı çıkarım bencede yarın daha düşük çıkarsın

keşke yedek ayakkabı götürseydin canım
ben tatlı yediğim zamanlar artı pek çıkmam ama karbonhidratta direk artı çıkarım bencede yarın daha düşük çıkarsın
Canm değiştirmek yasak ki ilk görüldüğü gibi kalmak zorunda ya yoksa başta başka ayakkabı devamında başka ayakkabı olmaz yani tekrar tekrar alınıyor birleştiriliyor filan ondan birebir aynı görünmek zorunda bide spor ayakkabı giyen çocuklar bile zaten en son ayaklarımın üzerine basmıyorum filan diyor du dedim bizim gibi topuklu olsa napcaniz ama onlarda haklı tabi tam 12 saat ayaklar artk dayanmıyor ki yetişsin diye full ayakta tekrar tekrar devam çünki karanlığın çöküşüne kadar vakti kullandık arabadan inince merdivenleri zor çıktım kolay diil bu işler sen masa basında otur tabi zenginin hali başka oturduğu yerden kazanıyor

ekmek aslanın midesinde
zevkli bi iş olsa gerek

dimi ama detoksa rağmen kilo aldım var bende bişey daha pazartesi başladım dur bakalım ve regl bugün bitti 10 günüm bitsin o zaman görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…