- 22 Ocak 2013
- 41.708
- 210.636
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.501
Listeyi kontrol ettim ayni sonuc cikti canim**14.Takım 643.Etap***
Cordelia_1605 (87.9/87.2/0.7/%0.80)
fantastikaaa(89.5///%) sabit
Elifcig93 (65.5/64,5/1,0/%1,53)
Kedisever91(65.1///%) 4 kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye
poncikbirgelincik (69.2///%) 1. kez bildirimde bulunmadı.
14. Takım ortalaması : 0.466
Niye böyle oldu anlamadım valla bi 4 kilo versem valla süper olacak ama yine böle kaldı istikrarida devam ettiremiyorum sıkı bi şekilde . Koruma aşamasında gibi yiyorum ondan oluyo ya da şöyle diyete çok alıştım miktarlar çok olmasada vücut buna alıştığı için inmiyor .. aslında bırak 69 u 62 olup hamile kalsam süper olur 62 ilebu gidişle seneye(ocak gibi yani )
cnm
Ondan şüphem yok canımCanım kiymetimi bil bak hiç ağzımdan çıktımı en güvenilecek kişi yinede benimtubi herkesten önce davrandı maşallah
Yok kuzum mikrofon senin eline yakisiyor gördükOndan şüphem yok canımben zaten bu konularda tubiye hiç güvenirmiyim mikrofonu eline alıp duyduk duymadık demeyin dese şaşamazdım iyi onu yapmamış
69 ne zaman olcam.ben ya
Ahaaahaa kız Ben mikrofon elimde iken seni de bir anons edeyim de gör ozmanYok kuzum mikrofon senin eline yakisiyor gördük
1 aydır her cuma liste de çifter çifter bildirimde bulunmadı var yaaaaaListeyi kontrol ettim ayni sonuc cikti canim
Buda demek oluyor ki bizim kilo vermeye ihtiuacimiz yok zaten1 aydır her cuma liste de çifter çifter bildirimde bulunmadı var yaaaaa
Ahahaha etseneAhaaahaa kız Ben mikrofon elimde iken seni de bir anons edeyim de gör ozmanajan var diycem zaten herkes de silahlı idi bak sonun pek hayra alamet olmaz tam tehlikeli sahnelerdeyiz tepemiz de silahlar acık insan korkar yaaa
Ahahaha etsene
Kimvurduya gitme kizsoylede bizde izliyek ay burda demiyecektim dimi
Yok kuzum mikrofon senin eline yakisiyor gördük
canım 68.0 kilom paylaşım alanından düzeltme yapayım mıVur du veeee gol olduuuu tuğba laf bukadar güzel gediğine koyulamaz valla hakkını yemiycem tebrik edicem onun için lafı yedim oturdum
canım 68.0 kilom paylaşım alanından düzeltme yapayım mı
[/QUOTE=]
tugbaFB yayınlamış canm ne olcak bilmiyorum
Çaktırmıyorum ama meraktan ölmeye başladım.kuru sıkı canm ama kargaşada silahlardan kaçarken düşünlerin üstüne basılıp yaralananlar oldu şaka gibi gülermisin ağlarmısın yayına girince yazarım 3-4 ayı bulur sanırım canm
Ya çok tatlısın canım bende öyle iyiki tanıştıkbende senin fotoları görünce gözümü alamıyorum canm karşılıklı ❤ çok seviyorum yayları ben ya senin de yay olduğun çok belli balım seviyorum seni
Benim de tüm aldığım evler,arabalar,girdiğim yeni işler ,anlaşmalar,nişanım ve düğünüm hepsi Aralık ayında oldu canm doğduğum ay dademekki gerçekten bazıların da doğum ayı çok uğurlu ayları oluyor şanslıyız ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?