- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.481
ahahahadimi ama detoksa rağmen kilo aldım var bende bişey daha pazartesi başladım dur bakalım ve regl bugün bitti 10 günüm bitsin o zaman görüşelim
Canım kiymetimi bil bak hiç ağzımdan çıktımı en güvenilecek kişi yinede benimKız niye ifşa ediyosun beni ya şimdi girebildim hızlıca okuyup cvp ladm sayfaları tam diyecektim ki hayret kızlar uslu durmuş afferin ama yok tuğba durur mu hiç illa ifşa edecek tabi sana süs payı olarak bir imzalı foto yollıyım cnm
Bu duruma senin şaşırmaman lazım tubim
Yok kız uygula sıkıntı bendeahahaha
bu hafta senin listeyi uygulama planım vardı uygulamayım bari
Canım kiymetimi bil bak hiç ağzımdan çıktımı en güvenilecek kişi yinede benimtubi herkesten önce davrandı maşallah
tamam toprlayım bi listeni de önceYok kız uygula sıkıntı bende
Yok yok böyle iyi sen detoks yaptın mı ben aç kalsamda yetişemem sanakuzum önemli olan sıvısız mıvısız kilo verebilmek
haaa öle yarışalım dersende onada varım bi kabağa bakar 2 kilo vermem
Yok yok böyle iyi sen detoks yaptın mı ben aç kalsamda yetişemem sana
ayy kuzum tamam hemen ekliyorumYazamadım sabahtan beri site hata verdi: ( 87.2 kg. Yüzde 0.8
Daha önce de yazdım 5 sayfa önce var. Gözükmüyor herhaldeayy kuzum tamam hemen ekliyorum
farketmemişim kuzumDaha önce de yazdım 5 sayfa önce var. Gözükmüyor herhalde
Ok sorun değil canım. Karıştı site. Ben de yolladığımı göremedim.farketmemişim kuzum
benim hatam
69 ne zaman olcam.ben yasabit çıkmışın boşver hiç karıştırma
Aynen sanırım ilk sabitcanım yan tarafına sabit yazıyoruz ama sorun değğil olmuş
sen hep ya aldın ya verdin dimi ilk sabitin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?