- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.061
haa? o ne ki(yok daha tartılmadım )
kızlar buluşmamı var geçmişe bakamıyorum kardeşimin bilgisayarına virüs girmiş sapık sapık sayfalar açıliiyyyyyy mübarek aylardagülçin bi face gelmedin loooovvvv
ben baktım geçmişe biraz istanbullular olarak kalabalığız bi buluşma ayarlamaya çalışılmış ama kesin bişi göremedim cnm:26: mübarek aylarda böyle virüs olmaz olsun
ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu cumaaaaaaaaaaaaaa buluşuyoruzzzzzzzzzz dimii yani 2 gün varrrheyacanlandımm bahhhh şimcikkkkkkkk
tatlım ahhkaten dolmuş yaaa...du siliiyim iki dakkada.bu arada malefes ki akşamları girmek benim daha isime gelmeye başladı.gündüz karmaşa oluyo ofis.hiç anlamıyom ne yazdığımı.burası daha sakin ve güzel.canımcım ben de kabak yapıyorum ama zorlandım bugün.hem bi arkın ev görmesine uğradım hem de kayınvalidenin altın günü vardı..mamalar hak getire.ama ben sadece börekten 1 lokma aldım.bi de salata yedim ama o yağlıydı biraz.yarın da kabak yapıp açığı kapatıcam inş.ortişimm fatoşummm hemencik sabah yazdıklarımı yazimmm dün akşam yemedim biliyosun 6 :30 dan sonra bişi yemiyorum
sabah
2 dilim ekemek
2 tane ince kaşar peynir
yarım domates
şekrsiz çay
1 lt su
bakadancıkkkkkkk
bu arada msj kutun doluymuşş fatoşum yaa onları bi ara gelince şettirsenn hııı olma mıı öpüyorum sneii koccamannnnn
kızlar yarın için müdürden izin aldım sabah arabaya binip ankaraya gidiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmm
canım kabak ve yeil çayla 2 günde kurtuluyosun inan ki....ben istten döndüüğm günün ertesi sabahı acayip şiştim ama ii geldi yeşil çay ve kabak sanırım.gerçi cuma görcez ama bakalım....kız veririm veririm inşallah. biliyorum dün 1 bugün 2.yeniden başladım spora yeniden motive oldum ama cumartesi buraya geldiğimde ne güzel geçen haftaki kilomdaydım ve şimdi tartılıyorum 2 kilo civarında bi artış var. ya şurda aradan 3 gün geçmiş. 3 günde 2 kilo nasıl alınır. çıldırmak üzereyim. bunu ben cumaya kadar veremem hepsini geri bi kısmını veririm ama üzücü tabi. akıntıya karşı gidiyorum gibi hissediyorum kendimii..neyse yaaa inşallah Rabbim bu kilo konusunda bana istediğimi verir. hayatta istediğim her şeyi başardım hedeflerime ulaştım ama bu kilo konusunda her zaman yenildimmm. verdiysem bile kendi kendime farında olmadan verdim ama dikat etmeyince geri aldım. kontrol edemedimm...bu sefer olsunnn.
selam kızlar,ben geldimmmmm bugün netim yoktu anneme geldim eşim malatyaya döndü 2 gün sonra gelecek inşallah......
saat 2 de çıktım bir arkadaşım var onunla buluştuk sohbet ettik çook iyi geldi ......
sizi çoook özledimmmmm.....burası nasıl bir yer ya alışkanlık yapıyor...
ooo buluş canım sen de buluş....ah be şimdi istabulda olmak vardı yaaaben facede gülçine yazdım cuma bana uyar eşimi bugün malatyaya yolladım cumartesi burda yani cuma bana uyar bütün istanbullu arkadaşalar cuma buluşalım yaaaaaa
ben facede gülçine yazdım cuma bana uyar eşimi bugün malatyaya yolladım cumartesi burda yani cuma bana uyar bütün istanbullu arkadaşalar cuma buluşalım yaaaaaa
selam kızlar ne var ne yok?ya ben kabak yapğıyorum bu saatelrde acaip acıkıyorum yaaa(su içiyorum sürekli ama o da lavaboya çıkartıyo sürekli.neyse bi de yarın var onu da hallediyim.cumaya eksi çıksam yeter bana.sonra da kalori syaımı işine döncem yineee.ya şehir değişikliği diete hiç yaramıtyo bende (((
ya sanıırım kabak detoksunda meyva yokmeyva falan yesen 9 gibi cnm belki acıkmazsın bu kadar
kızlar yaa küçük bavulla gitmek istiyorum ama sığmıyo mecburen büyük bavul olcak
canım benim.Allah içine ferahlık versin.Ynalız sende bu dönemde eşinle beraber psikolog veya psikiyatra görün.çünkü evliliğin bütün yükü omuzlarında.ve eşine bunu şart koş.ama cidden kişiliğinden ve ona olan sevginden şüphen yoksa boşanmayı düşünme yaakızlar şu aralar çook önemli kararlar vermek durumundayım hayatımla ilgili,üzerimde 6 aydır kara bulutlar geziyor acaip bir sinir harbi yaşıyorum bugün 200 tl kaybettim annemlere geldikten sonra markete gitiik bi baktım 200 tl eksik yani herşey üstüste geliyor eşimle halledemediğimiz sorunlar var eşim kronik depresyon yaşıyor ama tedavi olmak gibi niyeti yok ailem kapımız her zaman açık size diyor eşiminde iş problemi dışında çok iyi bir insan dün ipler bi koptu avazım çıktığınca ağladım bırak beni diye asla bırakmam unut bunu dedi bende çekip giderim dedim o da bana 15 gün ver bende farkındayım seni mutsuz ettiğimi dedi,sorunumuz eşim mutsuz bir insan beyni sürekli sorun üretiyor ve hep işle ilgili ne güzel anlaştı doğan hastanesiyle ama yine soru yine sorun 7 yıldır sorun hiç bitmedi canı sıkılınca iş değiştiriyor ve sorumluluk sahibi değil ve ben çok yoruldum bittim resmen çocuğumuzun geleceği için ayrılalım dedim çünki hiç sorunlar için mücadele etmedi babam gelsin konuşcam olmazsa olmaz dedi ama eşimde asla seni bırakmam diyor bende psikiyatriste git bende gidicem dedim tamam dedi bugün ne pahasına olursa olsun aklından boşanmayı çıkar diyoor bende daha nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum tahammülsüz insan oldum en çok oğlum için üzülüyorum......
çok uzun oldu çok doldum ellerim ve ayaklarım sürekli uyuşuk gün aşırı kortizon oluyorum allah hepimize bir çıkış kapısı açsın......
kızlar şu aralar çook önemli kararlar vermek durumundayım hayatımla ilgili,üzerimde 6 aydır kara bulutlar geziyor acaip bir sinir harbi yaşıyorum bugün 200 tl kaybettim annemlere geldikten sonra markete gitiik bi baktım 200 tl eksik yani herşey üstüste geliyor eşimle halledemediğimiz sorunlar var eşim kronik depresyon yaşıyor ama tedavi olmak gibi niyeti yok ailem kapımız her zaman açık size diyor eşiminde iş problemi dışında çok iyi bir insan dün ipler bi koptu avazım çıktığınca ağladım bırak beni diye asla bırakmam unut bunu dedi bende çekip giderim dedim o da bana 15 gün ver bende farkındayım seni mutsuz ettiğimi dedi,sorunumuz eşim mutsuz bir insan beyni sürekli sorun üretiyor ve hep işle ilgili ne güzel anlaştı doğan hastanesiyle ama yine soru yine sorun 7 yıldır sorun hiç bitmedi canı sıkılınca iş değiştiriyor ve sorumluluk sahibi değil ve ben çok yoruldum bittim resmen çocuğumuzun geleceği için ayrılalım dedim çünki hiç sorunlar için mücadele etmedi babam gelsin konuşcam olmazsa olmaz dedi ama eşimde asla seni bırakmam diyor bende psikiyatriste git bende gidicem dedim tamam dedi bugün ne pahasına olursa olsun aklından boşanmayı çıkar diyoor bende daha nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum tahammülsüz insan oldum en çok oğlum için üzülüyorum......
çok uzun oldu çok doldum ellerim ve ayaklarım sürekli uyuşuk gün aşırı kortizon oluyorum allah hepimize bir çıkış kapısı açsın......
canım benim.Allah içine ferahlık versin.Ynalız sende bu dönemde eşinle beraber psikolog veya psikiyatra görün.çünkü evliliğin bütün yükü omuzlarında.ve eşine bunu şart koş.ama cidden kişiliğinden ve ona olan sevginden şüphen yoksa boşanmayı düşünme yaa(çocuk da etkileiniyo ama seviyorsan eşini sen de çok etkileinirsin..üzme kendini.tez elden çok ii ve işinde uzman bi doktora gidin beraber.sen de en azından işin neresinde olduğunuzu,geri dönüşün olup olmadığını anlarsın.kıyamam hrıpalama kendinii yaaa (
ay canım neler yaşamışsın .... boşanmak allah katında en istenmeyen helal canım bunu unutma son çaren o olmalı psikolojik danışmana gidin konuşun ailen devreye giricek anladığım kadarıyla ama bu durumu dahada zorlaştırmasın.
eşin huzur arıyor bu senin ve yavrunun olduğun sıcak yuvanda ancak güzel bir işi olunca olur eşine bunu hatırlat ona umarım sorunlarınızı halledebilirsiniz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?