- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.121
anam yalnız kalmışım gülçin geldiini görmemişim kuzum gelip gitmişin
:82::82:
ayşende hiç gelmemiş kızlar kaynanası gitmedimiki acep
:82:
esracım yarın 6 civarı beşiktaşa gelseneee. fadime bana yakın ya böle uygun eğer gelemezsen daha sonra bi görüşme daha ayarlarız olmazsa ama gel yaa dertleşiriz.
kız çeşitli diyet topiklerinde gezdim de. ramazana kadar elma diyeti mi yapsam acaba dedim. yaa aslıya kızıyordum sağlıksız diye ama panikten şu an herşeyi deneyebilirim.en azından 73 e filan düşsem ondan sonra sağlıklısına dönerimm. üfffff.taktım kafama olmalı bu sefer yaaa. eğer bu kilo verme olayını başaramazsam kendime güvenim gidecek. ben kabak ve yeşil elma bulmaya gidiyorum ama burdaki marketlerde desebze namına çeşit bulmak zorr.şehrin göbeğinde pazarda olmaz sanırım..pazar deyince yaa kızlar istanbulda sosyete pazarı varmış nerde kiii. maaşı aldıktan sonra gitsekkk.
canım ben bu ara hiç iyi değilim yaşadıklarım ruhumda patlama yaşatıyor,saat altı bizim için geç malum yusuf var görüşmeyi gerçekten çook istiyorum ama herkese uyan bir hafta sonu gündüz ayarlarız....
kızz gülçin beni görmüyon muu
canım açıkcası sudan gidiyo ama ben şişkinli olduğunda yapıyorum.yani vücut ancak dengeleniyo.o yüzden de ben zararlı görmüyorum.eğer ki devamını dietle getirirsen.fakat geçen seferkindne hemen sonra aç danalar gibi saldırdığım için herşeye hemen aldı vücut sonra dikkat ettim.tekrar toparladım.işte süreklilik önemli bunda da.yoksa herşeydeolduğu gibi bunda da sonuç alamıyosun.ayyy çok heveslendiimm.gidip kabak almalıyım.birazdan temizlik yapacam sonrada evde aerobik yapacam ondan sonra kabağımı aşam yerim. ben sabah görmedim mesajını o yüzden keşke sabah yapsaydım. peki bu giden sence su mu yoksa yağdan mı gitti 1 kilo. yani hemen bırakınca geri geldi mi verdiğin kilolar..ayy ne zor şey bu kilo derdi yaaa.
canım benim.dualarımız hep senle emin ol.fakat hiç vakit kaybetme ve hemen bi psikoloğa git yarın.ilk önce onla ne yapman gerektiğğine karar verin.inan sen bile şaşiriyosun nasıl beni çözüyo die.kardeşimden biliyom.o da psikolojik daniışmanlı öğrencii son sınıf.ama acayip güzel yönlendiriyo.sen ilk önce yarın kendine bi randevu ayarla ve kendi hayatına nasıl karar vermen gerektiğini sor.sonra evliliğine geçersin.ama sakın ben nasıl böle oldum die umutsuzluğa kapılma.hayat mükemmel dil çünkü.inişler de olacak çıkışlar da.yeter ki pes etme ve uzman birine danışşş.Rabbim işlerini yoluna koyup içini ferahlatsın...kızlar sizden bir şey istiyorum allah rızası için bana dua edin resmen kafayı kırmak üzereyim ki ben ruh durumu çok sağlam herkesin derdini paylaşan ve sorunlara çözüm bulan biriydim ama şimdi ben kendi sorunlarımla başedemiyorum ismen bana dua edin ......
slm kızlar 1 saat oldu eve geleli çok şükür
nasılsınız
ooo kaptancımm hoşgeldin evineee.yolculuk nasıldı şekerim?ş an mutluluğunu az çok hissedebiliyorum sankim:))ben de bizim burdan aneylere gidince suya hasret kalmış çöl bedevisi kıvamı sevinçten havalarda oluyom...slm kızlar 1 saat oldu eve geleli çok şükür
nasılsınız
kızzz ben o sıralarda yürüyüşe çıkmak için hazırlanıyordum burda değildim küüü... sen beni özlediğinden adımı görmüşsünnsabret az kaldı yarın hasret biteyo. kızz sen işten kaçta çıkıyon?
slm kızlar 1 saat oldu eve geleli çok şükür
nasılsınız
kızlar çok gerginim zaten adet olucam yaa onun bi gerginliği var biraz önce bruno mars konseri için bilet almak istedim amaaaa yok yok yok yokkkkk işteee iptal olmuşşş deliricem yaaa
tatilimi bile ona göre ayarladımmm sinirden köpürüyorum resmennnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ben böyle şansın..............
şekercim sakin ol ya.hayırlısı.başşka korsan falan bak el altından.organizatör arkların varsa.iptal olmuş derken kesin öğrendin mi yoksa bilet bulamadığın için mi öle düşündün...ya kızlar benim çıkmam lazım.evde bebeler yemek beklerrrkızlar çok gerginim zaten adet olucam yaa onun bi gerginliği var biraz önce bruno mars konseri için bilet almak istedim amaaaa yok yok yok yokkkkk işteee iptal olmuşşş deliricem yaaa
tatilimi bile ona göre ayarladımmm sinirden köpürüyorum resmennnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ben böyle şansın..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?