- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.081
kızlar şu aralar çook önemli kararlar vermek durumundayım hayatımla ilgili,üzerimde 6 aydır kara bulutlar geziyor acaip bir sinir harbi yaşıyorum bugün 200 tl kaybettim annemlere geldikten sonra markete gitiik bi baktım 200 tl eksik yani herşey üstüste geliyor eşimle halledemediğimiz sorunlar var eşim kronik depresyon yaşıyor ama tedavi olmak gibi niyeti yok ailem kapımız her zaman açık size diyor eşiminde iş problemi dışında çok iyi bir insan dün ipler bi koptu avazım çıktığınca ağladım bırak beni diye asla bırakmam unut bunu dedi bende çekip giderim dedim o da bana 15 gün ver bende farkındayım seni mutsuz ettiğimi dedi,sorunumuz eşim mutsuz bir insan beyni sürekli sorun üretiyor ve hep işle ilgili ne güzel anlaştı doğan hastanesiyle ama yine soru yine sorun 7 yıldır sorun hiç bitmedi canı sıkılınca iş değiştiriyor ve sorumluluk sahibi değil ve ben çok yoruldum bittim resmen çocuğumuzun geleceği için ayrılalım dedim çünki hiç sorunlar için mücadele etmedi babam gelsin konuşcam olmazsa olmaz dedi ama eşimde asla seni bırakmam diyor bende psikiyatriste git bende gidicem dedim tamam dedi bugün ne pahasına olursa olsun aklından boşanmayı çıkar diyoor bende daha nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum tahammülsüz insan oldum en çok oğlum için üzülüyorum......
çok uzun oldu çok doldum ellerim ve ayaklarım sürekli uyuşuk gün aşırı kortizon oluyorum allah hepimize bir çıkış kapısı açsın......
günaydın ortağım günaydın....yaa biz bu sporu neden yaapmıyoruz orti yaaakızlar günaydınn
sabah kahvaltım
2.dilim ekmek
1. dilim b.peynir ,
şekersiz çay
günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım uzandım pc başındayım başım çok ağrıyor kendimi çok yorgun hissediyorum....
canım kaak yaptım bende.bi de yeşil çay içtim 5 bardak kadar.acayip ii geldi.inanamazsın 1 kiloya yakın gitmiş.ben tadını seviyom yeşil çayın.ama kişisine göre değişiyo işte.sen beğenmesen tane tarçın da at içine.ama çok ufak bi parça kırıp at yoksa çok acı oluyo.ben köşesinden tırnağım kadar bişey atıyom büyük bi kupaya 2-3 dkka demlenince yetiyo tad olarak.bugün sıkı ödem attırıcı bişeler yapmam lazımm. kabak dışında ne yapabilirim kızlarr. yVaş yavaş düzene girdim yaaa kabızlığım da gitti şükür ama neler çektim yaa ben bu kadar büyük bi nimet olduğunu bilmiyodum. rabbim ufacık çok ufcık bi hastalıkla önemsemediğimiz bişeyin aslında ne adar önemli old. gösteriyor yaa.
kaptan beni bugun izinli yazabilirmisin sen ne olur ne olmaz eğer gelebilirsem gelirim eşim rahatsızlandı doktora götürücem onu ..
üf yaa diyet miyette hak getire ..
ortak sen kilo ver bari benim hal harap gözüküo
canım kaak yaptım bende.bi de yeşil çay içtim 5 bardak kadar.acayip ii geldi.inanamazsın 1 kiloya yakın gitmiş.ben tadını seviyom yeşil çayın.ama kişisine göre değişiyo işte.sen beğenmesen tane tarçın da at içine.ama çok ufak bi parça kırıp at yoksa çok acı oluyo.ben köşesinden tırnağım kadar bişey atıyom büyük bi kupaya 2-3 dkka demlenince yetiyo tad olarak.
canımcım bharat ilavesi ve sarımsak ilave et.hiiiçç anlamıyosun zaten öle olunca.sanki yağda kızartılmış sarımsk yoğurtlu kabak yiyomuş gibi oluyon.yanlzı ben en küçük göze koymuyorum.çünkü orda hafif suyunu salsa bile tadı hoşuma gitmiyo.teflon tavada orta gözde altı kısık pişiriyorum.o zaman sulanmakla sulanmamak arası kendi halinde pişiyo.ağzının da kapatmıyorum zaten.soğumaya bırakıyorum.çünkü ılıkken bile karıştırsam yoğurtla midem bulanıyo.sonradan sarımsaklı yoğurt,nan,pul biber koyuyorum öle yiyorum.baktın çok kötü geldi tadı.yanına 1-2 lokma ekmeği kandırmak için ağzına at.sonradan zaten alışıyon.bu arada bu şekilde kabakla ben bir günde 1 kilodan biraz daha fazlayeşilçayı sverim ama kabak olayını değil yaa. sadece kabak yemeği varya sulu onu yapsam olmaz mııyanına da pilavvv ohhh
günaydın ortağım günaydın....yaa biz bu sporu neden yaapmıyoruz orti yaaa(bu kadar yoğun olmaktan kaynaklı.ama bu kabak baya işe yarıyo cidden.hemen bütün ödemler gidiyo inanın.bi de yanına yeşil çay ohhh mis misss.bu arada cumadan itibaren 6 öğünü ve kalori saymayı yapcam inş.şu istanbul sürecinde oluşan ödemler bi gitsin.ondan sonra başlıycam.yanlız kabak cidden zor 2.gün.özellikle akşam zor uykuya dalıyonuz çünkü mideniz aç olorrr.
bu arada şeker sen dün öğleden sonra ne yidin bakemm.gözümden kaçtı sandım ama ben yutmammmm
günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım uzandım pc başındayım başım çok ağrıyor kendimi çok yorgun hissediyorum....
esracım yarın 6 civarı beşiktaşa gelseneee. fadime bana yakın ya böle uygun eğer gelemezsen daha sonra bi görüşme daha ayarlarız olmazsa ama gel yaa dertleşiriz.
kaptan beni bugun izinli yazabilirmisin sen ne olur ne olmaz eğer gelebilirsem gelirim eşim rahatsızlandı doktora götürücem onu ..
üf yaa diyet miyette hak getire ..
ortak sen kilo ver bari benim hal harap gözüküo
mrb hatunlarrr dışarı çıkmadan önce bi uğriiim dedimmmm
güzel haberlerimi bekleyinnnnnn:122::122::122: yihuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?