Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaa fadiikkkkkk ortiiiiiiiiiiiiiii.sonunda buluştukkk.ne var ne yok kııııııı?

evettt sonunda buluştukk kimseciklerde yokk
napimm canımm işteyim bana şu hani kabakk varya onun tarifini verirmisin nasıl yaptın nasıl yedin v.s:78::78::78::78::78::78::78::78::78:

canımcım işte kabakları rendeleyip teflon tavada orta gözün altı kısıkken pişiriyorum.sonra da sarımsaklı yoğurt,nane,pul biber koyup yiyom.günde toplam 4 kabak,2 öğle 2 akşam anca yiyebiliyorum.bi de sabah diet kahvaltısı.yanına da yeşil çay oohhh mis gibi olii işteee.gidiyo şişler epey...

canımcım 10 dakka sınırı olduğu için malum burdan yazıyorum.şimdi efenim ben toplam 4 kabak günde yiyorum ve yetiyo.1,5 bardak yoğurdu da yarıya bölüyom.öğle yarım ölçüsü ile kavrulmuş kabakları ekliyom.2 tanesini yani.yağ koymuyoruz kesinlikle.zaten koymaya da gerek yok emin ol.onu arada karıştırdıkça kendi kendine yapda kavrulmuş gibi oluyo.spor meselesine gelince inan ki benim zamanım yetmediği için yapamıyorum.boşken yapmıyor olsam hayıflanırım ama zaten günde 6 saat uyuyup,hem evi,hem eşi,hem ofisin her türlü ihtiyacını,hem de aynı apartmandaki akrabaları idare edicem diye inan ki iflahım kesiliyo.bi de benim eşim titizlik hastası.accık bi toz görsün bişey demez ama rahatsız olduğunu anlarım.anlayacağın öle işte.o yüzden büroda dahil afedersin bitarafımın üstüne otruduğum sayılıdır.en ii ihtimalle 5de kalkıp spor yapmam gerekiyo ama o zamanda çok düşüyorum hemen hastalanıyorum.durum böle olunca da evet arada ofluyorum sporsuzluktan ama ne yapiiim orti ben de de insan gücü var işte kısıtlı yaniiii...bu arada da bi ark aradı dışarda uluşmak istedi.morali yok herhal.bi gidip bakem..ama motivasyonn bozmak yok.sen yap bu kabağı 2 gün.gelip beni anlımdan öpcenn görürsün..sakın sakın kendi kendimizi olumsuz motive etmeyelim sakıınn.yarın tartıdan sonra da oturup güzel bi 6 öğün bulup ona başlıycam.böle uç noktalarla alıp uç noktalarla verme nereye kadar.neyse fadikim yılmak yok yola devamm:))ay kendimi politikacı gibi hissettim:)))))ben çıkıyom şimdi.sen de al kabakları başla haftasonu.hadi çookkk öptüümm orttiiii

tmamdır ortii teşekkür edrimm bende çok öptüm

bende bu gün neyedim ne yaptım onları yazım
sabah dışarda 1 açma 1 şekersiz çay
arada lokma döküyolardı hayır için çarşıda 3 tanecik ondan yedim çok severim bu arada
öğle gene dışarda 1 pooça biraz domatea salatalık yedim
hep hamur oldu ama napım dışarda yiicek bişi yok

sabahtan gittin bankalarda vergi dairesindeki işleri hallettim anam ne kalabalık ya ay sonu diye yarım saatlik iş üç saatte bitti deli oldum
şimdi evde temizlik yapçam bide yemek yapçam akşama misafir var hemde yemeğe oyyyyyyyyyyy nasıl yetiştircem acep herşeyi koşturmama lazım da ama ben burda çene çalıyom işte benim durumlar böööle

ayyy çok heveslendiimm.gidip kabak almalıyım. birazdan temizlik yapacam sonrada evde aerobik yapacam ondan sonra kabağımı aşam yerim. ben sabah görmedim mesajını o yüzden keşke sabah yapsaydım. peki bu giden sence su mu yoksa yağdan mı gitti 1 kilo. yani hemen bırakınca geri geldi mi verdiğin kilolar..ayy ne zor şey bu kilo derdi yaaa.

nazcııım nabersinnn. sen neler satıyon kı iç çamaşırı filan mıı?ayyy şöle seksi bişeler alayım senden 38 bedene düşeyimdeee.

offf kuzu ya çok zor bi durum ama hemen boşanmayı düşünme bence tamam bi birikim olmuş ama son çare boşanmak yapabileceğin herşeyi yap daha sonra keşke dememek için yani psikolog filan her şeyi dene eğer olmazsa düşünürsün bunları
bide bence aileler bu durumdan en son haberdar olmalı bence çünkü önceden haberleri olursa ortalık çok karışıyo ve onlarda duruma çok üzülüyolar
sen elinden gelen herşeyi yap olmaz da ayrılmaya kesin karar verirsen o zaman haberdar et onları allah yardımcın olsun bacım

tatlım kendikendine deli olcana oturup annenle bunun seni nekadar rahatsız ettiğini üzdüğünü konuşsanya
:90::90::90::90::90::90::90::90:
mrb hatunlarrr dışarı çıkmadan önce bi uğriiim dedimmmm

güzel haberlerimi bekleyinnnnnn:122::122::122: yihuuuuuuuuuuuuuu

oh oh oh dörtgözle bekliyorum kuzum (hani ben gözlüklüyümya ondan yani)

nazcııım nabersinnn. sen neler satıyon kı iç çamaşırı filan mıı?ayyy şöle seksi bişeler alayım senden 38 bedene düşeyimdeee.

ne satmıyomki kuzum iç çamaşırı gecelik pijama kozmetik parfüm falan ne ararsan var işte
sana şööle kırmızısından ultra seksi bişiler verim ben haber ver iiimi

bende gidiyom artık kimseler yok hem işlerimi koştura koştura amcak yetiştiririm herhalde
işimi erken bitirebilirsem gelirim gene
öpppppptüüüüüm herkesleriiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…