Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dua etmez olurmuyuz hiçç kimin ne derdi varsa rabbim yardım etsin. seni çok iyi anlıyorum ama kendini üzme diyeceksin ki kolay mı ama inan sadece kendine zarar verirsin unutma herşeyi akışına bırak zamanla düzelir belki . ama sen kendini bırakma canım yusuf için en azından...

fadik ben çıkıyom özele bakk kızz.

o kadar da bekledin. ama en azından iptal olmuş ya gelse ve sen bilet bulamasaydınn. yaaa burdan da olumlu bişe çıkartrtıkkk.

yaa kızlarr iptal olmuş gelmiyormuşş kesin olarakk houyyy çok sinirlendim yaa oadar heyecanlıydım kiii ama birgünn gelecek ve ben gidicem onu dinlemeye ahadaa buraya yazıyorumm tabi rabbim izin verirse...
bu arada ortimm bozulmamıştırr yaa salata masumm...
bende 1 simit ve ayran içtim dahada bişey yememmm artıkın kendine iyi bakk öpüyorumm şeker...

iyiyiz datlım sen nassın???hadi Allah ayırmasın ankaradann inş.

hadi gözün aydın kaptann şükür kavuşturana...
walla ben çok gerginim hemde çokkkk.....

sağolun kızlar iyiyim bende mutluyum huzurluyum inş gülçin ayrılmam bi daha ama bu imkansız şimdilik

fatma aynen öyleyim bu hasretlik değişik bişey gelip sevdiklerini görünce hiç gitmemiş gibi oluyorsun

fadik hayırdır ne oldu

keptan kaptann houyyyy hani ben brunooomun konserine gidicektim hani tatilmide ona göre planladım yaa
Iştee iptal olmuş gelmiyormuşşş sinirlerim bozulduu çokk fazlaa nasıl heyecanlıydımmm biliıosun yaniiii

keptan kaptann houyyyy hani ben brunooomun konserine gidicektim hani tatilmide ona göre planladım yaa
Iştee iptal olmuş gelmiyormuşşş sinirlerim bozulduu çokk fazlaa nasıl heyecanlıydımmm biliıosun yaniiii

allah seni napcan elin gavurunu gel ben seni nihat doğanın konserine götüreyim

kız belli olmaz uzaylı koca buluruz belki orda dünyalılardan fayda yok bize :76::76::76:

tatil dönüşü izmirde uçakta mustafa topaloğluyla yanyanaydık çok komik bir adam yusuf dediki 'yusuf,benim deddemin adı sen çok büyük adam olacaksın ' uçakta yeğenlerimde vardı kereme seni uzaya yolliyim mi dedi keremde adamma ana avrat küfretti....

uzaylı dünyalı allah hayırlısını versin,bekarlar bence hiiiç acele etmeyin bekarlığın tadını çıkarın...

ve ben geldimm
hastaneye gittik 12 tane kan tahlili istedi doktor bide ultrason pankreas dalak böbrek çiğerler herşeye bakılcaktı nakit yoktu eve döndük para aldık tekrar gittikk ultrason için aç olması gerekiyomuş saat 3 e randevu aldık kanlarını verdik tekrar eve geldik ama benimkinde bi sinirrr amaaanınnnn hiç gözüne gözükmedim sora dedi gel aşağıya gidek dedi gezdik doktora gittik gene sonuçları aldım doktora geçtik bütün herşeyi iyimiş ama böbreklerinde taş varmış ürolojiye gidices yarın

geçmiş olsun canım neyi var eşinin? böbrek taşına bol su ve hareket iyi geliyor...

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…