- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.141
Çok teşekkür ederim öğrendim çok sağolBi üstteki mesajda senin için yazdm canımeso27eso (68.7/67/1.7/%2,47)
(geçen haftaki kilon / şimdiki kilon / verdiğin kilo / yüzden)
68.7 - 67 = 1.7
1.7 x 100 = 170
170 ÷ 68.7 = 2,47
Bildirecem canim bugun basladimBugün makas hareketi yapıyoruz gece 12ye kadar adet olarak bildirimlerinizi bekliyorumDünün Finali
1. Luluuu94 150
2. Ebru muhafaza 10 dk
2. Mochachocolate 10 dk
3. Magick 60
Uyanıklık sezdimBenim korkumda haftaya kadar veremezsem diye pay bırakıyorum işte
Bu hafta herkes gram gram vermiş***14.Takım 666.Etap ***
SchonerDuft ( 63,40/63,30/0,10/%)
Luluuu94 ( 58,30/57,50/0,80/%1,37)
Pinarbartu ( 58.3/57.5/0.8/%1.33)
tgb1907 (68,30/68.1/0.2/%0,29)
magickk ( 61.4///% ) sabit
diyetlikadn (62.2/61.9/0.3/%0,48)
14.takim ortalaması:
Kizlar valla iyi vermisiniz ben bu hafta o kadar zorlandim kiannemler dün gitti ama esim 1 aya yakin evde olacak istekleri bitmiyor adisyon actirdim eee beleş yaşamak olmaz ama dimi resmen yemek konusunda sınanıyorum bu günlerde, çalısırken diyet yapmak ne kadar kolaymıs
Aynen canım insan çalışırken pek bişey yiyecek vakti kalmıyor aklinada gelmiyor zatenKizlar valla iyi vermisiniz ben bu hafta o kadar zorlandim kiannemler dün gitti ama esim 1 aya yakin evde olacak istekleri bitmiyor adisyon actirdim eee beleş yaşamak olmaz ama dimi resmen yemek konusunda sınanıyorum bu günlerde, çalısırken diyet yapmak ne kadar kolaymıs
Siz yine vermişsiniz ben hiç veremedim yaUyanıklık sezdim
Bu hafta herkes gram gram vermiş
bnce bu ara ulkecek çok yiyoruz bizde de durum aynı sürekli yidek bisiler düşünüyor
Bugün bana yarın sanaSiz yine vermişsiniz ben hiç veremedim ya
Senin meto iyi canım azcik ta sporla atesleyebilirsen iki aya 50 sinBugün bana yarın sanaben 2 gündür yiyorum istemsizce misafir olunca ona göre çok çok iyi verdim
Valla şimdi eve dip köşe temizliğe basliyayim hafta sonu onu halledeyim pazartesi de spora başlamaya niyetim var ama önce temizlikSenin meto iyi canım azcik ta sporla atesleyebilirsen iki aya 50 sin
Harikasın canım kolay gelsin bende başlıyorm şimdiBildirecem canim bugun basladim
Dip köse temizlige giristim bundan iyi firsat olamazdisonrasida gelsin makaslar
Tabi CNm hemen bakiyorumP Pinarbartu listedeki yuzdelerinizi tekrar kontrol edebilir misin
Baktm ama hata bulamadkmP Pinarbartu listedeki yuzdelerinizi tekrar kontrol edebilir misin
Aman 100le çarpıp 60 a bölmicez mi olxaktiBaktm ama hata bulamadkmyuzdeyi 100e bölüp 60la carpmicaz mi
Toplam yuzdeki takimdaki kişi sayisina bolucez diye hatirlitorum ben canimBaktm ama hata bulamadkmyuzdeyi 100e bölüp 60la carpmicaz mi
Bireysel yuzdelerde hata buldum ama yeniden hesap yapayimBaktm ama hata bulamadkmyuzdeyi 100e bölüp 60la carpmicaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?