- 13 Temmuz 2019
- 23
- 82
- 38
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.101
Saol canım sanada afiyetler olsunÇok güzel gidiyorsun afiyet olsun canım
Bizde diyoruz bu kız nerde meğer ne haberler varmış sendeAyy kizlar valla misafirim var eşimin arkadasi kız kaçırdı bize geldiler 2 gündür bakamadım buraya çok ekşinli.gunler
Hemen detay isteriz çok heyecanlıAyy kizlar valla misafirim var eşimin arkadasi kız kaçırdı bize geldiler 2 gündür bakamadım buraya çok ekşinli.gunler
Bu zamanda delirmiş bunlar nasıl bir cesaret Allah mutlu etsin.Ayy kizlar valla misafirim var eşimin arkadasi kız kaçırdı bize geldiler 2 gündür bakamadım buraya çok ekşinli.gunler
Olsun minyon olmak çok güzel bişey bence arada özenmiyo değilimEvet canım hep o civarlarda boy 1.55 canım birazda boy olsaydı ne olurdu sanki
Canım sayı olarak söylesen daha doğru sıralama yapabilirim45 dk Leslie sumo squat yaptım 10 dk yapabldm 2 lt su ictim bağışıklık artsın diye bol zencefil zerdecal tüketiyorm
Afiyet olsun canım bekliyorum o zaman listemiz canlansın birazSabah zeytin peynir havuç rendesi maydanoz la birde bitki çayı 1 dilim ekmek
Öğlen pırasa yemeği bir tabak
Aksam Yumurtalı ıspanak salata yoğurt sonrasinda 1 avuç kabak çekirdeği 2,5 litre su bende yarından itibaren sizin verdiğiniz hareketleri yapıcam kendimce bişeyler yapiyodum ama size uyucam bundan sonra
Ay allahim gidecek yerleri bile yok bide kız kaçırıyor sanki size kaçırdılar yahu o da iyimişAyy kizlar valla misafirim var eşimin arkadasi kız kaçırdı bize geldiler 2 gündür bakamadım buraya çok ekşinli.gunler
yarın mutlaka yapacamTam listeyi hazırlamak için E Ebru muhafaza nın adet olarak yaptığı skoru söylemesini bekliyorum
Yarın yapçağımız hareketi hatırlatmak istedim yarın MAKAS HAREKETİ yapıyoruz nasıl yapıldığının görselini aşağıya ekliyorum lütfen adet olarak yaptığınız skoru akşam beni etiketleyip bildirin herkese kolay gelsin Eki Görüntüle 2606906
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
M mochachocolate
eso27eso
Gecen hafta kaçtı canım83.6 ckti diyetisyende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?