Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

P Pinarbartu misafiriniz gitti mi pınar.
Neden kaçırmıs kızı .kızın rızası varmıydı
Bugun de ne oldu 1 saat kadar once kapiya bir tane kadin geldi tanimadigim icin eşime actirdim kapiyi abi yenge yokmu dedi çıktım
Elezigdan abimin yanina geldim dedi yemek yiyecegiz yere sermeye örtü yok yerler tozlu sofra varsa verebilirmisin dedi 2 tanede yastik yuzu istedi nereye tasindiniz diye sordum burada terzi var terzinin ilerisinde bir yeri tarif etti
Aklima P Pinarbartu nunkiler geldi yoksam bunlardami kaçtı geldi abisi degilde manitasiydi ki ozellikle abimin yanina geldim deyince 2 3 defa

Son düzenleme:
P Pinarbartu misafiriniz gitti mi pınar.
Neden kaçırmıs kızı .kızın rızası varmıydı
Gittiler gittiler varmış rızası da yaşı küçük 19 Muş ben 22 diye duyduydum bı an 18den küçük sandım duyunca dedm aha jandarma dayanxak kapıya ödüm koptu babası razı değilmiş ondan kaçmışlar cahillik işte Allah pişman etmez insallahhh

kız hırsız fln olmasınlar verdin mi geri getirdiler mi alıp kacmasinlar

kız hırsız fln olmasınlar verdin mi geri getirdiler mi alıp kacmasinlar
Aklima o da geldi ama neydi cozemedim gercekmi dedi kotu niyetli birimiydi kadin tek basinaydi bende evde tek olsam muhtemelen acmazdim tanimiyorum eşim var diye ona açtırdım oyle dedi kadin bende verdim gitti ust katada çıkmış üstteki gelin korkmus daha esi gelmemisti işten kapatmis kapiyi ona da ayni şeyi söylemiş

Çok enteresan istediği şeyler de tuhaf yanı bakam geri gelecek mi

Nr alakaymis bir daha açma olmazsa tırsarım
Aminnn .
Nereye gittiler kv ile mi yasicak cahillik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…