- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.181
Eline sağlık canım teşekkür ederimEvet canim herkesin kilosuna bölünüyor
Olsun canim ilk kaptanlık yaptığımda bende cok hatalar yapıyordum liste paylasmasini bile bilmiyordum zamanla ogrenirsin
Rica ederim canimEline sağlık canım teşekkür ederim
İşte sorun surda ki benim ilk kaptanligim değilEvet canim herkesin kilosuna bölünüyor
Olsun canim ilk kaptanlık yaptığımda bende cok hatalar yapıyordum liste paylasmasini bile bilmiyordum zamanla ogrenirsin
Eee o zaman unutulmuş diyelim ara vermek yaramamisİşte sorun surda ki benim ilk kaptanligim değil
Eee o zaman unutulmuş diyelim ara vermek yaramamis
Tartildim canim en son gecen hafta başlarında 67.1 di diyete başlamadan bir kac gun once abarttim diye 67.7 görmüştüm bugunde 66.7Tatlı kız tartıldın mı bugün bakalım
Bende salıdan beri abarttım durduramıyorum kendimiTartildim canim en son gecen hafta başlarında 67.1 di diyete başlamadan bir kac gun once abarttim diye 67.7 görmüştüm bugunde 66.7
Bugun de ne oldu 1 saat kadar once kapiya bir tane kadin geldi tanimadigim icin eşime actirdim kapiyi abi yenge yokmu dedi çıktım
Gittiler gittiler
Bugun de ne oldu 1 saat kadar once kapiya bir tane kadin geldi tanimadigim icin eşime actirdim kapiyi abi yenge yokmu dedi çıktım
Elezigdan abimin yanina geldim dedi yemek yiyecegiz yere sermeye örtü yok yerler tozlu sofra varsa verebilirmisin dedi 2 tanede yastik yuzu istedi nereye tasindiniz diye sordum burada terzi var terzinin ilerisinde bir yeri tarif etti
Aklima P Pinarbartu nunkiler geldiyoksam bunlardami kaçtı geldi abisi degilde manitasiydi ki ozellikle abimin yanina geldim deyince 2 3 defa
Aklima o da geldi ama neydi cozemedimkız hırsız fln olmasınlar verdin mi geri getirdiler mi alıp kacmasinlar
Çok enteresan istediği şeyler de tuhaf yanıAklima o da geldi ama neydi cozemedimgercekmi dedi kotu niyetli birimiydi kadin tek basinaydi bende evde tek olsam muhtemelen acmazdim tanimiyorum eşim var diye ona açtırdım oyle dedi kadin bende verdim gitti ust katada çıkmış üstteki gelin korkmus daha esi gelmemisti işten kapatmis kapiyi ona da ayni şeyi söylemiş
200 yaptım makas hareketiBugün makas hareketi yapıyoruz gece 12ye kadar adet olarak bildirimlerinizi bekliyorumDünün Finali
1. Luluuu94 150
2. Ebru muhafaza 10 dk
2. Mochachocolate 10 dk
3. Magick 60
bana da entresan geldiÇok enteresan istediği şeyler de tuhaf yanıbakam geri gelecek mi
Elezigdan abimin yanina geldim dedi yemek yiyecegiz yere sermeye örtü yok yerler tozlu sofra varsa verebilirmisin dedi 2 tanede yastik yuzu istedi nereye tasindiniz diye sordum burada terzi var terzinin ilerisinde bir yeri tarif etti
Aklima P Pinarbartu nunkiler geldiyoksam bunlardami kaçtı geldi abisi degilde manitasiydi ki ozellikle abimin yanina geldim deyince 2 3 defa
Aminnn .Gittiler gittilervarmış rızası da yaşı küçük 19 Muş ben 22 diye duyduydum bı an 18den küçük sandım duyunca dedm aha jandarma dayanxak kapıya ödüm koptu babası razı değilmiş ondan kaçmışlar cahillik işte Allah pişman etmez insallahhh
Aynen beraber yasicaklar zaten çocuk yurt dışında xalisiyomus normalde
Nr alakaymisbir daha açma olmazsa tırsarım
Aminnn .
Nereye gittiler kv ile mi yasicak cahillik valla
Canim 250 makas yaptim bende yaparsam eklerim daha ama yapamam gibi yoruldumHarikasın canım kolay gelsin bende başlıyorm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?