Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öznur geçmiş olsun kıs
ve hayırlı olsun nerde işe başlıon bacım sen gelekde alışveriş yapak
kipada çalışcem. yeni bi mağaza açılacakmış ağustosta hemde orada çalışma koşulları falan çok iyi ama reyon şeysi zormuş hallederim onuda.salı günü evrakları teslim edip,çarşamba günüde eğitime başlıcelmişim
kızzz süper bi günün olmuş her günümüz böyle dolu dolu geçsin

neresi güzel yaaa.. annem nasıl kızdı bana

hayırlısı canııım inş en iyisi senin olur :)
senin enerjin beni bitiriyooo
oysaki aramızda 1 yaş var
ben ise bazen şen şakrak bazen bu deli goncamdan dolayıı barut fıçısı

yalnız güççük bi sorun var. ben part time olarak işe girmek istiyodum netten başvuruyuda öle yaptım. bu adam bana full time anlattı bnmdeo sırada aklıma bişi demek gelmedi bu durumda dershaneye gidemicek miyim:44: yada özel ders alcam ki o çok daha pahalıya geliyo. izin günleride hafta içiymiş. yüz yüze eğitim veren dershanelerde 3 binden başlıyo ayy netcem ben yaaa

hayırlısı canııım inş en iyisi senin olur :)
senin enerjin beni bitiriyooo
oysaki aramızda 1 yaş var
ben ise bazen şen şakrak bazen bu deli goncamdan dolayıı barut fıçısı

oturduğum yerden hayal kurmak pek işe yaramıyo guzucan o yüzden harekete geçmem lazım. yani hiç bişi yapmayıp bütüngün redbull içsem bile uçarak ulaşamam hayallerime

yeni işin olmuş yaa tatlım hem kan vermişsin kim bilir hangi hastanın hayatını kurtarıcan ben kan veremedim geçen gittim kalp atışım düşmediği için alamadılar

git git sanki mantomu çıkarmış gibiyim

valla ben ağda kazanı kartuş vs. aldım tam techizat kapanıyorum odaya yapıyorumda bizim evde kapı kapalı kalmıyo malesef rahat rahat yapamıyosun. eskiden neydi yaa banyoya git 2 dk sora ağda dondun tekrar ısıt tekrar donsun ouyy neydi o öle

redbul içsem her gün hayallerime ulaşmak yerine hayallerimden uzaklaşırım bi kilo aldırır o banaaaaaa

ayol senin redbull içecek neysin var ki hem iş hem okul daha neeeeğğğ
bnm mat çok kötü ya bugün ne kadar kötü hissettim kendimi o 6 sayılı virgüllü çıkarma işlemini yapamadım sonracıma çarpma işlemlerinde 2-3 kere saydım fecidi yani acil matematik çözmeye başlamam lazım

çatlakım kemmikim çok sevindim senin adına inşalla bu iş senin için hayırlı olur,bencekan almadan önce hemogram yapmları gerekiyor inşallah sonradan anemi yaşamazsın,benimde öyle bir anım bend eanlatayım yaş 18 deli gibi aşık olduğum erkek arkadaşımla kızılaya kan vermeye gittik kan verceze dedik hemen aldılar meğer bende kansızlık varmış neyse çıktık erkek arkadaşım başım dönüyor falan dedi bende erkekliğe bok sürdürmüyorum ben çok iyiyim dedim dedi ben iyi değililm eve gidelim dedi gittik aynaya bi baktım suratım sapsarı olmuş hiç unutmam 3 kilo portakal yemiştik akşam oldu ben eve gidicem acaip başım dönüyor bindim metroya anam ağzım uyuştu falan derken ben bayıldım aksaraya gitmişim baygın baygın neyse zar zor indim sağmacılarda aradım erkek arkadaşım çocukcaz ayağının birine çorap giymiş birine giymemiş sağolsun beni eve kadar götürmüştü o gün bugündür kansızlık yaşıyorum...

yanarım yanarımda üstüne bayıldığım çocuk hayatımın aşkı olamadı mağğlesef

dikkatli ol bundan sonra sağda solda bayılırsın bir dahakine temkinli davran bayılmadan sağına soluna bi bakın zarif bir şekilde at kendini bi yakışıklının kucağına,leyyn hürrem ne yaptı kaptı sülümanı.....

çok geçmiş olsun canım,oku kendini sürekli nazar değiyor sana bence

düzenli olarak kan veriyorum ilk defa böle bişi geldi başıma:44: şekerim düşmüş çikolata yiyince kendime geldim. eheh bi daha ki bayılma şeysimde elime mendil alıp üstüne tel noğğmu yazıp öle bayılcam bölece ben düşerken mendilde düşer. güzel fikir

tşk ederim

inşş herşey düzelir ablacım... melek gibisin gerçekten sen içim kaynadı böyle bir durumda bile bizimle ilgileniyorsun karşındakine çok güzel destek oluyorsun eşin çoook şanslı evladın çok şanslı her şey gönlünce olsunn

ayyyy bebitooo başla artık matematiğee :82::82:

oda doğru ama kimse doğru düzgün parasını alamıyor emeğe saygı yok cnm ama doktor adam kocan yani gitsin çalışsın süper mesleği var her yerinde çalışabilir türkiyenin devletede geçebilir

yatmadan önce son kelimelerimide yazayım çıkıcam ulleeey trip ve fadik bizi ektiniz saat 6 da buluşcanız ya allah sizi tombul yapsın emibende gelmek istiyordum amma leyyn saat 6 trip hanım istanbulda cuma trfiği diye bişey ve otoppark sorunu var neymiş efendim birbirlerine yakınlarmış hadi öyle olsun bakalım ekin bizi ekin ama en kısa zamanda bir hafta sonu ayarlayıp görüşelim,tombulluk meselesine gelince hadi acıdım tığ gibi olun innnşşşşşaaallllaaaaaaaahhhhhh....

kızlar yaa çok seviyorum sizle konuşmayı ama çıkmam lazım malum yarın erken kalkıcam ben 103e düştüm en son yarın sabah giremezsem bir aksilik olursa kayıtlara böyle geçsin
hepinize tatlı rüyalar

kız dur çıkma açıklaycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…