Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oda doğru ama kimse doğru düzgün parasını alamıyor emeğe saygı yok cnm ama doktor adam kocan yani gitsin çalışsın süper mesleği var her yerinde çalışabilir türkiyenin devletede geçebilir

canım benim sana katılıyorum ama eşimde kendine güven yok eşim şuanda çok rağbet olan fizik tedavi uzmanı istediği yerden iş bulabiliyor hamdolsun bugün konuştuk o da bazı şeylerin farkına varıyor inşallah tedavi olmam lazım bu saplantılarımdan kurtulmak için dedi inşalah en kısa zamanda bir psikiyatriste yada psikoloğa gidicez,şöyle bir karar aldım esra boşanmak çare değil önemli olan zoru başarmak yılmıycam rabbime sığınıp bu zorluğun üstesinden de gelicez evladımızz ve yuvamız için bu dünyada sağlık olduktan sonra aşılamıyacak dert yok çünkü yüce yaradanım dermansız dert vermemiştir insanoğluna şuanda bir sınavdayız ve şeytan sürekli uğraşıyor ve istediğide eşleri ayırmak yenilmiycem kör şeytana savaşıcam onunla ve bu gemiyi yürüteceğiz inşallah....

kız 6 da değil ben öğleden sonra cevahirin orda fadiğin ofisine gidecem. öle daha uygun oldu. o çıkamayacakmış patron yokmuş. kız istersen senle de şişlide gezelim kız fadiğin yanından çıktıktan sonra 2 gibi filan.

herif başımda heran çıkabilirim. kız öznur işin hayırlı olsun. ne üzerine tam geçmişi okuyamadım küü. bu arada kaba kürüne akşamdan başlayayım diyordum ama herife yapacağım tavuk bozuk çıkınca kabak hazretleri akşam yemeğimiz oldu. kısmet değilmiş. neyse öle işte.

canım öncelikle geçmiş olsun..ama senden bunu beklemezdim.bir bakışla seni tutanın kalbini çalabilirdin.neyse kısmet boşluğuna gelmiş o anda hehe
bu arada işin olduna sevindim.hayırlı olsun.sıkılmazsın hiç olmazsa.

ay bu arada ben bişey anlatcam.geçen gün yine bir kaçamak anında kuzenle dondurma alıoduk.çocuk dondurmaları koydu hiç dikkatimi çekmemişti baktım kuzen dürtüo beni arkasını döndünde cok yakışıklı fln dedi ben de şöle bi baktm meraktan çocuk gözlerimin içine bakıo masmavi gözleri vardı başka da bişeyini göremedm gzl.elimde tek taş olmasına ragmen sırıtıp bakıodu böle deişik deişik.neyse neli olduğunu söledim dondurmanın gülümsüo cocuk hala sinir oldum.parayı verdim uzatırken de bişiler geveledi baktı gözlerime ben hemen kaçırdım.ay çok utandım yaa..önceden olsa böle olmazdm da şimdi sevgilim uzakta ya kötü hissediorm böle bir durum olunca.bir de kuzenim beenmişti ya o da bir garip oldu sonra

noldu cnm hayırdır((

benimki gene yok gene yok gene yok kaldıramıyorum hep aklımda boşanmaaa her şey onu tetikliyor ama sanki onsuz hayat herşey daha kötü olacakmış gibi geliyor ondan önceki hayatım öyleydi ..
düzelmiyor düzeleceği yok .. katlanamıyorum .. susamıyorum ... duramıyorum

canım sölesene böyle sürmiycek de söylediklerim bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor de.olmadı akıllanması için ailenin yanına git bir süre.ama o demek ki nasılsa sadece laf edio icraate bişey yapmıyo diye düşünüyor demek ki.seni kaybetmekten korksun biraz.gidebileceğini göster bence.

kilo bildirimi yapayım kızlar..63.7 idim en son.63.5 şu an ne bu ya.günde 800 küsürlerde kalori almama ragmen bu kadar vermişim

kızlar hemen kilo bildirimi yapıp gidçem.kahvaltıya davetliyiz eşimlee.gelince detyalrı nalatırım.bugün itibariyle 74.8:))yani aldığım kilolardan sonnda kurtuldumm.kaptancımm geçen hafta 75.2 idi.ona göre sen şeettirirsin.az ama bana yetiiii.buna da şükürrr.hadi görüşürüz.gün içinde girip detayları anlatırımmmm

kilomu bildiriyorum bildirmez olaydıımm.77.1 geçen hafta 75.7 idi. 1.4 kilo almışım hayvan bennnn..çok özür dilerim kızlarr sizden. haftaya telafi edecem söz inşallah.

kızlarr günaydın kilom 71,0 bu nasıl bişey yaa anlamdım gitti
nasıl 2 kilo aldım ben yok yaa ben artık pes ediyorum lan.. olsun valla yaa kafayı yicemm yemiyporum nasıl 2 kilo aldım ben bu işi beceremiyorum anlaşılan sıkıldım kilo nalmaktan çabalıyorum hiç bi sonuç yokk hayır yrmiyorumda yaa yesem amnennaa .

kız noldu bize. yaa baksana bu hafta elma diyeti mi yapsak. haftada 1 kilo versek yeter ya elma diyetiyle insanlar 3 kilo filan veriyolarmış..çaresiz hissediyorum ama pes etmek yok. şimdi yürüyüşe çıkacam birazdan.

kız noldu bize. yaa baksana bu hafta elma diyeti mi yapsak. haftada 1 kilo versek yeter ya elma diyetiyle insanlar 3 kilo filan veriyolarmış..çaresiz hissediyorum ama pes etmek yok. şimdi yürüyüşe çıkacam birazdan.

biilmiyorum kiii ama inann yoruldum resmennn yemeyipte nasıl kilo alıyorum anlamdım gitti....

güne nasıl başladım yaaa canım bu arada bugün toplantıya gidilicekmiş görüşemiyoruz yani kusura bakma yaa i,nan bu haberede deli oldum zaten sinir küpüyüm resmen ofiste halimi görsenn . nie istediğim hiç bişey olmuyo anlamadım bende bi sorun mu var acaba?
tekrar kusura bakma canım hafta sonuna kaldıkk buluşmamaız yani((

yaaa bugün görüşemeycük mü yanii. kız benim herifin pazar günü arkadaşlarıyla programı var tüm gün müsaitim yane iptal olmazsa.pazar olabili o zaman.
seher esra ayşen gizemm pazar günü müsait misinizz???ben müsaitimde.

Son düzenleme:

pazar günü evet yaa süper olur walla sabahtan buluşunca felann bana uyar canım walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…