- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.201
oda doğru ama kimse doğru düzgün parasını alamıyor emeğe saygı yok cnm ama doktor adam kocan yani gitsin çalışsın süper mesleği var her yerinde çalışabilir türkiyenin devletede geçebilir
yatmadan önce son kelimelerimide yazayım çıkıcam ulleeey trip ve fadik bizi ektiniz saat 6 da buluşcanız ya allah sizi tombul yapsın emibende gelmek istiyordum amma leyyn saat 6 trip hanım istanbulda cuma trfiği diye bişey ve otoppark sorunu var neymiş efendim birbirlerine yakınlarmış hadi öyle olsun bakalım ekin bizi ekin ama en kısa zamanda bir hafta sonu ayarlayıp görüşelim,tombulluk meselesine gelince hadi acıdım tığ gibi olun innnşşşşşaaallllaaaaaaaahhhhhh....
günün olayy hatunu olmaktan guru duyuyorum yihhuuwwwwalkışları göriimm?
bugün başıma neler geldi anlatmazsem çatlarım vallahiii
şimdı kariyer netten başvuru yapmıştım dün aradılar. bugünde görüşmeye gittim. işte form verdiler doldurdum. sonracıma sınav yapcez dedidaha yeni okuldan mezun olduğum içün sınav şeysini üstümden atamadım o yüzden aniden sınav kelimesi olunca amaa hocaaaağğmmm diyesim geldi neysem o accıkın kötü geçti. sorular çok kolaydı ama bnm matematik alıp başını gittiği için zorlandım neysecimmm onuda verdim bu seferde mağazamızda şöle bi sorun var siz olsanız aşağıdakilerden hangisini yaparsınız tarzı sorular vardı onuda verdim bu seferde önüme bi kağıt verdiler,15 e yakın ürün vardı şöle bişidi
basketbol topu:15 ytl,cd player:125 ytl gibi .... 10 dk boyunca buna bön bön bakıp 10 dk sonunda sırası,isimleri ve fiyatlarını boş kağıda şettirdiler onuda yaptım tam çıkıyodum ki adam mülakata almasın mı
annemle gitmiştim . annem diyo ki senden sora gelenler bile çıktı sen içerdeydin çok merak ettim didi. 2-2,5 saat bekledi kadın beniben haricinde kimseyi çağırmadılar yüz yüze görüşmeye. adamın sorduğu şeylere cvp verdim. sorulardan bi tanesinde şu vardı. lisede ve ünidede aynı bölümü okumuşsun 6 yıl az değil neden kendi mesleğini yapmadında bu mesleği seçtin diye sordu bende didimmm kiiiiii öğğretmenlik istiyodum okulumun 4 yıllığı kalktı bu yüzdende devam etmek istemedim bu mesleği seçmemin nedenide.lisedede,ünidede,çalışma hayatındada sürekli bayanlarla aynı ortam içinde bulundum .özellikle çalışma hayatımda 30 yaş üstü kadınlardan oluşuyodu çevrem. bu durumdan sıkıldım karma bi ortamda hem eğlenerek hemde çevre yaparak mutlu olabileceğimi düşünüyorum didim. daha bi sürü soru sordu adam sonunda dediki kendini çok iyi anlatabiliyosun bu piyasada çalışmaya devam edersen iyi yerlere geleceğini düşünüyorum didii ve yan odaya geç işe alım işlemleri başlasın didiii
buraya kadar herşey güzel yalnız görüşmeye girmeden önce güvenlikler nüfus cüzdanımı aldı ziyaretçi kartı verdiler. çıkıştada enem teslim etcem başka bi hatunun kimliğini vermesinler miididim bu bnm değil o sırada annem geldi. işte ordakiler yusuf yusuf etmeye başladı siz gidin bnm kimliğimi başka birine verin o salakta bakmamış kimliğe. artık aramışlarda kızı geldi. 1 saatte onun kızılaydan gelmesini bekledik
kızılaya gittik oraya gitmişken hazır kan bağışlıyım dedim. tansiyonum düşük çıktı işte soda falan içtim bunlar bnm kanımı falan aldılar. accıkta orda bekledim neyse otobüse bindik eve gitcez. 1 kişilik yer vardı annem sen otur yeni kan verdin didi bende şimdi cetilmenliğin sırası diil otur anniş didim. enemmm cepanın oraya gelince bnm gözler kaydı bayıldımbi akç saniye soraa gürültü patırtı koptu etrafımda ayaklarımı havaya kaldırdılar yere uzandırdılar otobüsü durdular kapıları açtırdılar hava gelsin diye yüzüme su falan şettirdiler. sora annemin ödü koptu artık yanındaki kadın yer verdi oturdumda otobüsten inice ablam çikolata falan getirmiş meyve suyu vardı bide artık onları içince kendime geldim accık. sora accıkında uyumaya çalıştım bişiler yedirdiler iyiyim şimdiii
bu ne biçim dünyaa ...
niye karar veremiyorum niye cesaretli olamıyorum ..
niye kanıyorum
noldu cnm hayırdır((
benimki gene yok gene yok gene yok kaldıramıyorum hep aklımda boşanmaaa her şey onu tetikliyor ama sanki onsuz hayat herşey daha kötü olacakmış gibi geliyor ondan önceki hayatım öyleydi ..
düzelmiyor düzeleceği yok .. katlanamıyorum .. susamıyorum ... duramıyorum
kızlarr günaydın kilom 71,0 bu nasıl bişey yaa anlamdım gitti
nasıl 2 kilo aldım ben yok yaa ben artık pes ediyorum lan.. olsun valla yaa kafayı yicemm yemiyporum nasıl 2 kilo aldım ben bu işi beceremiyorum anlaşılan sıkıldım kilo nalmaktan çabalıyorum hiç bi sonuç yokk hayır yrmiyorumda yaa yesem amnennaa .
kız noldu bize. yaa baksana bu hafta elma diyeti mi yapsak. haftada 1 kilo versek yeter ya elma diyetiyle insanlar 3 kilo filan veriyolarmış..çaresiz hissediyorum ama pes etmek yok. şimdi yürüyüşe çıkacam birazdan.
biilmiyorum kiii ama inann yoruldum resmennn yemeyipte nasıl kilo alıyorum anlamdım gitti....
güne nasıl başladım yaaa canım bu arada bugün toplantıya gidilicekmiş görüşemiyoruz yani kusura bakma yaa i,nan bu haberede deli oldum zaten sinir küpüyüm resmen ofiste halimi görsenn . nie istediğim hiç bişey olmuyo anlamadım bende bi sorun mu var acaba?
tekrar kusura bakma canım hafta sonuna kaldıkk buluşmamaız yani((
kilom 87,8 :44:
yaaa bugün görüşemeycük mü yanii. kız benim herifin pazar günü arkadaşlarıyla programı var tüm gün müsaitim yane iptal olmazsa.pazar olabili o zaman.
seher esra ayşen gizemm pazar günü müsait misinizz???ben müsaitimde.
kiloya sevincek hal mi kaldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?