- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.221
kiloya sevincek hal mi kaldı yaaa
selam kızlar
yeni kilom 71 giden tamı tamına kilo
kilo vermeme bile sevinemiyorum ruhsal bakımdan çökmüş vaziyetteyim
kipadaaaaherif başımda heran çıkabilirim. kız öznur işin hayırlı olsun. ne üzerine tam geçmişi okuyamadım küü. bu arada kaba kürüne akşamdan başlayayım diyordum ama herife yapacağım tavuk bozuk çıkınca kabak hazretleri akşam yemeğimiz oldu. kısmet değilmiş. neyse öle işte.
canım öncelikle geçmiş olsun..ama senden bunu beklemezdim.bir bakışla seni tutanın kalbini çalabilirdin.neyse kısmet boşluğuna gelmiş o anda hehe
bu arada işin olduna sevindim.hayırlı olsun.sıkılmazsın hiç olmazsa.
ay bu arada ben bişey anlatcam.geçen gün yine bir kaçamak anında kuzenle dondurma alıoduk.çocuk dondurmaları koydu hiç dikkatimi çekmemişti baktım kuzen dürtüo beni arkasını döndünde cok yakışıklı fln dediben de şöle bi baktm meraktan çocuk gözlerimin içine bakıo masmavi gözleri vardı başka da bişeyini göremedm gzl .elimde tek taş olmasına ragmen sırıtıp bakıodu böle deişik deişik.neyse neli olduğunu söledim dondurmanın gülümsüo cocuk hala sinir oldum.parayı verdim uzatırken de bişiler geveledi baktı gözlerime ben hemen kaçırdım.ay çok utandım yaa..önceden olsa böle olmazdm da şimdi sevgilim uzakta ya kötü hissediorm böle bir durum olunca.bir de kuzenim beenmişti ya o da bir garip oldu sonra
canım nekadr verdin ? hayırdır kuzu ne olduu yaa kaynanan mı bişii dedi yoksamm
gelebeğmmm hapıyosun:122:
şu avatar değiştirmelerine bi türlü alışamadım. her seferinde bu kim diyorum
canım kesinlikle çok sağlam karakterli bir bayansın....çok güzel kararlar almşsın...yılmamak ve direnmek hayatın devamını sağlayan en kaliteli harket..Dualarımız sizinle...canım benim sana katılıyorum ama eşimde kendine güven yok eşim şuanda çok rağbet olan fizik tedavi uzmanı istediği yerden iş bulabiliyor hamdolsun bugün konuştuk o da bazı şeylerin farkına varıyor inşallah tedavi olmam lazım bu saplantılarımdan kurtulmak için dedi inşalah en kısa zamanda bir psikiyatriste yada psikoloğa gidicez,şöyle bir karar aldım esra boşanmak çare değil önemli olan zoru başarmak yılmıycam rabbime sığınıp bu zorluğun üstesinden de gelicez evladımızz ve yuvamız için bu dünyada sağlık olduktan sonra aşılamıyacak dert yok çünkü yüce yaradanım dermansız dert vermemiştir insanoğluna şuanda bir sınavdayız ve şeytan sürekli uğraşıyor ve istediğide eşleri ayırmak yenilmiycem kör şeytana savaşıcam onunla ve bu gemiyi yürüteceğiz inşallah....
canım kabak yap bak inan ki çok kolay gidiyo şişler.alışılmış kalorinin üstünde ya da altında alınca vücuut 3-4 gün su tutuyo belki ona denk geldii...inan ki salı sabahı 76.7 idim.ve kabak yaptım 2 gün...hatta dün akşam da saat 11.30 gibi bi de gözleme yedim.buna rağmen böle...kilomu bildiriyorum bildirmez olaydıımm.77.1 geçen hafta 75.7 idi. 1.4 kilo almışım hayvan bennnn..çok özür dilerim kızlarr sizden. haftaya telafi edecem söz inşallah.
ORTİİİİİ NE DİYONNN YAAAA.YILMMAAAKKK YYOKKK SAKIINNNNN.ya canım ödemdir o emin ol...sen kabak yap bak sadece 2 gün.hiiçç kaybedecek bişeyin yokk.sonuçta sürekli olsa sağlıksız ama bu sadece 2 gün.sonrasında da 6 öğün ve kalori sayımı yapazrın...şekerim madem beceremiyosun nasıl verdin şimdiki kiloları....lütfen yaaaa bi kere dene.hafta sonu.ya da yanına al akşamdan yapıp.inan ki sabrettiğine değiyo....kızlarr günaydın kilom 71,0 bu nasıl bişey yaa anlamdım gitti
nasıl 2 kilo aldım ben yok yaa ben artık pes ediyorum lan.. olsun valla yaa kafayı yicemm yemiyporum nasıl 2 kilo aldım ben bu işi beceremiyorum anlaşılan sıkıldım kilo nalmaktan çabalıyorum hiç bi sonuç yokk hayır yrmiyorumda yaa yesem amnennaa .
kahvaltı ediim bari çay içince açılırım herhalde
gülçiiiiiiin günaydın naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?