- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.241
Ayy inşallah canım yaBende zaten 57 istiyorum canımmerak etme beraber 2ayda 57 oluruz ayda 2.5 kilo gitse 2 ayda 5 kilo eder
01 haziran da 57yiz bak gör
Ben yapmıyorum ama istersen kaptanı etiketleyebilirsin spor yaptiginda da diyetlikdnİyi geceler etiketleme yapiyormuyduk menü paylaşırken?
Anladım Sağol canımBen yapmıyorum ama istersen kaptanı etiketleyebilirsin spor yaptiginda da diyetlikdn
Eline sağlık canmFit kurabiyelerimi de yapmış bulunmaktayım :))
Keşke sadece raflarda satışta sağlıklı az kalorili besinler satılsaEline sağlık canmharika olmş
Her seferinde bunları tekrar düzenli yapmaya başlayinca insan kendine soruyor bu diyet tariflerin çok lezzetli şekilde kurabiyesi,keki,pudingi,pizzası,böreği,pohaçası vs. Vs. herşeyi varken biz niye gidip kilo almayı başarıyoruz acaba
Keşke sadece raflarda satışta sağlıklı az kalorili besinler satılsaEline sağlık canmharika olmş
Her seferinde bunları tekrar düzenli yapmaya başlayinca insan kendine soruyor bu diyet tariflerin çok lezzetli şekilde kurabiyesi,keki,pudingi,pizzası,böreği,pohaçası vs. Vs. herşeyi varken biz niye gidip kilo almayı başarıyoruz acaba
Çünkü beynimiz diyet besinleri ayırıyor beni kandıramazsın bu tatlı falan değil bana gerçek tatlı ver diye bizi sıkıştırıyorEline sağlık canmharika olmş
Canım kaptan daha aktif olalım dedi ya ondan etiketledim.İyi geceler etiketleme yapiyormuyduk menü paylaşırken?
Anladim canım Teşekkür ederimCanım kaptan daha aktif olalım dedi ya ondan etiketledim.
Harikasın canımYaptım yine de sporu canlar bu saatte
Yüzde hesaplamasi nasıl oluyordu kızlar ben unutmuşumGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bol eksiler inşallah
Gecen hafta 57
Bugün 56.5
Yüzde 0.9 %
İlk sayfada var canım bakabilirsinYüzde hesaplamasi nasıl oluyordu kızlar ben unutmuşum
BuradaYüzde hesaplama formülü;
(Zaruri durumlar hariç herkes kendi hesabını kendi yapmalıdır.)
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?