Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin hedef kilon yine iyi 57 benim 55 yaktın beni pınar ya beni çöp gibi yapacak bana o kilo yakışmaz gerçekten böyle gözlerim falan çöker

Sabah
Haşlanmış yumurta beyazı 150 Gr kadar
1dilim TB ekmeği
Maydanoz domates salatalık
1ceviz 2 fındık 1 kuru hurma
1 TK fıstık ezmesi

Öğle
Maş fasulye çorbası
Cacık

Akşam
Et sote 5-6 kaşık
Salata
Cacık

Su 2,5
Spor
Ergin kırbaç 17 ve 16 dk videoları
İp atlama squat vs
30 kol egzersizi melisa-

Canım liste işi derken ne demek istedin?
Bide kaptanım spor olayını puanlama yapsak olurmu?
Sagolsun melisa- veriyor günlük ama ben sadece yürüyüş yapabiliyorum?

Canım aynı evde iş çocuklar yemek bu gününde binlerce kez şükürler olsun.

Benim kızım da çok seviyor ben yapınca fazla yapıyorum.
Arasına yanmaz kagıt seriyorum buzlukta hazır oluyor.

Senin hedef kilon yine iyi 57 benim 55 yaktın beni pınar ya beni çöp gibi yapacak bana o kilo yakışmaz gerçekten böyle gözlerim falan çöker
Ben 57 dediğim halde 58 yazmış ahahaa kıyak geçmiş bana bide %80 mi ne yetiyordu galiba ona göre kaç olman lazım peki 57.5 filan da mı mezun olabiliyorsun canm acaba ?

Bir gün sırf şöyle kısa üç cümlelik yazmak için az yemem lazım
Benim ki bugün gerçekten tam 3satır dı ama araya tariflerini yazınca roman oldu benim de 3satır a bir kaç cümle ile yazabilmek için daha klasik şeyler yemem lazım galiba

Sorma sorma nasıl güzel 60 tim şimdi uğraş dur 60 olmaya 50 li rakamlari görmeye
Olur inşallah moral bozmak işimize yaramaz.
Bende tam iyi gidiyor bi 10 kilo veriyorum sonra hayatımda acayip bir şey oluyor geri alıyorum.
1 haftada 3 kg aldım troid hormanım aniden 31 olmuş.
Bak ne güzel hormonal bi sorunun yok bende yok yok.
Pkos haşimoto insülin direnci acantinos nicriton....

Sucukları önceden pişircen
1 su bardağı un 4 5 yk yoğurt 1 yumurta yarım paket kabartma tozu biraz tuz yağlı kağıt serilmiş tavaya yay hamuru üstüne salça sosu sonrası sana kalmış kısık ateşte altı kızarana kadar pişircen oldu bittii
Of evet ya o tartıda 5leri görmeden ölcez gitçez diye korkuyorm ama bu yaz başarcaz artıkk
Ahahahaahha evin şaklabanları bunlar ya
Ya aynen hep instagramda görüyodum öncesi sonrası fotoları bende yapıyım dedimde öldüm kollarm bacaklarm hala titriyo ama dayanırsak çok iyi kaslanırız

Ben 57 dediğim halde 58 yazmış ahahaa kıyak geçmiş bana bide %80 mi ne yetiyordu galiba ona göre kaç olman lazım peki 57.5 filan da mı mezun olabiliyorsun canm acaba ?
Aynen canım öyle bişey yani yine 58 in altı olması lazım artık seneye falan düşerim heralde

Bugün kahvaltı 12.30
2 yumurta kıymalı, 5 zeytin, biraz peynir, 4 ceviz, yarım muz

Ara sade kahve

Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 bardak ayran, 1 kaşık et

10 bardak su
55 dk tempolu yürüyüş melisa-

Kaptanım bu hafta menülerimi paylaştım ama seni etiketlemedim
P Pinarbartu

Hepinizi iyi geceler
Allah'a emanet olun.

Benim ki bugün gerçekten tam 3satır dı ama araya tariflerini yazınca roman oldu benim de 3satır a bir kaç cümle ile yazabilmek için daha klasik şeyler yemem lazım galiba
Aynen ya hep çok ozenmisimdir ama aksine roman olur benim menüler hep azcik şundan azcik bundan derken sırf usendigimden bile yazmıyorum bazen
Evet ya bide karbonhidrat kestikmi adamın ettiği gibi 2 haftada göbek mobek kalmaz ama

İyi geceler etiketleme yapiyormuyduk menü paylaşırken?

Herşeye rağmen pes etmediğin için sen kazanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…