- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.221
Senin hedef kilon yine iyi 57 benim 55 yaktın beni pınarAhaaahaaa bu iyiydiama bukez listeye girdim vazgeçtim korucam deme lüksüm yok el mahkum mecbur vericem artık
işte sizden beklenen performans bana bunlarla gelinyine beni arkada bırakmaya kıyamadınız dimi ne zaman böype olsa durup beni bekliyorsunuz canm arkadaşlarm benim o diil de sonra herseferinde 3ümüz eşitlenip 59u görmeden 60da kalyrz o ne olcak acaba bu kez listeye girdik mecbur 58 olucaz hatta 57 ona göre artk bahanemiz kalmadı o 58 buraya gelecek
insan 60 ın değerini şimdi daha iyi anlıyor dimitartı da 60.00 yazdg gün nasl kızmıştım ya 100-200 grm daha gitse 59lara geçmiş olacaktm bu niye indi indide tam 60.00 da kaldı tıkandı diye oysa şimdi 60.0 yazsa göbek atarz bukez kıymetini bilelim 5lere geçmedwn de durmak yok bu kez beklesin bizi 50ler geliyoruz
Ben de son 3gün sıfır spor canım hastalanp yattm su da az içtm reglede olamadm ödemi atacak hiç bir şey olmadı ama yediklerde direk devrim yaptm ve yasak hiçbir şey yemedim tamamen öyle gitti bu haftahaftaya bol su +regl ile bolca ödem atarm diye düşünüyorum hadi bakalm kapışalım ozman ben de sporlarıma 1-2 güne dönmeye başlarm cardiolara bizim videolarada başlarz artk karın göğüs filan çalışalım ben tam iyileşeyim dambılları alıcam elime gün sayıyorum özledim
Bir gün sırf şöyle kısa üç cümlelik yazmak için az yemem lazımBugün
Kahvaltı karışık tost çay zeytin
Ara 1 portakal 2 ceviz
Akşam tavuk sote salata
2 lt su
Canım liste işi derken ne demek istedin?minnak adaylar
caroline84 4(92///%)basl.t:12mart basl.k:90,4hedef:68
eso27eso (67///%)basl.t:16mart basl.k:68,70 hedef:50
@mochachocolate (59.3///%)basl.t:17mart basl.k:60.1hedef:50
Pamukprncess (66///%)basl.t:29mart basl.k66:hedef:57
@nefertityy (99,1///%)basl.t:29mart basl.k99.1:hedef:74
@ApriL_2007 (97.5///%)basl.t:29mart basl.k97.5:hedef:
obezzto (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:
@siderolites (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:65
@derinsu06 (115///%)basl.t:29mart basl.k115:hedef:90
@ApriL_2007 canım bildirim yaparken hedefini de yazar mısın
obezzto canım seninde hedef kilonu yazman lazım yarın eklersiniz zaaten hedef yüzdesi var listeye girerken onu hesaplayıp öyle yazıcaz
@mochachocolate canım eger kilo vermiş olursan bu hafta listeye giriyosun
caroline84 canım sende listeye giriyosun vermiş olursan ama daha aktif olman lazım ve liste işini çözmen lazım yarın bildirimini kendin yap listeye kilo da vermissen listedesin
eso27eso cANIM SENİ COK AKTİF göremiyorum o yüzden haftaya listeye girceksin eger aktifleşirsen
evet kızlaaarrr ben yapamıcam vs diyen varsa bildirebilir ki peşinize koşmayalım bildirim yaptın yapmadın diye birbirimizi yormayalım kararlı olanlarla yolumuza devam edelim
Canım aynı evde iş çocuklar yemek bu gününde binlerce kez şükürler olsun.Kızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz bakalım?Ben ancak bu saate kadar ders yaptım kızımla. Kesirler konusunu pizzayla anlatmış morpa, çocuğum illa pizza yapalım diye tutturdumaya da yok evde. Uydurucaz artık bir şeyler
Ben 57 dediğim halde 58 yazmışSenin hedef kilon yine iyi 57 benim 55 yaktın beni pınarya beni çöp gibi yapacak bana o kilo yakışmaz gerçekten böyle gözlerim falan çöker
Benim ki bugün gerçekten tam 3satır dı ama araya tariflerini yazınca roman olduBir gün sırf şöyle kısa üç cümlelik yazmak için az yemem lazım
O da iyi fikirmiş. El altında hazır olurCanım aynı evde iş çocuklar yemek bu gününde binlerce kez şükürler olsun.
Benim kızım da çok seviyor ben yapınca fazla yapıyorum.
Arasına yanmaz kagıt seriyorum buzlukta hazır oluyor.
Olur inşallah moral bozmak işimize yaramaz.Sorma sorma nasıl güzel 60 tim şimdi uğraş dur 60 olmaya 50 li rakamlari görmeye
onu yapıyorum fakat illa hamur yoğurcam dedi
AA o nasıl oluyor? Ayrıntılı tarif alabilir miyim acabağ? Diet grubunda tarif sormakbilemedim şimdi
bir gün mayanın karaborsa olacağını hiç düşünmemiştim gerçekten. Allah bundan beter etmesin
Of evet ya o tartıda 5leri görmeden ölcez gitçez diye korkuyorm ama bu yaz başarcaz artıkkAhaaahaaa bu iyiydiama bukez listeye girdim vazgeçtim korucam deme lüksüm yok el mahkum mecbur vericem artık
işte sizden beklenen performans bana bunlarla gelinyine beni arkada bırakmaya kıyamadınız dimi ne zaman böype olsa durup beni bekliyorsunuz canm arkadaşlarm benim o diil de sonra herseferinde 3ümüz eşitlenip 59u görmeden 60da kalyrz o ne olcak acaba bu kez listeye girdik mecbur 58 olucaz hatta 57 ona göre artk bahanemiz kalmadı o 58 buraya gelecek
insan 60 ın değerini şimdi daha iyi anlıyor dimitartı da 60.00 yazdg gün nasl kızmıştım ya 100-200 grm daha gitse 59lara geçmiş olacaktm bu niye indi indide tam 60.00 da kaldı tıkandı diye oysa şimdi 60.0 yazsa göbek atarz bukez kıymetini bilelim 5lere geçmedwn de durmak yok bu kez beklesin bizi 50ler geliyoruz
Ben de son 3gün sıfır spor canım hastalanp yattm su da az içtm reglede olamadm ödemi atacak hiç bir şey olmadı ama yediklerde direk devrim yaptm ve yasak hiçbir şey yemedim tamamen öyle gitti bu haftahaftaya bol su +regl ile bolca ödem atarm diye düşünüyorum hadi bakalm kapışalım ozman ben de sporlarıma 1-2 güne dönmeye başlarm cardiolara bizim videolarada başlarz artk karın göğüs filan çalışalım ben tam iyileşeyim dambılları alıcam elime gün sayıyorum özledim
Ahahahaahha evin şaklabanları bunlar yaEvet ya benimki yere yatıyor ayakları havaya dikiyor bide nefes alıp veriyor falan
Ergin kırbaç bende takip ediyorum harika bugun iki videoda ben yaptım 17 dk lik video da baya iyiydi hiç bu kadar terledigimi hatırlamıyorum sırılsıklam oldum
Aynen canım öyle bişey yani yine 58 in altı olması lazım artık seneye falan düşerim heraldeBen 57 dediğim halde 58 yazmışahahaa kıyak geçmiş bana bide %80 mi ne yetiyordu galiba ona göre kaç olman lazım peki 57.5 filan da mı mezun olabiliyorsun canm acaba ?
Aynen ya hep çok ozenmisimdir ama aksine roman olur benim menüler hep azcik şundan azcik bundan derken sırf usendigimden bile yazmıyorum bazenBenim ki bugün gerçekten tam 3satır dı ama araya tariflerini yazınca roman oldubenim de 3satır a bir kaç cümle ile yazabilmek için daha klasik şeyler yemem lazım galiba
Evet ya bide karbonhidrat kestikmi adamın ettiği gibi 2 haftada göbek mobek kalmaz amaSucukları önceden pişircen
1 su bardağı un 4 5 yk yoğurt 1 yumurta yarım paket kabartma tozu biraz tuz yağlı kağıt serilmiş tavaya yay hamuru üstüne salça sosu sonrası sana kalmış kısık ateşte altı kızarana kadar pişircen oldu bittii
Of evet ya o tartıda 5leri görmeden ölcez gitçez diye korkuyorm ama bu yaz başarcaz artıkk
Ahahahaahha evin şaklabanları bunlar ya
Ya aynen hep instagramda görüyodum öncesi sonrası fotoları bende yapıyım dedimde öldüm kollarm bacaklarm hala titriyoama dayanırsak çok iyi kaslanırız
Bende zaten 57 istiyorum canımAynen canım öyle bişey yani yine 58 in altı olması lazım artık seneye falan düşerim heralde
İyi geceler etiketleme yapiyormuyduk menü paylaşırken?Bugün kahvaltı 12.30
2 yumurta kıymalı, 5 zeytin, biraz peynir, 4 ceviz, yarım muz
Ara sade kahve
Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 bardak ayran, 1 kaşık et
10 bardak su
55 dk tempolu yürüyüşmelisa-
Kaptanım bu hafta menülerimi paylaştım ama seni etiketlemedim
P Pinarbartu
Hepinizi iyi geceler
Allah'a emanet olun.
Herşeye rağmen pes etmediğin için sen kazanacaksınOlur inşallah moral bozmak işimize yaramaz.
Bende tam iyi gidiyor bi 10 kilo veriyorum sonra hayatımda acayip bir şey oluyor geri alıyorum.
1 haftada 3 kg aldım troid hormanım aniden 31 olmuş.
Bak ne güzel hormonal bi sorunun yok bende yok yok.
Pkos haşimoto insülin direnci acantinos nicriton....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?