- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.201
İnşallah sabit kalmışımdır da artı çıkmamSabit kaldıysan işime geliraramız 1 kilocuk kalmış oluyor onuda haftaya kapatırım sonra kapışırız yani sen 1hafta daha dikkat etme canım afferin aynı itinayı magickk senden de bekliyorum arkadaşım
Bende 60 a inmişken gerisingeri 66-67 lere çıktım maalesef umarım burda bol eksiler görürüm ve 5 leri de tabiNormal canm 60 a gelince ikide bir tıkanıyoruzbakma bende şimdi 62lere 63lere çıkınca hızlandm iniyorum ama 60.0 a gelince gene kala kalarmym diye de korkmuyor diilim yok bukez 58garanti 5kilodan önce takılmazsam yeter zaten hedefe varmış olurum
Ah ah onlarında spora dahil olması çok hoşuma gidiyo kuduruklar
Ay bu hafta hiç dikkat etmedm ya bigün yaptm iki gün bozdum bugün iyice dikkat ettm birazdan kardiyo yapçam umarım affettiririm kendimi
Ben şahidim spor listelerine de katılıyo kaptanım P Pinarbartu
Ya ama ben pek fazla göremedim diye öyle dediydim aktif diyosaniz alalım listeye
Bende dicektm kabartma tozuyla yap diye hatta bu akşam bende pizza yapçam koyu krep hamuru gibi yapıyom yağlı kağıt serilmiş tavada pişiriyom 15 dakkada pişiyo hemde çok pratik
Canım yarın kilonu bildirirken duzeltiversen şu an çok zor geldi düzeltmesiKaptancim ben 66.6 yla başladım aslında tartilmadan tahmini yazmıştım arkadaşa
Olur tabi emeğine sağlıkCanım yarın kilonu bildirirken duzeltiversen şu an çok zor geldi düzeltmesi
Sorma ya çok meraklı benimle beraber zıplıyor hele bazı hareketleri benden güzel yapıyorAh ah onlarında spora dahil olması çok hoşuma gidiyo kuduruklar
Yine sen dedin aldık bak gelmiyo şimdi noldu morardın mı demeyinde banaCanım yarın kilonu bildirirken duzeltiversen şu an çok zor geldi düzeltmesi
Taklitte yapıyo mu soruyorlar annen nasıl spor yapıyo diye yuvarlanıyo yerlerdeSorma ya çok meraklı benimle beraber zıplıyor hele bazı hareketleri benden güzel yapıyor
onu yapıyorum fakat illa hamur yoğurcam dediBayat ekmekten yapabilirsin minik pizzalarr tabi kızın tatmin olursa
AA o nasıl oluyor? Ayrıntılı tarif alabilir miyim acabağ? Diet grubunda tarif sormakAh ah onlarında spora dahil olması çok hoşuma gidiyo kuduruklar
Ay bu hafta hiç dikkat etmedm ya bigün yaptm iki gün bozdum bugün iyice dikkat ettm birazdan kardiyo yapçam umarım affettiririm kendimi
Ben şahidim spor listelerine de katılıyo kaptanım P Pinarbartu
Bende dicektm kabartma tozuyla yap diye hatta bu akşam bende pizza yapçam koyu krep hamuru gibi yapıyom yağlı kağıt serilmiş tavada pişiriyom 15 dakkada pişiyo hemde çok pratik
bir gün mayanın karaborsa olacağını hiç düşünmemiştim gerçekten. Allah bundan beter etmesinobezzto o maya karaborsa oldu sabah mayalı bazlama istiyor bizimkiler bulduğumuz yerde bizde depoladik çok bilinen marketlerden bile bulamamıştık
dim bende fark ettim yürümeye başladığımdan beri alt karın toparlanmış leslieyi sevmiyorum yaparken sıkılıyorum ama faydası var bayağı.Yürüyüş zaten bana göre çok farkettiriyor uzun vadede güzel toparlıyor vücudu maalesef uzun uzun yürüme şansım yok benim
Off inşallah kendimi toparlamam lazımSchonerDuft 1. Notayı almışız kuzu bu hafta herkesin güzel kilo vermesi gerekiyo ki ceza almayalim
Su iççok severim. Salatada veya kahvaltıda bol bol yerim. Hoş evdekiler ben böyle çoşkuyla roka yerken dalga geçiyorlar fakat hiiiç umurumda olmuyor :)
evet maalesefbugün daha fazla içmeye çalışıcam
kekik ve sarımsak koymayı unutma
bende de aynı vakitler oluyor.Hele regl günü midemde bir delik var gibi hissediyorum. İçeri ne yollasam tokluk hissi olmuyor ve canım en fazla tatlı çekiyor ki çok tatlı yiyen bir insan değilim
bu menüyle açlık hissetmen çok normal tabiiyemek ye aslııııı
Niyr böyle oldu acaba yaştan dolayı mıBende regl de canım tuzlu şeyler istemeye başladı normalde tatlı isteği tavan yapardı bu sefer poğaçalar börekler canım çekti
Bugün den -700 oldum galiba kuzum yarına da 100-200 grm daha gider belki4hafta böyle 700-800 grm verirsem 4haftada 59.8 olurum şimdikilik hedefim iyi gidiyor
Sen benden öndesin spor yapamıyorum çok yiyorumSchonerDuft sende 62.9 - 63kusur civarları bişeydin dimi kuzum sonunda aynı kilo olmuşuz hadi kapışalım
Harika tarifler eline sağlık canım hurmalı toplarida dene tadına inanamayacaksin ben seninkinden de yapiyorum hurmali da değişiklik oluyo kahveyle cocuklar bile bunlara bayılıyor
Afiyet olsun canım allah kabul etsinEki Görüntüle 2613098
İftar 19.27
1 tabak nohut yemeği
Haşlanmış tavuk göğsünü tavada baharat tereyağıyla soteledim
Salata
Yoğurt
Acıbiber
Ahaaahaaa bu iyiydiBen yerimde sayiyorum zatenasıl sıkıntı sen 60 dan sonrasını verebilecekmisin ondan haber ver
işte sizden beklenen performans bana bunlarla gelinİnşallah sabit kalmışımdır da artı çıkmamsen yakalayınca ben ciddiyeti anlayıp kaçmaya başlarım bence ahaahhaha
insan 60 ın değerini şimdi daha iyi anlıyor dimiBende 60 a inmişken gerisingeri 66-67 lere çıktım maalesef umarım burda bol eksiler görürüm ve 5 leri de tabi
Ben de son 3gün sıfır spor canım hastalanp yattm su da az içtm reglede olamadm ödemi atacak hiç bir şey olmadı ama yediklerde direk devrim yaptm ve yasak hiçbir şey yemedim tamamen öyle gitti bu haftadim bende fark ettim yürümeye başladığımdan beri alt karın toparlanmış leslieyi sevmiyorum yaparken sıkılıyorum ama faydası var bayağı.
Off inşallah kendimi toparlamam lazım
Su iç
Kekiği çok severiz ama eşimin yüksek tansiyonu var koymuyorum sarımsak zaten favori evimizde.
Regli dönemi berbat ya yiyorsun ama yememiş gibi oluyorsun
Niyr böyle oldu acaba yaştan dolayı mı
Sen benden öndesin spor yapamıyorum çok yiyorum
Ama senle kapışırsak benim için iyi olur en azından spor yaparım
Saol amin canımAfiyet olsun canım allah kabul etsin
Allah kabul etsin canm tabakların herzman harikaSaol amin canım
Amin canım teşekkür ederim⚘Allah kabul etsin canm tabakların herzman harika
Evet ya benimki yere yatıyor ayakları havaya dikiyor bide nefes alıp veriyor falanYine sen dedin aldık bak gelmiyo şimdi noldu morardın mı demeyinde banalistelerime katılımı oluyo yani
Taklitte yapıyo mu soruyorlar annen nasıl spor yapıyo diye yuvarlanıyo yerlerde
Ergin kırbaç bende takip ediyorum harika bugun iki videoda ben yaptım 17 dk lik video da baya iyiydi hiç bu kadar terledigimi hatırlamıyorum sırılsıklam oldumCiddiyetimi belli edip sapıtmamak adına listemi paylaşıyorum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım kase sütlaç
Akşam
Semizotu yemeği
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Gecede naneli yeşilçay içerim
Su 2 litre
Spor
Ergin kırbaç 15 dk lık yağ yakıcı antreman x 2
50 kol egzersizimiz
Sorma sorma nasıl güzel 60 tim şimdi uğraş dur 60 olmaya 50 li rakamlari görmeyeAhaaahaaa bu iyiydiama bukez listeye girdim vazgeçtim korucam deme lüksüm yok el mahkum mecbur vericem artık
işte sizden beklenen performans bana bunlarla gelinyine beni arkada bırakmaya kıyamadınız dimi ne zaman böype olsa durup beni bekliyorsunuz canm arkadaşlarm benim o diil de sonra herseferinde 3ümüz eşitlenip 59u görmeden 60da kalyrz o ne olcak acaba bu kez listeye girdik mecbur 58 olucaz hatta 57 ona göre artk bahanemiz kalmadı o 58 buraya gelecek
insan 60 ın değerini şimdi daha iyi anlıyor dimitartı da 60.00 yazdg gün nasl kızmıştım ya 100-200 grm daha gitse 59lara geçmiş olacaktm bu niye indi indide tam 60.00 da kaldı tıkandı diye oysa şimdi 60.0 yazsa göbek atarz bukez kıymetini bilelim 5lere geçmedwn de durmak yok bu kez beklesin bizi 50ler geliyoruz
Ben de son 3gün sıfır spor canım hastalanp yattm su da az içtm reglede olamadm ödemi atacak hiç bir şey olmadı ama yediklerde direk devrim yaptm ve yasak hiçbir şey yemedim tamamen öyle gitti bu haftahaftaya bol su +regl ile bolca ödem atarm diye düşünüyorum hadi bakalm kapışalım ozman ben de sporlarıma 1-2 güne dönmeye başlarm cardiolara bizim videolarada başlarz artk karın göğüs filan çalışalım ben tam iyileşeyim dambılları alıcam elime gün sayıyorum özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?