Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah sabit kalmışımdır da artı çıkmam sen yakalayınca ben ciddiyeti anlayıp kaçmaya başlarım bence ahaahhaha

Bende 60 a inmişken gerisingeri 66-67 lere çıktım maalesef umarım burda bol eksiler görürüm ve 5 leri de tabi

Kaptancim ben 66.6 yla başladım aslında tartilmadan tahmini yazmıştım arkadaşa
Canım yarın kilonu bildirirken duzeltiversen şu an çok zor geldi düzeltmesi

Canım yarın kilonu bildirirken duzeltiversen şu an çok zor geldi düzeltmesi
Yine sen dedin aldık bak gelmiyo şimdi noldu morardın mı demeyinde bana listelerime katılımı oluyo yani
Sorma ya çok meraklı benimle beraber zıplıyor hele bazı hareketleri benden güzel yapıyor
Taklitte yapıyo mu soruyorlar annen nasıl spor yapıyo diye yuvarlanıyo yerlerde

Ciddiyetimi belli edip sapıtmamak adına listemi paylaşıyorum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım kase sütlaç
Akşam
Semizotu yemeği
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Gecede naneli yeşilçay içerim
Su 2 litre
Spor
Ergin kırbaç 15 dk lık yağ yakıcı antreman x 2
50 kol egzersizimiz

Bayat ekmekten yapabilirsin minik pizzalarr tabi kızın tatmin olursa
onu yapıyorum fakat illa hamur yoğurcam dedi

AA o nasıl oluyor? Ayrıntılı tarif alabilir miyim acabağ? Diet grubunda tarif sormakbilemedim şimdi

obezzto o maya karaborsa oldu sabah mayalı bazlama istiyor bizimkiler bulduğumuz yerde bizde depoladik çok bilinen marketlerden bile bulamamıştık
bir gün mayanın karaborsa olacağını hiç düşünmemiştim gerçekten. Allah bundan beter etmesin

Yürüyüş zaten bana göre çok farkettiriyor uzun vadede güzel toparlıyor vücudu maalesef uzun uzun yürüme şansım yok benim
dim bende fark ettim yürümeye başladığımdan beri alt karın toparlanmış leslieyi sevmiyorum yaparken sıkılıyorum ama faydası var bayağı.
SchonerDuft 1. Notayı almışız kuzu bu hafta herkesin güzel kilo vermesi gerekiyo ki ceza almayalim
Off inşallah kendimi toparlamam lazım
Su iç
Kekiği çok severiz ama eşimin yüksek tansiyonu var koymuyorum sarımsak zaten favori evimizde.
Regli dönemi berbat ya yiyorsun ama yememiş gibi oluyorsun
Bende regl de canım tuzlu şeyler istemeye başladı normalde tatlı isteği tavan yapardı bu sefer poğaçalar börekler canım çekti
Niyr böyle oldu acaba yaştan dolayı mı
Bugün den -700 oldum galiba kuzum yarına da 100-200 grm daha gider belki 4hafta böyle 700-800 grm verirsem 4haftada 59.8 olurum şimdikilik hedefim iyi gidiyor
SchonerDuft sende 62.9 - 63kusur civarları bişeydin dimi kuzum sonunda aynı kilo olmuşuz hadi kapışalım
Sen benden öndesin spor yapamıyorum çok yiyorum
Ama senle kapışırsak benim için iyi olur en azından spor yaparım

Harika tarifler eline sağlık canım hurmalı toplarida dene tadına inanamayacaksin ben seninkinden de yapiyorum hurmali da değişiklik oluyo kahveyle cocuklar bile bunlara bayılıyor
Evet o hurmalıya bende bayılıyorum o daha da güzel evde hurma olsaydı onu yapacaktm hurma bitmiş olmayınca bunlardan yaptm çayın kahvenin yanına misss benimde kızım bayılıyor eşimde seviyor alıştı bu tarz tariflere oda artk

Ben yerimde sayiyorum zaten asıl sıkıntı sen 60 dan sonrasını verebilecekmisin ondan haber ver
Ahaaahaaa bu iyiydi ama bukez listeye girdim vazgeçtim korucam deme lüksüm yok el mahkum mecbur vericem artık
İnşallah sabit kalmışımdır da artı çıkmam sen yakalayınca ben ciddiyeti anlayıp kaçmaya başlarım bence ahaahhaha
işte sizden beklenen performans bana bunlarla gelin yine beni arkada bırakmaya kıyamadınız dimi ne zaman böype olsa durup beni bekliyorsunuz canm arkadaşlarm benim o diil de sonra herseferinde 3ümüz eşitlenip 59u görmeden 60da kalyrz o ne olcak acaba bu kez listeye girdik mecbur 58 olucaz hatta 57 ona göre artk bahanemiz kalmadı o 58 buraya gelecek
Bende 60 a inmişken gerisingeri 66-67 lere çıktım maalesef umarım burda bol eksiler görürüm ve 5 leri de tabi
insan 60 ın değerini şimdi daha iyi anlıyor dimi tartı da 60.00 yazdg gün nasl kızmıştım ya 100-200 grm daha gitse 59lara geçmiş olacaktm bu niye indi indide tam 60.00 da kaldı tıkandı diye oysa şimdi 60.0 yazsa göbek atarz bukez kıymetini bilelim 5lere geçmedwn de durmak yok bu kez beklesin bizi 50ler geliyoruz
Ben de son 3gün sıfır spor canım hastalanp yattm su da az içtm reglede olamadm ödemi atacak hiç bir şey olmadı ama yediklerde direk devrim yaptm ve yasak hiçbir şey yemedim tamamen öyle gitti bu hafta haftaya bol su +regl ile bolca ödem atarm diye düşünüyorum hadi bakalm kapışalım ozman ben de sporlarıma 1-2 güne dönmeye başlarm cardiolara bizim videolarada başlarz artk karın göğüs filan çalışalım ben tam iyileşeyim dambılları alıcam elime gün sayıyorum özledim

Yine sen dedin aldık bak gelmiyo şimdi noldu morardın mı demeyinde bana listelerime katılımı oluyo yani

Taklitte yapıyo mu soruyorlar annen nasıl spor yapıyo diye yuvarlanıyo yerlerde
Evet ya benimki yere yatıyor ayakları havaya dikiyor bide nefes alıp veriyor falan
Ergin kırbaç bende takip ediyorum harika bugun iki videoda ben yaptım 17 dk lik video da baya iyiydi hiç bu kadar terledigimi hatırlamıyorum sırılsıklam oldum

Sorma sorma nasıl güzel 60 tim şimdi uğraş dur 60 olmaya 50 li rakamlari görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…