Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kayısıyla armutun afiyet olsun,koşu bandın terminatör olmuş işte bundan sonra bişiycik olmaz,evet allah evalatlarımızı bize bağışlasın....

sağol canım benim terminatöre ne kadar dayanır görücez bakalım
amin tatlım hepimizinkileri

üfff görümcem geliyor çekmeceden. pek sevmem kendisini. bir hafta kalır bana hizmet ettirir.neyse yarın kahvaltı yapamayacaz yanneee..
gülçincim ne denir bilmemki benimde aklıma hemen kendi görümcelerim geliverdi inan hoooyyy allah korusun gelmesinler

Günaydınnn kızlarrrrr.

tamamdır kaptan çalışmalara hemen başlıyorummm.

desene terminatöre zırhlı araç gelmiş eve:)))

sorma tatlım zırhlı araç olmuş gerçekten sanayideki usta eşime garip garip bakmış bide hocam sen neden zarar veriyonki buna demiş gülmekten öldüm

ellerine sağlık canım

kaptan izinli varmı ya bu hafta fln
ben bu listeyi yapıyorum yanlışım varsa düzeltin
aynalar
roseberry
pincat 87
çatlak kemmik
tritofan
ben
nazco
aysen34
emidaf
fatma83
urbi seher
prenses88

canım fadik bugün ve yarın izinli
prenses 3 gün izin istemişti cuma günü sondu bugün gelmesi lazım

kızlar ben önümüzdeki hafta tam hafta işe gidicem salı harici gelirim gene ama bu kadar çok kalamam herhalde sorumlu kızım izinli iki kişi kalcaz maalesef
nasıl zor geliyo işe gitmek alıştım evde tembelliğe bir hafta koşturcam gene emekliye ayrılayım bari yaşlı ve yorgun bi kadınım deyip

aslı nabersin canım. ankara nasıl? hava bozuktur bence. kızzz bizim evin doğalgaz vanasını kapatmayı unutmuşum evhamlıyım da aklım onda kaldı. sana zahmet bi gidip kapatsan dermişiimmmm.şaka kız şakaa amma cideen arada düşünüyom bişe olursa diye olmaz sanırım kaçak filan:44::44::44:

canım geçmiş olsun inşallah bu durum içkili olduğu için değil uyandığı zamanda yaptığı hatasını anlamış olur

kızlar pembe maskenin siparişini verdim dün pazartesi gelcek bakalım merak ediyom çok çatlaklara falanda iyi geliyomuş benim bu bissürü karın çatlağmı düzeltçekmi bakalım herkez yüzüne sürer ben karnıma popoma sürcem asıl çatlak benmiyimkine ha hah hah hah

selam kızlarrr.ben 1300 kaloriyidordurmaya çalışıyorum artık.bakalım bunun sonucu ne olacak.
canımcım sen dene de yararsa biz de kullanalım.bende de çok çatlak var yaa(bu arada spor aleti almak istiyen senmiyidn yaaageçmişte bulamadım bi türlü.ben de voit e-walker var sanırım ay yürüşüyü dediğin o.çok acayip bişey.işe yarıyo şeker.yanlız vakit yok benim.ama kullandığımda çok toparlıyo özellikle bacak ve beli

canımcım yararsa tabikide yazarım ayy kurtulalım bu çatlaklardan
spor aleti arayan gülçindi canımcım yanlış hatırlamıyosam ben koşu bantına binmeye zaman buldumu yeter bana

canımcım yararsa tabikide yazarım ayy kurtulalım bu çatlaklardan
spor aleti arayan gülçindi canımcım yanlış hatırlamıyosam ben koşu bantına binmeye zaman buldumu yeter bana
ok şeker.ben de diom koşu bandı bozuldu diye tamir ettirdi ama yine de yenibşyeler alıp spor salonu yapcak evi:)))
bu arada çatlaklar için kkda kahve limonsuyu die bişey buldum.senin haberin var mı bundan?ya da işe yaradığından..
bu arada e-walkerla ilgili cevabı üzerine alınabılırsın gülçin:)))

canım kusura bakma görmemişim ankara bi kapalı sorma temmuz demezsin mevsime
canım bişey olmaz meraklanma yüreğini ferah tut
görümcen geliyormuş artık gözün aydın mı diyeyim allah kurtarsın mı diyeyim bilemedim

ya kaptancım ya ben bişey sorcam bu yoklama listesini yaparken ben sadece o tarihte mesaj atmış mı atmamışmı ona baktım.sayısına bakmadım nasıl olsa onun listesi yapılıyo die.bi yanlışlık yok di mi?sayıyla bi alakam yok sadece gelmiş mi gelmemiş mi onu kontrol etcem die hatırlıyom ama:78:

yok
tatlım ya neymişki o dur bi arıyım bakalım anlarız

datlum nasılsınn. kız bi air walker buldum 150 tl 2. el. arayacanm birazdan . sporsuz verdiğim kilo hemen geri geleyo çünkünümm demi.ramazanda da alet olmadan spor olamayacak gündüz halsiz kalacam. akşamda çıkamam en mantıklısı evin bi odası spor salonu gibi olmalı yaasen hacca mı gidecektin bacım ben yanlış mı ahtırlıyorum.

canım 2 ele çok yanaşma bence.bizimki sıfır olmasına rağmen vidalı sistem olduğu için sürekli sıkıştırmak gerekiyo.çünkü şıkıştırmayınca gıcır gıcır ses çıkarıyo.dğer türlü dsıkıştırınca da gayet sessiz şekilde spor yapabiliyosun.bi de çabuk terliyosun.bence imkanın varsa sıfır al.ama yine de sen biriirlsin.bi de zaten katlanıyor ve düm düz oluyo.bi dolabın arkasına falan da koyabilrisin.gerçi biraz zor oluyo ama böle bi imkanı da bvar.haberin olsun.evet hacca gidtcek bendim.doğru hatırlıyosun şeker.

tripim ben çıkıyom.görüşürüz canım....zaten başka gelen giden de yok ziyaretçilerimiz dışında:)))

yatak odamızın kapısı çarpıldı şu ortası düğmelilerden açılmıyorr. off bi aksilik var ya hayırlısı.

pembe maske çatlaklarada mı iyi geliyormuş :44: sen kullan canım bakalım işe yarıyor mu

evet canım sadece geldi gelmedi ona bakacaksın kaç mesaj yazığı önemli değil

esra çok saol senin konuşmalarını seviyorum ya ..
birazda olanlardan sonra susmayı denicem biraz ben büyütüyorum olayları .. umarım tekrarlamaz gene umarım bitmiştir .. dua edicem şimdi allahıma ..
çok şüküür bişiler sonlanmadan noktalandı ..
kayınvaldemlere yansıdı durum onlar sadece bana konuşuyorlar benim eşim suçluymuş gibi davranıyolar ..olacak gene olur ama abisinninde en az benimki kadar suçu var polislere kafa tutmuş adam bende anlattı kayınpederime kaynanama sustular sonra ..
tabi konuşuyolar ama bennn izin vermiyorum boyna abisini sürüyorum ..
benim bildiğim abiii örnek olandır onunla takılmaya başladığından beri huyu suyu değişti diyorum susyolar ..
kim olursa olsun eşime laf söyletmem ben söylerim ama söyletmem bu annesi olsun ister benim annem olsun ..

bu arada kaptaan fadik kim ya isim olarak bilemiyorum

bu arada ortaaaaak heç beni görmüyosuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…