- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.361
kayısıyla armutun afiyet olsun,koşu bandın terminatör olmuş işte bundan sonra bişiycik olmaz,evet allah evalatlarımızı bize bağışlasın....
gülçincim ne denir bilmemki benimde aklıma hemen kendi görümcelerim geliverdi inan hoooyyy allah korusun gelmesinlerüfff görümcem geliyor çekmeceden. pek sevmem kendisini. bir hafta kalır bana hizmet ettirir.neyse yarın kahvaltı yapamayacaz yanneee..
Günaydınnn kızlarrrrr.
tamamdır kaptan çalışmalara hemen başlıyorummm.
desene terminatöre zırhlı araç gelmiş eve:)))
kızlar buyrun listeye gelin..sıcakkk sıcakkkk:)
25 HAZİRAN-1 TEMMUZ DEVAM ÇİZELGESİ
aynalar +,+,+,+,+,+,+
pinkcat +,+,+,+,+,+,+
triptofan i, i ,+,+,+,+,+
roseberry +,+, i,+,+,+,+
irras +,+,+,+,+,+,+
selinay +,+,+,+, i, i, i
aysen34 +, i,+,+, i, i, i
emidaf i, i,+,+,+,+,+
catlak_kemmik -,+,+,+,+,+,+
fatta83 +,+,+,+,+,+,+
nazco +,+,+, i,+,+,+
prenses88 -,+,+,+,+, i, i
urbi-seher +, i, i,+,+,+,+
ohh be bitti.zor işmiş hakkaten:))
kaptan izinli varmı ya bu hafta fln
ben bu listeyi yapıyorum yanlışım varsa düzeltin
aynalar
roseberry
pincat 87
çatlak kemmik
tritofan
ben
nazco
aysen34
emidaf
fatma83
urbi seher
prenses88
üff kızlar dün hiç gelemedim yaaa kusura bakmayın o kadar kötü şeler oldukii :44::44::44:
hangisinden başlasam accaba geceden başlıyayım ..
saat 02,00 suları benimki eve geldi böle bi tuhaf hali tabi bende sinir fışkırıo bişi demedim bi baktım ki elinde abisinin eşyaları var dedim adama noldu yaa abin nerde dedim niye bunlar sende dedim
anaaa bi başladı abisine kaymaya onu ben ne yapiim hayatımı maffetti salak bilmemne şaşırdım ilk he dedim noldu
tutanakları bi attı önümeee ehliyetini aldırmış benim koçiş
ilk üzüldüm biliyormusunuz kızlar ya istedim hep aslında alınsın gezemesin diye o halini görünce üzüldüm de haa
sora bi kağıt daha vardı onada baktım ki 600 tlcik bi cezao an sinir katsayılarım arttı bişi sölemedim gettim içeriii bu geldi peşimden gel hadi ben iyi değilim dedi dedim sarhoş ya moralide bozuk bişi demiyeyim yatağa yattım başladı ağlamaya .. benden adam olmaz bi daha içersem bi daha yaparsam ..
abim rezil rüsva etti benii ..
bunlar yarımda eve geliyolarmışşş bi adamlar bakıyomuş bunlara abisi camdan dışarı çıkmış ne bakıonuz lan bilmemne demişşş olay kopmuş işte ordaa araba geliomuş bunların peşinden üstüne kırıomuş arabayı fln megafonla bağrıomuş pollliiis çek sağa diye duymuyomuş bunlar müzik açık ya .. sivil polismiş bu arada .. en son duymuş eşim o an diyo bittim diyo nerden bileyim ben diyo polis olduğunu diyo .. önüme kırdı arabayı diyo öyle olunca tamponuna değdirdim bide arabayı diyo ama çizik bile yok diyo ..
abim bi indi arbadan siz bizim kim olduğumuzu biliyormusunuz bilmemne uçtu uçtu diyo sakinleştiremedik diyo ben artık seni o arabaya nasıl bindiricem diyo nasıl gezdiricem diyoo uff yaa bende dedim bundan sonraa abinle sadece evde ve işte görüşmeni istiyorum dedim dışarda istemiyorum çok ciddiyim dedim .. sana söylenmiyo hemen ters anlıyosun dedim ..
abisi sakinleşmemiş hiç onu tutmaya çalışırken hep benimkinin kollarını ısırmışş dün sabah geldi eşyalaını almaya beni gördü kıp kırmızı kesildi adam ..
dünde doktora GİTTİK böbreğinde 2 cm lik taş varmış idrar yollarında 11 mm lik taş varmış ameliyat dedi alınması lazım dedi rontgen çekildi p.tesi çıkıcak işte .. ona göre taş kırma veya açık ameliyat olucak ..
p.teside giremeyebilirim üff üfff
canımcım sen dene de yararsa biz de kullanalım.bende de çok çatlak var yaakızlar pembe maskenin siparişini verdim dün pazartesi gelcek bakalım merak ediyom çok çatlaklara falanda iyi geliyomuş benim bu bissürü karın çatlağmı düzeltçekmi bakalım herkez yüzüne sürer ben karnıma popoma sürcem asıl çatlak benmiyimkine ha hah hah hah
selam kızlarrr.ben 1300 kaloriyidordurmaya çalışıyorum artık.bakalım bunun sonucu ne olacak.
canımcım sen dene de yararsa biz de kullanalım.bende de çok çatlak var yaa(bu arada spor aleti almak istiyen senmiyidn yaaa geçmişte bulamadım bi türlü.ben de voit e-walker var sanırım ay yürüşüyü dediğin o.çok acayip bişey.işe yarıyo şeker.yanlız vakit yok benim.ama kullandığımda çok toparlıyo özellikle bacak ve beli
ok şeker.ben de diom koşu bandı bozuldu diye tamir ettirdi ama yine de yenibşyeler alıp spor salonu yapcak evi:)))canımcım yararsa tabikide yazarım ayy kurtulalım bu çatlaklardan
spor aleti arayan gülçindi canımcım yanlış hatırlamıyosam ben koşu bantına binmeye zaman buldumu yeter bana
aslı nabersin canım. ankara nasıl? hava bozuktur bence. kızzz bizim evin doğalgaz vanasını kapatmayı unutmuşum evhamlıyım da aklım onda kaldı. sana zahmet bi gidip kapatsan dermişiimmmm.şaka kız şakaa amma cideen arada düşünüyom bişe olursa diye olmaz sanırım kaçak filan:44::44::44:
ya kaptancım ya ben bişey sorcam bu yoklama listesini yaparken ben sadece o tarihte mesaj atmış mı atmamışmı ona baktım.sayısına bakmadım nasıl olsa onun listesi yapılıyo die.bi yanlışlık yok di mi?sayıyla bi alakam yok sadece gelmiş mi gelmemiş mi onu kontrol etcem die hatırlıyom ama:78:canım kusura bakma görmemişim ankara bi kapalı sorma temmuz demezsin mevsime
canım bişey olmaz meraklanma yüreğini ferah tut
görümcen geliyormuş artık gözün aydın mı diyeyim allah kurtarsın mı diyeyim bilemedim
ok şeker.ben de diom koşu bandı bozuldu diye tamir ettirdi ama yine de yenibşyeler alıp spor salonu yapcak evi:)))
bu arada çatlaklar için kkda kahve limonsuyu die bişey buldum.senin haberin var mı bundan?ya da işe yaradığından..
bu arada e-walkerla ilgili cevabı üzerine alınabılırsın gülçin:)))
ya kaptancım ya ben bişey sorcam bu yoklama listesini yaparken ben sadece o tarihte mesaj atmış mı atmamışmı ona baktım.sayısına bakmadım nasıl olsa onun listesi yapılıyo die.bi yanlışlık yok di mi?sayıyla bi alakam yok sadece gelmiş mi gelmemiş mi onu kontrol etcem die hatırlıyom ama:78:
canım 2 ele çok yanaşma bence.bizimki sıfır olmasına rağmen vidalı sistem olduğu için sürekli sıkıştırmak gerekiyo.çünkü şıkıştırmayınca gıcır gıcır ses çıkarıyo.dğer türlü dsıkıştırınca da gayet sessiz şekilde spor yapabiliyosun.bi de çabuk terliyosun.bence imkanın varsa sıfır al.ama yine de sen biriirlsin.bi de zaten katlanıyor ve düm düz oluyo.bi dolabın arkasına falan da koyabilrisin.gerçi biraz zor oluyo ama böle bi imkanı da bvar.haberin olsun.evet hacca gidtcek bendim.doğru hatırlıyosun şeker.datlum nasılsınn. kız bi air walker buldum 150 tl 2. el. arayacanm birazdan . sporsuz verdiğim kilo hemen geri geleyo çünkünümm demi.ramazanda da alet olmadan spor olamayacak gündüz halsiz kalacam. akşamda çıkamam en mantıklısı evin bi odası spor salonu gibi olmalı yaasen hacca mı gidecektin bacım ben yanlış mı ahtırlıyorum.
kızlar pembe maskenin siparişini verdim dün pazartesi gelcek bakalım merak ediyom çok çatlaklara falanda iyi geliyomuş benim bu bissürü karın çatlağmı düzeltçekmi bakalım herkez yüzüne sürer ben karnıma popoma sürcem asıl çatlak benmiyimkine ha hah hah hah
ya kaptancım ya ben bişey sorcam bu yoklama listesini yaparken ben sadece o tarihte mesaj atmış mı atmamışmı ona baktım.sayısına bakmadım nasıl olsa onun listesi yapılıyo die.bi yanlışlık yok di mi?sayıyla bi alakam yok sadece gelmiş mi gelmemiş mi onu kontrol etcem die hatırlıyom ama:78:
yatak odamızın kapısı çarpıldı şu ortası düğmelilerden açılmıyorr. off bi aksilik var ya hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?