- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.381
üff kızlar dün hiç gelemedim yaaa kusura bakmayın o kadar kötü şeler oldukii :44::44::44:
hangisinden başlasam accaba geceden başlıyayım ..
saat 02,00 suları benimki eve geldi böle bi tuhaf hali tabi bende sinir fışkırıo bişi demedim bi baktım ki elinde abisinin eşyaları var dedim adama noldu yaa abin nerde dedim niye bunlar sende dedim
anaaa bi başladı abisine kaymaya onu ben ne yapiim hayatımı maffetti salak bilmemne şaşırdım ilk he dedim noldu
tutanakları bi attı önümeee ehliyetini aldırmış benim koçiş
ilk üzüldüm biliyormusunuz kızlar ya istedim hep aslında alınsın gezemesin diye o halini görünce üzüldüm de haa
sora bi kağıt daha vardı onada baktım ki 600 tlcik bi cezao an sinir katsayılarım arttı bişi sölemedim gettim içeriii bu geldi peşimden gel hadi ben iyi değilim dedi dedim sarhoş ya moralide bozuk bişi demiyeyim yatağa yattım başladı ağlamaya .. benden adam olmaz bi daha içersem bi daha yaparsam ..
abim rezil rüsva etti benii ..
bunlar yarımda eve geliyolarmışşş bi adamlar bakıyomuş bunlara abisi camdan dışarı çıkmış ne bakıonuz lan bilmemne demişşş olay kopmuş işte ordaa araba geliomuş bunların peşinden üstüne kırıomuş arabayı fln megafonla bağrıomuş pollliiis çek sağa diye duymuyomuş bunlar müzik açık ya .. sivil polismiş bu arada .. en son duymuş eşim o an diyo bittim diyo nerden bileyim ben diyo polis olduğunu diyo .. önüme kırdı arabayı diyo öyle olunca tamponuna değdirdim bide arabayı diyo ama çizik bile yok diyo ..
abim bi indi arbadan siz bizim kim olduğumuzu biliyormusunuz bilmemne uçtu uçtu diyo sakinleştiremedik diyo ben artık seni o arabaya nasıl bindiricem diyo nasıl gezdiricem diyoo uff yaa bende dedim bundan sonraa abinle sadece evde ve işte görüşmeni istiyorum dedim dışarda istemiyorum çok ciddiyim dedim .. sana söylenmiyo hemen ters anlıyosun dedim ..
abisi sakinleşmemiş hiç onu tutmaya çalışırken hep benimkinin kollarını ısırmışş dün sabah geldi eşyalaını almaya beni gördü kıp kırmızı kesildi adam ..
dünde doktora GİTTİK böbreğinde 2 cm lik taş varmış idrar yollarında 11 mm lik taş varmış ameliyat dedi alınması lazım dedi rontgen çekildi p.tesi çıkıcak işte .. ona göre taş kırma veya açık ameliyat olucak ..
p.teside giremeyebilirim üff üfff
kızlar buyrun listeye gelin..sıcakkk sıcakkkk:)
25 HAZİRAN-1 TEMMUZ DEVAM ÇİZELGESİ[/COLO.R]
aynalar +,+,+,+,+,+,+
pinkcat +,+,+,+,+,+,+
triptofan i, i ,+,+,+,+,+
roseberry +,+, i,+,+,+,+
irras +,+,+,+,+,+,+
selinay +,+,+,+, i, i, i
aysen34 +, i,+,+, i, i, i
emidaf i, i,+,+,+,+,+
catlak_kemmik -,+,+,+,+,+,+
fatta83 +,+,+,+,+,+,+
nazco +,+,+, i,+,+,+
prenses88 -,+,+,+,+, i, i
urbi-seher +, i, i,+,+,+,+
ohh be bitti.zor işmiş hakkaten:))
sağol canım benim terminatöre ne kadar dayanır görücez bakalım
amin tatlım hepimizinkileri
gülçincim ne denir bilmemki benimde aklıma hemen kendi görümcelerim geliverdi inan hoooyyy allah korusun gelmesinler
esra çok saol senin konuşmalarını seviyorum ya ..
birazda olanlardan sonra susmayı denicem biraz ben büyütüyorum olayları .. umarım tekrarlamaz gene umarım bitmiştir .. dua edicem şimdi allahıma ..
çok şüküür bişiler sonlanmadan noktalandı ..
kayınvaldemlere yansıdı durum onlar sadece bana konuşuyorlar benim eşim suçluymuş gibi davranıyolar ..olacak gene olur ama abisinninde en az benimki kadar suçu var polislere kafa tutmuş adam bende anlattı kayınpederime kaynanama sustular sonra ..
tabi konuşuyolar ama bennn izin vermiyorum boyna abisini sürüyorum ..
benim bildiğim abiii örnek olandır onunla takılmaya başladığından beri huyu suyu değişti diyorum susyolar ..
kim olursa olsun eşime laf söyletmem ben söylerim ama söyletmem bu annesi olsun ister benim annem olsun ..
bu arada kaptaan fadik kim ya isim olarak bilemiyorum
bu arada ortaaaaak heç beni görmüyosuuuun
kızzz görmez olur muyum. ama işte misafirim gelecek de onun telaşesindeyim. kapı çarpıldıydı çilingir geldi açtı. öle işte. bende spor aleti almak istiyordum yaa tüm planlarımı şu görümce bitirdiii...yarın da kahvaltı yapacaktık fadikle kızzz başka zaman sende ayarla da bir pazar kahvaltısı yapalım.
ya kızlar netcem bana akıl verin
bnm işten çıkmamın nasıl olduğunu aranızda hatırlamayanlar olabiler hemen özet geçiyim.
nisan ayındaydık işten çmayı düşünüyodum. beraber çalıştığımız kişilerden bi tanesi hem liseden hemde üniden en yakın arkşımdı. o benden önce davrandı ve çıktı yalan söyledi çıkarkende.bende 2 nisan cumartesi günü karar verdim çıkmaya. pazar günleri güzellik salonları tatil oluyo neysecime. pazartesi işe gitmeden msj attım şu tarzda bişidi.'' günaydın nuran hanım, tepkinizi önceden tespit edemediğim için mesaj yazmak zorunda kaldım. derslerimin yoğunluğundan dolayı artık devam edemeyeceğim iyi günler öznur'' cinsinden msj attım. oda bana gayetten resmi bi şekilde sigortalısın çıkmadan 15 gün içinde haber vermeliydin aksi takdirde mahkeme vırt zırt şeklinde msj attı. ben direk okula gittim işletme hocasına durumu anlattım sigortan tam yatmadığı için seni mahkemeye verme cesaretinde bulunamaz aksi takdirde kendisi ceza alır dedi. bu böyle kapanıp gitmişti haziranın başlarındada msj attı okulunuz bitmiştir yeteri kadarda dinlenmişsinizdir gelin görüşelim diye ben buna yine cvp vermedim.
işten habersiz çıkma nedenim ne zaman karşılıklı bişiler konuşacak olsak sürekli bi sorun olduğu için bana kızıyodu bende bu durumdan çekindiğim için karşılıklı konuşmak istemedim ama annemlere bunu anlatamıyorummmm!!!!!!!!!!
şimdi başlayacağım iş yerindede eski çalıştığım yerden çalışma belgesi istiyolar.pazartesi gidip konuşcam mecbur. bu yukarda bahsettiğim habersiz çıkma nedenimide söylerim. sizce bu durumda bana belgeyi vermeyebilir mi?:44: vermezse yeni çalışacağım yere eksik belge götürmüş olcam bu durumda işe alınmama gibi bi durumum olur mu
eski çalıştığın yer yeni bi yer diye vermeyebilir evet belki yaptığın davranış dopru değildi ama önemli bi gerekçen var yanlış yapıp çıkmış olsanda kararlı ve sert resmi konuşman gerekir bence ..
sorun çıkarmak ister kanımca ..
sert bi şekilde istersen verir canım
ve bu durumu yeni işine yansıtma o yüzden sert yumuşak al bi şekilde
kızlar ya bu arada size bişi danışıcam pek anlamıyorum bu işlerden ..
bizde nakit var azıcık altına yatırmayı düşünüyorum ama bozdururken zarar etmeyeceğim hangisi ya
bilginiz varmı
kadın 23 sene hastanede çalıştığı için insanları çok iyi tanımladığını sanıyo ama yanlış. ve yanlışınıda fark etmiştir umarım
hani benden önce arkadaşım çıkmıştı yalan söyleyerek demiştim ya. sonradan bi şekilde yalanı ortaya çıktı ve eski patronum ona msj atmış yeni işiniz hayırlı olsun tarzında. buna rağmen kadın onuda işe çağırmış
önceden kadınla bi problemim yoktu hatta iyi biri olduğumdan bahsediyodu bende bu şekilde çıkmak istemezdim ama ilk iş deneyimim ve kadında tırsınca bu şekilde çıkmak zorunda kaldım
şimdi kadınla konuştuğumda gayetten alttan alır bi tutum sergiliycem tartışmamda.daha öncedende belirttiğim gibi hiç bi zaman hayal kırıklığına uğratmamıştım onu. durumu açıklayıncada hak verebilir diye düşünüyorum.
belgeyi alamazsam yeni işime başlayamam mı yaaabütün istedikleri belgeler hazır bi tek o eksik kalcak
bence hiç altınla falan uğraşma bankaya git ve altın fonu al derim. zarar etme gibi bi durumnda olmaz hemde allah korusun hırsızlşığa karşı falanda kendini güvence altına almış olursun. işe başlıyım bende açtırmayı düşünüyorum
yanlış anlamazsan iyi bişi olmuş dicem. keşke maddi yönü bu kadar fazla olmasaymış.
ama amaa ben hiç devamsızlık yapmadımkineee:26:
şu terminatörü merak ettim noğğğlarsın bi fotosunu çekte görelim:52
ya kızlar netcem bana akıl verin
bnm işten çıkmamın nasıl olduğunu aranızda hatırlamayanlar olabiler hemen özet geçiyim.
nisan ayındaydık işten çmayı düşünüyodum. beraber çalıştığımız kişilerden bi tanesi hem liseden hemde üniden en yakın arkşımdı. o benden önce davrandı ve çıktı yalan söyledi çıkarkende.bende 2 nisan cumartesi günü karar verdim çıkmaya. pazar günleri güzellik salonları tatil oluyo neysecime. pazartesi işe gitmeden msj attım şu tarzda bişidi.'' günaydın nuran hanım, tepkinizi önceden tespit edemediğim için mesaj yazmak zorunda kaldım. derslerimin yoğunluğundan dolayı artık devam edemeyeceğim iyi günler öznur'' cinsinden msj attım. oda bana gayetten resmi bi şekilde sigortalısın çıkmadan 15 gün içinde haber vermeliydin aksi takdirde mahkeme vırt zırt şeklinde msj attı. ben direk okula gittim işletme hocasına durumu anlattım sigortan tam yatmadığı için seni mahkemeye verme cesaretinde bulunamaz aksi takdirde kendisi ceza alır dedi. bu böyle kapanıp gitmişti haziranın başlarındada msj attı okulunuz bitmiştir yeteri kadarda dinlenmişsinizdir gelin görüşelim diye ben buna yine cvp vermedim.
işten habersiz çıkma nedenim ne zaman karşılıklı bişiler konuşacak olsak sürekli bi sorun olduğu için bana kızıyodu bende bu durumdan çekindiğim için karşılıklı konuşmak istemedim ama annemlere bunu anlatamıyorummmm!!!!!!!!!!
şimdi başlayacağım iş yerindede eski çalıştığım yerden çalışma belgesi istiyolar.pazartesi gidip konuşcam mecbur. bu yukarda bahsettiğim habersiz çıkma nedenimide söylerim. sizce bu durumda bana belgeyi vermeyebilir mi?:44: vermezse yeni çalışacağım yere eksik belge götürmüş olcam bu durumda işe alınmama gibi bi durumum olur mu
büyük yer ya orası ondan dolayı dedim ..
bi dene bakalım şansını nolcak beybbbbiii
canımcım biz bi bankaya altın hesabına yatırdık.nakiti alırken o günün gram altın fiatı ne kadarsa ona göre alıyolar.istersen daha detaylı bilgiyi o banka verir zannımca.ilgilenirsen sana ömden bankanın adını atıyımmkızlar ya bu arada size bişi danışıcam pek anlamıyorum bu işlerden ..
bizde nakit var azıcık altına yatırmayı düşünüyorum ama bozdururken zarar etmeyeceğim hangisi ya
bilginiz varmı
eski çalıştığım yer güzellik salonu :)
yeni çalışacağım yer hipermarket annem. bi sorun olcağını sanmıyorum hani güzellik salonunda çalışsaydım sorun olabilerdi
canımcım haklısın yaaaa.yanlışlık olmuşş.dur hemen kaptana ömden atıyom şimdi.devamsızlığın yok.tamsın die.kusura bakma tekrar.gözden kaçırmışım demekki....
bu arada bahsettiğin durumda eşit şekilde suçlusunuz o yüzden bence sen erken davran ve üste çık.sonuçta sana o belgeyi vermez ise bildiğim kadarı ile o suçlu gözüküyor.sen toplamda ne kadar çalıştın ki?15 gün sigortan yatmış,yani senin girdiğin gün çıkıyorum demen gerekiyor demektir bu.yani kadına eğer ban belgeyi vermezseniz siz suçlu duruma girersiniz.sonuçta benim şahidim var sigortasız çalıştığıma dair özellikle okulum de.evet haklısınız ben erken sölemeliydim ama sizde sigortamın tamamını yatırmalıydınız.bence herkes hakkından vazgeçsin ve haksız duruma düşmesin.bir de beni bildiğim eğer sana o belgeyi vermez ise asıl o suçlu oluyor siğorta işlemlerinde.sonuçta senin oradan ayrıldığının vede orada o tarihler arasında çalıştığının belgesi o.yani eğer vermez ise sahtecilik yapıyo konumuna düşecek.ben bu şekilde biliyorum.zaten o belgeyi veremse de oluyo.sen almak için şartları zorla bence.eski patronuna da telle ulaş ve durumu açık ve kararlılıkla anlat.eğer ki vermedi.sen de işe başladığın zaman patrondan yeni işyerinin muhasebe sorumlusunu öğreenirsin ve direk ona sorarsın.yanlız olayı anlatma bence çünkü kötü imaj oluşturabilir.eski patron vermedi,vakti yokmuş falan die salladı beni dersin.zaten 15 gün yatırdı sigortayı ve agresif biri idi dersin.sanırım sana her fırsatta fırça çekmesinin sebebi bu olsa gerek.bence o belgeyi vermeden de yeni işyerinde sigortan başlar çünkü ben eski işyerlerimin hiç birinden o şekilde bi belge almadım ve toplamda da 6 farklı işim oldu.şehir değişikliği evlilik vsden ötürü.istanbul,edirne,van,kırklareli.sonuçta türkiyenin hiç bi yerinde bu şekilde bi belge vermedim ve sigortalarım hep tam yattı haberin olsun.gerçi belki yeni işyeriniizn muhasebecisi işinde tiitzdir ama bilmiyrum işte.en kötü ihtimal yeni patronuna belgeyle falan uğraşmak istemediğini ve veremeyeceğini söledi dersin ki yalan dill.bence çözülmiycek bi durum dil.sadece eski patronuna karşı kararlı ol kardeşceğizim...
canımcım biz bi bankaya altın hesabına yatırdık.nakiti alırken o günün gram altın fiatı ne kadarsa ona göre alıyolar.istersen daha detaylı bilgiyi o banka verir zannımca.ilgilenirsen sana ömden bankanın adını atıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?