Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahah. o zaman tükkanı taşlarız kimse görmeden

ii de o zaman onların korkacağı şey daha çok.o da nasıl bi zeytinyağıymış öle yaf.sende şöle dicen o zaman bi avukatın eşi olarak sskyı eksik yatırdığını bi duyurursam sigortasız adam çalıştırmakdan ikiniz de isminizi aklayamazsınınz hele ki eşin hem emekli asker hem de avukatmış.bak o zaman nasıl etekleri tutuşacak.üstelik dicen ki benim şahidim okul.oradaki bütün öğretmenlerim burada çalıştığımı biliyo dicenn.
olabilir canım ya
bu arada meryem kiiim
ben isim annesi oalrakdan bi küçük konuşma yapmak istiyorum fadikin gıyabındayaf ben öle espprisine takılmıştım meryem kelebek olsun die.çünküm fadikim meryem kadan temiz kelebek kadan zariff.he he heee fadikim sağ kualğın çınlıyodur kesiinn
kızlar ben kaçıyorum görüşürüz yarın.yanlız yarın benim temizlik işleri var.giremezsem izinli sayın beni kaptancım olma mı?çok öptüm herkesi

eski çalıştığım yer güzellik salonu :)
yeni çalışacağım yer hipermarket annem. bi sorun olcağını sanmıyorum hani güzellik salonunda çalışsaydım sorun olabilerdi

kadınla gerilmeye hiç gerek yok bence senin bu kadar tedirgin olmanada gerek yok tamam sen yanlış bi şekilde işten çıkmışsın böle iş bırakılmaz insanlar yüz üstü kalır ama olan olmuş bence sen eski patrona gidip ben bu mesleği sevmiyorum yapmıycam başka bi işte çalışıcam bana bu belgeyi vermenizi istiorum dediğinde vercektir zaten alttan al o belgeyi bi çeşit referans gibi istiyolar zaten sigortan sadece numaradanda başlar o kadında bunu bilir keskin sirke küpüne zarar sakin sakin hallet

bi anlıyamadım gitti ya

anlamıycak bişi yok canım emidafın adı fadik facede meryem bukadar hepsi bi kişi yani ay kızın bütün kimliğini ifşa ettim kusura bakma fadikçimmmm

ya kızlar lütfen uzun uzun mesaj yazmayın ya insan görünce gözü korkuyo 2 ye 3 e bölün mesajları hem 7 mesaj sayısını nasıl dolduracaz derdinizde olmaz
acaba bir mesajda maksimum yazılacak kelime sayısınıda mı belirlesek

bu arada kaptaan fadik kim ya isim olarak bilemiyorum

emidaf canım

bence ayrılırken kadına sizin bu davranışlarınız beni rahatsız etti bu yüzden ayrılıyorum deseydin canım

25 HAZİRAN-1 TEMMUZ DEVAM ÇİZELGESİ
aynalar +,+,+,+,+,+,+
pinkcat +,+,+,+,+,+,+
triptofan i, i ,+,+,+,+,+
roseberry +,+, i,+,+,+,+
irras +,+,+,+,+,+,+
selinay +,+,+,+, i, i, i
aysen34 +, i,+,+, i, i, i
emidaf i, i,+,+,+,+,+
catlak_kemmik +,+,+,+,+,+,+
fatta83 +,+,+,+,+,+,+
nazco +,+,+, i,+,+,+
prenses88 -,+,+,+,+, i, i
urbi-seher +, i, i,+,+,+,+

bu listeye göre devamsızlık eden yok

işte karşılıklı her konuşmamızda gergin olmama sebep olmasaydı bende bu şekilde çıkmak zorunda kalmazdım

ben geldim kızlar yarın gidiyorum ya biletimi fln aldım malum kıl tüy işte onları hallettim ve geldim:):) birazdan yemek yicez cok yorgunum pazarı gezdim bgn işte bikaç bişeyler aldım.sebze meyve aldm ben yokken bizimkiler yesin diye.öyle ondan giremedm neler yaptınız

bugün hiç iyi beslenemedim.
sabah kahvaltım 1 simit 1 üçgen peynir
akşam yemeğim
1 tabak fırında balık
artık meyve ya da dondurma yerim akşam.
koşuşturmadan böyle oldu:/

kızlar bugün resmen gezme manyağı oldum kadıköyün altını üstüne getirdim elektirikler kesildi mağzalara iyi bakamadım
menümü veriyorum
sabah 1 dilim ekmek peynir yumurta salatalık domates
öğle çupra yedim ızgara yanında turşu
ara öğün 2 top dondurma dayanamadım bu sıcakta
akşam barbunya 5 kaşık ve yoğurt

eski çalıştığım yer güzellik salonu :)
yeni çalışacağım yer hipermarket annem. bi sorun olcağını sanmıyorum hani güzellik salonunda çalışsaydım sorun olabilerdi

kızlar güzellik salonu benden iki kişi parası ister güzelleşmek için bile daha çok ödemek zorundayım tıpkı kıyafetlerim gibi:44: yaa kimse olmayınca böyle saçmalıyorum nerdesiniz güzeller

canım emin ol dualarımdasın allah aile içi geçimsizlik vermesin,inşallah çektiklerin son bulur da mutlu mesut yaşar bebelerinizi büyütürsünüz bu arada bebek içinde dua ediyorum,ayşe de ve bütün bebek isteyenlere .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…