- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.401
yeni çalışcağın yer için dedim büyük diye kıs ..
olsun ya işveren için bu işler sıkıntı işleri biraz
bak sen beni dinle
vermezse eğer ben gelim zati stresim var
bakim beni nası tanımlıcak
ii de o zaman onların korkacağı şey daha çok.o da nasıl bi zeytinyağıymış öle yaf.sende şöle dicen o zaman bi avukatın eşi olarak sskyı eksik yatırdığını bi duyurursam sigortasız adam çalıştırmakdan ikiniz de isminizi aklayamazsınınz hele ki eşin hem emekli asker hem de avukatmış.bak o zaman nasıl etekleri tutuşacak.üstelik dicen ki benim şahidim okul.oradaki bütün öğretmenlerim burada çalıştığımı biliyo dicenn.eğer vermediği takdirde suçlu duruma düşüyosa süper bi durum bukocasıda emekli askeri hakimdi. o yüzden mahkemelik bişi olursa bak bnm eşim hala avuketlık yapıyoo hııı ayağını denk al tavırları vardı
ben oraya ekim başında başladım 4 nisanda çıktığımı haber verdim. şubatta da sigortanı başlatıcam dedi ve ben işten çıktığımda ssk dan bi sorguladım 12 gün çıktıbide bize şey diyodu. size öğrenci sigortası yapıyorum o yüzden tam değil diye. etrafımdakilere danıştığımda sen salak mısın staj yapmıyosun ki çalışıyosun sonuçta sigortanı yaptıysada part time olarak yapmalıydı didi
ben isim annesi oalrakdan bi küçük konuşma yapmak istiyorum fadikin gıyabındaolabilir canım ya
bu arada meryem kiiim
yani kadınla kanlı bıçaklı bi durumumuz yok. çevremdekiler ayıp ettiğimi düşünüyo ama kadın beni psikolojik yönden o kadar çok etkilediki bi pıstırık bi hal aldım derslerimide etkiledi haliyle. çünkü bana hergün kızıyodu (başkalarının sorumluluğu üstümde olduğu için. e bende milletin peşinde dolanamam yaa) işten sonrada okula gidiyodum haliyle ders dinleyecek hal kalmıyodu
eski çalıştığım yer güzellik salonu :)
yeni çalışacağım yer hipermarket annem. bi sorun olcağını sanmıyorum hani güzellik salonunda çalışsaydım sorun olabilerdi
bi anlıyamadım gitti ya
bu arada kaptaan fadik kim ya isim olarak bilemiyorum
yani kadınla kanlı bıçaklı bi durumumuz yok. çevremdekiler ayıp ettiğimi düşünüyo ama kadın beni psikolojik yönden o kadar çok etkilediki bi pıstırık bi hal aldım derslerimide etkiledi haliyle. çünkü bana hergün kızıyodu (başkalarının sorumluluğu üstümde olduğu için. e bende milletin peşinde dolanamam yaa) işten sonrada okula gidiyodum haliyle ders dinleyecek hal kalmıyodu
ya kızlar lütfen uzun uzun mesaj yazmayın ya insan görünce gözü korkuyo 2 ye 3 e bölün mesajları hem 7 mesaj sayısını nasıl dolduracaz derdinizde olmaz
acaba bir mesajda maksimum yazılacak kelime sayısınıda mı belirlesek
emidaf canım
bence ayrılırken kadına sizin bu davranışlarınız beni rahatsız etti bu yüzden ayrılıyorum deseydin canım
kimsecikler yokk
slm canım nasılsın
[SUB][/SUB]
iyiyim cnm sen nasılsın?
ben yürüyüşe gidiyorum kızlarr haydiiin
eski çalıştığım yer güzellik salonu :)
yeni çalışacağım yer hipermarket annem. bi sorun olcağını sanmıyorum hani güzellik salonunda çalışsaydım sorun olabilerdi
esra çok saol senin konuşmalarını seviyorum ya ..
birazda olanlardan sonra susmayı denicem biraz ben büyütüyorum olayları .. umarım tekrarlamaz gene umarım bitmiştir .. dua edicem şimdi allahıma ..
çok şüküür bişiler sonlanmadan noktalandı ..
kayınvaldemlere yansıdı durum onlar sadece bana konuşuyorlar benim eşim suçluymuş gibi davranıyolar ..olacak gene olur ama abisinninde en az benimki kadar suçu var polislere kafa tutmuş adam bende anlattı kayınpederime kaynanama sustular sonra ..
tabi konuşuyolar ama bennn izin vermiyorum boyna abisini sürüyorum ..
benim bildiğim abiii örnek olandır onunla takılmaya başladığından beri huyu suyu değişti diyorum susyolar ..
kim olursa olsun eşime laf söyletmem ben söylerim ama söyletmem bu annesi olsun ister benim annem olsun ..
bu arada kaptaan fadik kim ya isim olarak bilemiyorum
bu arada ortaaaaak heç beni görmüyosuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?