- 4 Ocak 2020
- 2.687
- 7.089
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.121
Sağol canımobezzto (76.9/91.8/+14.9/-%0.36)615.etapta izne ayrilan uye yuzdesi 54 e bolundu ,ekstrem durum A/2
Hedef kilosu 75
Bu sekilde yazarsan daha iyi olur canim
Baslangic tarihine ve baslangic kilosuna gerek.yok
Benim hep değerlerim düşük birde hipertansiyon, vertigo, preferik nöropati ilaçlarım var. O yüzden doktoruma sordum. Sana önermiyorum içme dedi. Bende bir daha neden niçin sormadım. O sırada söylediysede şuan hatırlamıyorum.Neden vermedi. Ben doktora hiç sormadım, direk eczaneden aldım
Öyleyse kullanma canım, sinameki otunu sorabilirsin, salataların yada çorbaların üstüne.Benim hep değerlerim düşük birde hipertansiyon, vertigo, preferik nöropati ilaçlarım var. O yüzden doktoruma sordum. Sana önermiyorum içme dedi. Bende bir daha neden niçin sormadım. O sırada söylediysede şuan hatırlamıyorum.
Zeytinyağında beklemiş incir bilmiyordum. Diğerlerini biliyorum da. İlk fırsatta inciri denicem. Sağolsun köyün bakkalı haftaya getiricem senin için dedi. Yalan demediyse tabi.Öyleyse kullanma canım, sinameki otunu sorabilirsin, salataların yada çorbaların üstüne.
Zeytinyağında beklemiş incir yiyebilirsen( bana meyva yasak)
Ve hergun 1 kupa kahveye 1 çay kaşığı kadar hindistancevizi yağı koyuyorum.
Kuru kayisive kuru erikde faydalı
kaptan14.Takım 669.Etap ***
SchonerDuft ( 63,5/63,30/0,20/%0.31)
Luluuu94 ( 56.5/56.2/0.3/%0.53)
Pinarbartu ( 57.8///%)sabit
tgb1907 (67.8///%) sabit
magickk (61.2/61.1/0.1/%0.16)
diyetlikadn (61.8/61.4/0.4/%0.65)
fit blone (62.7/61.9/0.8/%1.28)
mochachocolate(58,7/58.4/0.3/%0.51)
caroline84 (90/88.8/1.2/%1.33)
obezzto (76.9/91.8/+14.9/-%0.36)615.etapta izne ayrilan uye yuzdesi 54 e bolundu ,ekstrem durum A/2
Hedef kilosu 75
14.takim ortalaması:0,441
taş devri diyetini yazan hoca mı?Eşinin dediği de mantıklı
Ahmet apanin seviyelerini bi araştırsana canım, kademe kademe, alıştırarak açlık oruçlarına hazırlıyor
Ay evet ya çok sıkı kanka oldu kilolarımız birbirmizi hiç bırakmıyoz inşallah bi an önce hep beraber bi 5lere insek kına yakçam artık fenalık geldi 60lardanTebrikler canm hem 400grm iyi verdiğin için hemde 60a geçmeyip beni beklediğin için çifte tebrik ediyorumayyy kızlar yine üçümüzde birlikte aynı rakam da sadece küsart farkıyla yarışma geri mi döndük
Fitblone = 61.9
Diyli kdn=61.4
magickk =61.1
tekrar yanınıza ulaştm çoookk mutluyum
Haftaya da çok iyi performans yapmam lazımsizin 60a geçeceğiniz garanti bende zorlayp sizle bir 60 olmam lazm yine 3lü 60olucaz kızlar dejavu
Nasıl bişey oldu ki canım çok mu zorlamıştınmelisa- canım geçen sumo squat ve kick yaptiydik ya ondan sonra sanki bacaklarım bı değişik oldu ya ben hareketi yalnis yaptım yada bana öyle geliyor Allah'ım cildiriciimm
Gram gram veriyoruz işte daha ne isteyelimAy evet ya çok sıkı kanka oldu kilolarımız birbirmizi hiç bırakmıyoz inşallah bi an önce hep beraber bi 5lere insek kına yakçam artık fenalık geldi 60lardan
Nasıl bişey oldu ki canım çok mu zorlamıştın
Tm canım şu annki kilosunu yazdım başka bi takimdan izinli ayrildigi için ordan ayrıldığı kilo başlangıç kabul ediliyokaptanobezzto 91,8 kg şuan ,başilangıç 93
Dış bacak iyice kaslandi gibi bişey oldu baya bildiğin sert eşimde kaslanmis işte dedi inanmıyorum kas olduğuna ama bilemedimAy evet ya çok sıkı kanka oldu kilolarımız birbirmizi hiç bırakmıyoz inşallah bi an önce hep beraber bi 5lere insek kına yakçam artık fenalık geldi 60lardan
Oyy kıyamam gezginimmNerdeee, ya hep ya hiç diyenlerdenim, aç kal yeme deseler yemem, örneğin keke bayılırım, 1 çatal al tadına bak deseler mümkün deyil, en az 1 günde 3 dilim yerim.
Sürekli aldım, verdim derken en yüksek 83,300 kilo ile 23 aralıkta ahmet apanin seviyelerine başladım. 13 martta yeni başlayan grupla başa döndüm.
Bu arada bugün cevizli, tarçınlı kek yaptım, miss gibi koktu ama yiyemiyorum
Bildirim konusu bu hafta biraz karıştı kaptanım. Ben de listeye bildirim yapacaktım herhalde ama bilmiyordum. SorryKizlar bu hafta aday listesinde hiç kimse bildirim yapmadı mı ? Baktım ama listede bildirim göremedim lütfen listeye bildirim yapın tek tek gerçekten çok zamanımı aliyo
O kadar çabuk kas çıkarıyosa sabah akşam yaparm bende kız bidaki listeye tekrar koyayım bariDış bacak iyice kaslandi gibi bişey oldu baya bildiğin sert eşimde kaslanmis işte dedi inanmıyorum kas olduğuna ama bilemedim
İlk gün zaten 500 yaptım ondan sonra çok ağrıdı bacaklar zaten ve yine 5 gün kadar hergun azar azar devam ettim baya sert sert geliyor elime bilmiyorum kas yapmak o kadar kolay değil diye biliyorum amaO kadar çabuk kas çıkarıyosa sabah akşam yaparm bende kız bidaki listeye tekrar koyayım bariama kasların gerilmiştir o yüzden öyle geliyodur bence yada devamlı aynı kasları çalıştrıyosan kasta olabilir ağrı filan yapıyorsa esnetme hareketleri yap
Ben yaptım ama geride kalmış olabilir 65.7 bu hafta 66.2Kizlar bu hafta aday listesinde hiç kimse bildirim yapmadı mı ? Baktım ama listede bildirim göremedim lütfen listeye bildirim yapın tek tek gerçekten çok zamanımı aliyo
Ahahhaa sesli güldümAy evet ya çok sıkı kanka oldu kilolarımız birbirmizi hiç bırakmıyoz inşallah bi an önce hep beraber bi 5lere insek kına yakçam artık fenalık geldi 60lardan
Canm kas da süreç önemlidir yani mesela bir bölgeyi 200 er tane düzenli şekilde 1 yıl çalıştırırsan yada en az 8 ay filan ara vermeden hiç bırakmadan ozman gerçekten kaslar yavaş yavaş eline geliyor ve taş gibi olmaya da başlıyor o bölgen ama bir kaç hafta içinde 500 de 800 de yapsan olmaz hatta gereginden fazla kası yorar isen tam tersine kas erimesine sebep oluyor canm makul şekilde yapıp kasları dinlendirmeyi unutmadan ve beslenme ile de destekleyince ve yağ oranın da uygun ise kaslar aylar sonra kendini göstermeye başlıyor kolunda yumurtada oluyor baldırında bacağında da kas bölgen net belli oluyorİlk gün zaten 500 yaptım ondan sonra çok ağrıdı bacaklar zaten ve yine 5 gün kadar hergun azar azar devam ettim baya sert sert geliyor elime bilmiyorum kas yapmak o kadar kolay değil diye biliyorum ama
Yine mikkemmel bir menü
Sen artık listedesin CNm ona bildirim yapcaksin bundan sonraBildirim konusu bu hafta biraz karıştı kaptanım. Ben de listeye bildirim yapacaktım herhalde ama bilmiyordum. Sorry
Görmedim kuzum valla bakarakta gidiyorum ama listeye mi bildirin yaptinBen yaptım ama geride kalmış olabilir 65.7 bu hafta 66.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?