- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.101
Bende 60olunca gene kaplumbağ olurum canmCanım seni tebrik ederim harikasın ve kilo veren bütün herkesi tebrik ediyorum kızlar böyle devam edin sende fazlalıklarını attın geldin canım bizi yakaladınben sana dedim kaplumbağa gibiyim seni beklerim diye neyse haftaya bir ümit inşallah görürüz 60 i ikimizde beraber mezun olalım
Önemli olan görmek canm ne fark eder yarın görürsün ne güzel olur sabah görsen düşünsene ayYarın artık kısmetya hep ctesi hep düşüş görüyorum anlamadım gitti cuma fazla çıkıp ctesi düşüyorum canım ben hiç tartıdan önce wc ye çıkamıyorum o yüzden çok etkileniyor kilom yoksa 60 i görmüştüm ben o yüzden canım sıkılıyor
Ah CNm gelmiste ayak üstü listeyi bile hazırlamış14.Takım 669.Etap ***
SchonerDuft ( 63,5/63,30/0,20/%0.31)
Luluuu94 ( 56.5/56.2/0.3/%0.53)
Pinarbartu ( 57.8///%)sabit
tgb1907 (67.8///%) sabit
magickk (61.2/61.1/0.1/%0.16)
diyetlikadn (61.8/61.4/0.4/%0.65)
fit blone (62.7/61.9/0.8/%1.28)
mochachocolate(58,7/58.4/0.3/%0.51)
caroline84 (90/88.8/1.2/%1.33)
14.takim ortalaması:0,530 P Pinarbartu
Dedimya başlamadan önce doktorun onayını aldım, o gün ve her hafta kan değerlerime baktırdım, bitişte gittiğimde doktor, iyi olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum dedi..
çok başarılı ben 92.2 yim şuan inşallah dayanırım , tiroit rahatsızlığın ne durumda şuan nasıl bir fayda gördün?
tebrik ederim , peki sonradan kaç kilosunu geri aldın ? zaten karbonhidrattan dolayı tutulan su mutlaka geri geliyor 2-3 kg kadarDedimya başlamadan önce doktorun onayını aldım, o gün ve her hafta kan değerlerime baktırdım, bitişte gittiğimde doktor, iyi olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum dedi.
Zaten troid ameliyatı olmuştum ve ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım.
75 mg ilacı bazen 1 tablet bazen 1,5 tablet alıyordum.
Su orucundan sonra yarıma düşürdü, hâlâ yarım içiyorum.
Ve galiba 3 sene oldu
O iş bendeeişte ben biraz şu ödem miskinlik aşırı kiloyu üzerimden atarsam onu yapabiliyorum sen beni biliyorsun gazla çalışıyorum :))
Yaptım amaobezzto CNm sen bildirim yapmadın mi bulamadim
Ben sana inanıyorum bide o dolunay beni kesinlikle etkiledi.Yarın artık kısmetya hep ctesi hep düşüş görüyorum anlamadım gitti cuma fazla çıkıp ctesi düşüyorum canım ben hiç tartıdan önce wc ye çıkamıyorum o yüzden çok etkileniyor kilom yoksa 60 i görmüştüm ben o yüzden canım sıkılıyor
Nerdeee, ya hep ya hiç diyenlerdenim, aç kal yeme deseler yemem, örneğin keke bayılırım, 1 çatal al tadına bak deseler mümkün deyil, en az 1 günde 3 dilim yerim.tebrik ederim , peki sonradan kaç kilosunu geri aldın ? zaten karbonhidrattan dolayı tutulan su mutlaka geri geliyor 2-3 kg kadar
Gerçekten canım benide etkiledi dolunay her sene etkiliyor zaten hem ruhsal hem bedensel kabak işe yarıyor haklısın hem kabizligada iyi geliyor bende pazara gideyim kabak alicamBen sana inanıyorum bide o dolunay beni kesinlikle etkiledi.
90.3 çıktım çarşamba sabahı canım kabak ye bana çok yarıyor ben iki gün kabagı rendeleyin yogurtlu yedim.
Ama sabah tuvalete gitmemiştim iki günde gittim.
Tabi bu arada daha çok dikkat ettim.
Sabah 88.8.
Kabızlık bide beni çok rahatsız ediyor.
Sanırım haklısın canım evet stres bana iyi gelmiyor senelerdir cumaları fazla çıkıyorum gerçekten dikkat etmediğim hafta düşüyorum nasıl oluyorsa demekki stres herşeyin sebebi kaç gündür wc ye çıkamıyorum zaten iyice sinir yaptım inşallah haftaya artık 60 i görürüm hiç bu kadar duraksama yaşamamıştım eskiden olsa çoktan 59 u görmüştüm bu sene metobolizmam iyice yavaşladı galiba çok yavaş veriyorumÖnemli olan görmek canm ne fark eder yarın görürsün ne güzel olur sabah görsen düşünsene aykeşke bende yarın görse idim benim haftaya cuma bile ucundan görüp göremiyceğim meçhul ama sen bence tartı gününü stres yapıyorsun ondan oluyor stresden wc ye çıkamıyor stresden vücudun ödem tutuyor olabilir canm stres yapma rahat ol ozman çok daha kolay ve keyifli gidiyor kilolar
Canım olursun merak etme önemli olan metobolizmayı hızlandırmak senin şu an tam gaz gidiyor inşallah bu sefer duraksamaz ve 59 u görürsün bir an önce yani ikimizde çok istiyorum ya hadi beraber inelim şu 59 aBende 60olunca gene kaplumbağ olurum canmbirlikte minik minik adımlarla gideriz 5lere ama sizle birlikte gidebilmek için önce hızlıca sizi yakalamam gerekiyordu haftaya senin 60zaten garanti ama benim haftaya 60ı görebilmem için 1 kilodan az vermem gerekli baya zor yaaa hala sen 800grm önümdesin bu kilolarda iken 800grm çok ciddi bir rakam oluyor biliyorsun onu kapatmak için bu hafta da çok çalışmam lazım
ben de aynı öyleyim ya hep ya hiç şimdi eşim yalvarıyor tek öğün yiyelim diyor karbonhidratsız şekersiz beslenelim su orucundan sonra daha çok yeme ihtimalin var diyorNerdeee, ya hep ya hiç diyenlerdenim, aç kal yeme deseler yemem, örneğin keke bayılırım, 1 çatal al tadına bak deseler mümkün deyil, en az 1 günde 3 dilim yerim.
Sürekli aldım, verdim derken en yüksek 83,300 kilo ile 23 aralıkta ahmet apanin seviyelerine başladım. 13 martta yeni başlayan grupla başa döndüm.
Bu arada bugün cevizli, tarçınlı kek yaptım, miss gibi koktu ama yiyemiyorum
obezzto (76.9/91.8/+14.9/-%0.36)615.etapta izne ayrilan uye yuzdesi 54 e bolundu ,ekstrem durum A/214.Takım 669.Etap ***
SchonerDuft ( 63,5/63,30/0,20/%0.31)
Luluuu94 ( 56.5/56.2/0.3/%0.53)
Pinarbartu ( 57.8///%)sabit
tgb1907 (67.8///%) sabit
magickk (61.2/61.1/0.1/%0.16)
diyetlikadn (61.8/61.4/0.4/%0.65)
fit blone (62.7/61.9/0.8/%1.28)
mochachocolate(58,7/58.4/0.3/%0.51)
caroline84 (90/88.8/1.2/%1.33)
obezzto (76.9/91.8/1.2/%-0.35)10.takimda 615.etapta izne ayrılan üye basl.t:29mart basl.k93,40:hedef:75,00 yüzdesi 54e bölündü
14.takim ortalaması:0,442
Zipzip- CNm obezzto nün bildirimi doğru mu bakabilir misin
Eşinin dediği de mantıklıben de aynı öyleyim ya hep ya hiç şimdi eşim yalvarıyor tek öğün yiyelim diyor karbonhidratsız şekersiz beslenelim su orucundan sonra daha çok yeme ihtimalin var diyorobezzto ve nefertityy iyibilir beni altın vuruş yaparım diyet sonrası ((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?