- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #334.141
Fit bayan sizin verdiğiniz bilgileri büyük bir iştahla okuyor ve çok faydalanıyorum. Spor ve sağlıklı yaşam ilgi alanınız mı yoksa meslek olarak falan mı yapıyorsunuz?Canm kas da süreç önemlidir yani mesela bir bölgeyi 200 er tane düzenli şekilde 1 yıl çalıştırırsan yada en az 8 ay filan ara vermeden hiç bırakmadan ozman gerçekten kaslar yavaş yavaş eline geliyor ve taş gibi olmaya da başlıyor o bölgen ama bir kaç hafta içinde 500 de 800 de yapsan olmaz hatta gereginden fazla kası yorar isen tam tersine kas erimesine sebep oluyor canm makul şekilde yapıp kasları dinlendirmeyi unutmadan ve beslenme ile de destekleyince ve yağ oranın da uygun ise kaslar aylar sonra kendini göstermeye başlıyor kolunda yumurtada oluyor baldırında bacağında da kas bölgen net belli oluyor
İşte bende bundan bahsediyorum bu kadar kısa zamanda olamaz ama şöyle düz durup aynaya bakınca üst bacaklar dışa doğru biraz genişlemiş gibi geliyor hâlbuki bir ay önceki olcumlerime göre de incelmiş ama anlamadım kiCanm kas da süreç önemlidir yani mesela bir bölgeyi 200 er tane düzenli şekilde 1 yıl çalıştırırsan yada en az 8 ay filan ara vermeden hiç bırakmadan ozman gerçekten kaslar yavaş yavaş eline geliyor ve taş gibi olmaya da başlıyor o bölgen ama bir kaç hafta içinde 500 de 800 de yapsan olmaz hatta gereginden fazla kası yorar isen tam tersine kas erimesine sebep oluyor canm makul şekilde yapıp kasları dinlendirmeyi unutmadan ve beslenme ile de destekleyince ve yağ oranın da uygun ise kaslar aylar sonra kendini göstermeye başlıyor kolunda yumurtada oluyor baldırında bacağında da kas bölgen net belli oluyor
Yok listeye değil öyle yazdım ortayaSen artık listedesin CNm ona bildirim yapcaksin bundan sonra
Görmedim kuzum valla bakarakta gidiyorum ama listeye mi bildirin yaptin
Teşekkkür ederim canım ne mutlu banaFit bayan sizin verdiğiniz bilgileri büyük bir iştahla okuyor ve çok faydalanıyorum. Spor ve sağlıklı yaşam ilgi alanınız mı yoksa meslek olarak falan mı yapıyorsunuz?
Tam diyecektim ki kaslandıysan genişlemez daralır diye kas vucutta az yer kaplar ama aynı ağırlıklıta ki yağ çok yer kaplar ondan total ağırlık aynı kalp sadece yağ/kas oranı değişirse bile ciddi bir daralma oluyor yani ama sende de zatn daralma olmuş sorun yok yani sadece göz yanılması gibi vucut şekli değişimi var yani diyor isen bunun sebebi de şudur alt karın ve karın bölgen de çok güzel bir daralma ve şekillenme oldu ise karın gittik çe diğer yerler gittikçe üst basen bölgesi kendini daha belli ediyor canm benimde karın çok gidince basenim daha belirgin olduİşte bende bundan bahsediyorum bu kadar kısa zamanda olamaz ama şöyle düz durup aynaya bakınca üst bacaklar dışa doğru biraz genişlemiş gibi geliyor hâlbuki bir ay önceki olcumlerime göre de incelmiş ama anlamadım ki
Ben de açııımmİlk kez dikkatli oldum çok açım hemen uyumam lazım bünye alışana Kadar ve aç olunca sinirli oluyorum ya size de oluyor mu
İşte bende bundan bahsediyorum bu kadar kısa zamanda olamaz bacaklarım incelme halbuki ama şöyle düz durup aynaya bakınca üst bacaklar dışa doğruCanm kas da süreç önemlidir yani mesela bir bölgeyi 200 er tane düzenli şekilde 1 yıl çalıştırırsan yada en az 8 ay filan ara vermeden hiç bırakmadan ozman gerçekten kaslar yavaş yavaş eline geliyor ve taş gibi olmaya da başlıyor o bölgen ama bir kaç hafta içinde 500 de 800 de yapsan olmaz hatta gereginden fazla kası yorar isen tam tersine kas erimesine sebep oluyor canm makul şekilde yapıp kasları dinlendirmeyi unutmadan ve beslenme ile de destekleyince ve yağ oranın da uygun ise kaslar aylar sonra kendini göstermeye başlıyor kolunda yumurtada oluyor baldırında bacağında da kas bölgen net belli oluyor
Ayy sağol canım ya içim rahatladı bi an hareketi yalnis yaptım da bacağımda Allah korusun çarpıklık falanmi oldu acaba dedimTam diyecektim ki kaslandıysan genişlemez daralır diye kas vucutta az yer kaplar ama aynı ağırlıklıta ki yağ çok yer kaplar ondan total ağırlık aynı kalp sadece yağ/kas oranı değişirse bile ciddi bir daralma oluyor yani ama sende de zatn daralma olmuş sorun yok yani sadece göz yanılması gibi vucut şekli değişimi var yani diyor isen bunun sebebi de şudur alt karın ve karın bölgen de çok güzel bir daralma ve şekillenme oldu ise karın gittik çe diğer yerler gittikçe üst basen bölgesi kendini daha belli ediyor canm benimde karın çok gidince basenim daha belirgin oldu
Oo harikasın. Bizim gibi büyük rakamlı kiloların olmamıştır hiç ne güzelTeşekkkür ederim canım ne mutlu bana❤ evt ilgi alanm diyebiliriz canm yıllar önce fitnes plates salonunda antrönerler ile çalşmşdm ozman dan hakim olmuşdm çocuk sonrası eve yavaş yavaş aletleri aldm koşu bandı,kondsyon bisikleti dambıllar,mat,plates malzemeleri vs. derken bir spor odası yaptm kendime ve yıllardır evde spor odamda düzenli spor yapıyorum canm ve o süreçtede hep araştrmaya ve ünlü antronerleri takip etmeye filanda devam ettim sonra bu yıl da ek olarak plates dersleri aldım 6 -7 ay hoca eşliğinde grupla plates eğitimine katıldım sağlıklı beslenme de zaten bu işin temelini oluşturan şey ikisi de birbirinin tamamlayıcı canm kendime olurken sizde faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
Canım saatlerini bilmiyorum erken mi yapıyorsun kahvaltıyı?İlk kez dikkatli oldum çok açım hemen uyumam lazım bünye alışana Kadar ve aç olunca sinirli oluyorum ya size de oluyor mu
Allah ne verdiyse işte canımYine mikkemmel bir menü
Harika özenli ve sağlıklı menüler. Keşke hepimiz bunu yapabilsekAllah ne verdiyse işte canım
Afiyet olsun canım bol eksi getirsin inşallahKahvaltı 11.30
Saglıklı pancake 1 muz iyice ezilir 2 yumurta ile çırpılır az karbonat ilave ettim. 5 zeytin 3 ceviz, lor, yeşillik domates
Ara sade kahve 1 bitter
55 dk tempolu yürüyüş
Akşam 19.30 (eşimi bekledim yoksa erken yemeyi tercih ediyorum bu yüzden az yedim.
1 kase ezogelin, 3 y. K yogurt, 1 köfte
10 su bardağı su.
Şimdi yürüyüş yapıyorum dahası çocuklardan kaçtım sabahtan beri mutfaktayım
İşte ortaya değil listeye yazcnYok listeye değil öyle yazdım ortaya
En hızlı yağ yakan spor hiit , yani nabzı yükseltip indirerek yapılan sporlar. Bu tarz cardio dinlenirken de yağ yakmaya devam ediyor. Evde yürüyüş bandı veya eliptik varsa onlarla hiit yapabilirsin. Yoksa bence Leslie yap jumping Jack, burpee gibi hareketlerle kombinlenerek de hiit yapiliyor ama sakatlanma riski varOo harikasın. Bizim gibi büyük rakamlı kiloların olmamıştır hiç ne güzel
O zaman size şunu sormak istiyorum. Bana maksimum fayda sağlayacak spor nedir acaba? Bu sene 45 yaşına gireceğim ve kilom da 91. Kilom ekstra karın bölgemde toplanmış gibi. Karnım bayağı göze çarpıyor yani
:)) Valla kusurumuza bakma. Hoş tecrübeli yarışmacıyız ama listeye girmediğimiz için oraya yazacağımızı bilmiyordukİşte ortaya değil listeye yazcn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?