- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.421
kızlar güzellik salonu benden iki kişi parası istergüzelleşmek için bile daha çok ödemek zorundayım tıpkı kıyafetlerim gibi:44: yaa kimse olmayınca böyle saçmalıyorum nerdesiniz güzeller
evet sehercim saçmaladın kiloyla güzelliğin ne alakası var kendine hakaret etme lütfen,bügün cumartesi ya herkes dinleniyor....
bugün kendimi çoook çirkin hissettim ama kiloyla güzellikte çok alakalı bencee
bencede öyle aslında öyle değilde bize öyle geliyor biz kilolarımızı taktığımız için diğer güzellikleri görmüyoruz kilolara takılıp kalıyoruz ben aynaya baktığımda direk gözüme göbeğim yandan sağdan soldan fırlayan yağlar çarpıyor gözüm, dudağım hiç gözüme çarpmıyor sanki onlar yoklar
kızlar şimdi size çoook güzel bişey anlatıcam.........
ben yaklaşık 8 ay önce cildiyeye gittim cildiyede kii doktor yüzümdeki benlerin alınması gerektiğini söyledi aldırdım ve orda iz kaldı çok sevdiğim bir eczacı arkadaşımız contracktubes isminde bir jel olduğunu ve bunu yara derin yanık izlerinde kullanıldığı söyledi ve sağlık ocağından yazdırabileceğimi söyledi fiyatı 65 tl yazdırdım kullanıyorum gerçekten çok iyi geldi şimdi diyceksiniz ki bizimle ne alakası var, açıklıyorummmmmmm
vücutta ki çatlaklara çok iyi geliyormuş özellikle karındaki derin çatlaklara iyi geliyormuş kremin içinde allantoin var yani cilt yenilen bir etken madde herkese tavsiye ederim......
aslı ve sehercim canım hepiniz çok güzelsiniz,ben çıkıyorum size iyi geceler....
iyiyim canım birazda uykulu
canım ben çıkıyorum kardeşim tarlasını toplayacakmış başımda dolanıyo
sana şimdiden iyi yolculuklar
kızlar şimdi size çoook güzel bişey anlatıcam.........
ben yaklaşık 8 ay önce cildiyeye gittim cildiyede kii doktor yüzümdeki benlerin alınması gerektiğini söyledi aldırdım ve orda iz kaldı çok sevdiğim bir eczacı arkadaşımız contracktubes isminde bir jel olduğunu ve bunu yara derin yanık izlerinde kullanıldığı söyledi ve sağlık ocağından yazdırabileceğimi söyledi fiyatı 65 tl yazdırdım kullanıyorum gerçekten çok iyi geldi şimdi diyceksiniz ki bizimle ne alakası var, açıklıyorummmmmmm
vücutta ki çatlaklara çok iyi geliyormuş özellikle karındaki derin çatlaklara iyi geliyormuş kremin içinde allantoin var yani cilt yenilen bir etken madde herkese tavsiye ederim......
sağol cnm benim:)
ay bavulumu hazırlıyım dedim onu koy bunu çıkar bir türlü sığdıramıyorum delircemmm..kadının gözü korkcak öle görünce napıyım bir sürü şey çıkardım ya.öldüm belim ağrıdı valla hazırlayım derken.
üff kızlarr yaaa amma çok yazmışsınız dünkü sayım şimdi bitti eşim box izliyor eğer o bişi demezse geçiricem sayıp ama olmazsa yarın girerim artıkın maşallaaah bee klavyenize sağlıııık
bu arada dukan diyeti adlı kitabı aldım
bir an önce zayıflamam lazım artıkınnn
öznur tığğ gibim olmam lazımmm
inat ettim yaaww
ortiiim kız senin yanına don sallayan smili koydum sankiiim avatarıdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?