Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar güzellik salonu benden iki kişi parası ister güzelleşmek için bile daha çok ödemek zorundayım tıpkı kıyafetlerim gibi:44: yaa kimse olmayınca böyle saçmalıyorum nerdesiniz güzeller

evet sehercim saçmaladın kiloyla güzelliğin ne alakası var kendine hakaret etme lütfen,bügün cumartesi ya herkes dinleniyor....

kızlar biz bugün akşama doğru sahile gittik yemek yedik gezdik geldik,gülçin dünde konuştuk ankarada ki evinde koşu bandı olduğu için 2. el spor aletini bak temiz mi diye al fazla paraya gerek yok çünkü 2 ay sonra gidicen....

öznur,aynen diğer arkadaşlarında dediği gibi sen değil onlar haksız çünkü sigortanı yatırmamışlar eğer sorun çıkarırlarsa şimdi ki işyerine izah edersin,sen orda 6 ay çalışmışsın sgk ya git ve 6 ay orda çalıştığını ispat edebilirsen sen onlara dava açabilirsin,insanlara bak ya suçlu oldukalrı halde baskın çıkıyorlar .....

bugün kendimi çoook çirkin hissettim ama kiloyla güzellikte çok alakalı bencee

bencede öyle aslında öyle değilde bize öyle geliyor biz kilolarımızı taktığımız için diğer güzellikleri görmüyoruz kilolara takılıp kalıyoruz ben aynaya baktığımda direk gözüme göbeğim yandan sağdan soldan fırlayan yağlar çarpıyor gözüm, dudağım hiç gözüme çarpmıyor sanki onlar yoklar

kızlar şimdi size çoook güzel bişey anlatıcam.........

ben yaklaşık 8 ay önce cildiyeye gittim cildiyede kii doktor yüzümdeki benlerin alınması gerektiğini söyledi aldırdım ve orda iz kaldı çok sevdiğim bir eczacı arkadaşımız contracktubes isminde bir jel olduğunu ve bunu yara derin yanık izlerinde kullanıldığı söyledi ve sağlık ocağından yazdırabileceğimi söyledi fiyatı 65 tl yazdırdım kullanıyorum gerçekten çok iyi geldi şimdi diyceksiniz ki bizimle ne alakası var, açıklıyorummmmmmm

vücutta ki çatlaklara çok iyi geliyormuş özellikle karındaki derin çatlaklara iyi geliyormuş kremin içinde allantoin var yani cilt yenilen bir etken madde herkese tavsiye ederim......

büyüklük göze çarpıyor işte sırf bizim değil herkesin gözüne çarpıyor neyse vermeye çalışıyorum işte güzel olurum belkim sonra

böyle jelleri kilo verdikten sonra mı kilo verirken mi kullanmalıyız acabakine

iyiyim canım birazda uykulu
canım ben çıkıyorum kardeşim tarlasını toplayacakmış başımda dolanıyo
sana şimdiden iyi yolculuklar

sağol cnm benim:)

ay bavulumu hazırlıyım dedim onu koy bunu çıkar bir türlü sığdıramıyorum delircemmm..kadının gözü korkcak öle görünce napıyım bir sürü şey çıkardım ya.öldüm belim ağrıdı valla hazırlayım derken.

anaaaaaaammmmmmm ne güzel ne güzel
sen denedin mi çatlaklara yaradı mı

canım bilmem mi bende küçük bir bavul götüreyim dedim onuda koy bunuda koy sığar mı tabiki ağır bende koca bir bavulla gelim eve

üff kızlarr yaaa amma çok yazmışsınız dünkü sayım şimdi bitti eşim box izliyor eğer o bişi demezse geçiricem sayıp ama olmazsa yarın girerim artıkın maşallaaah bee klavyenize sağlıııık
bu arada dukan diyeti adlı kitabı aldım
bir an önce zayıflamam lazım artıkınnn

bian önce niyeğğ

02.07.2011 TARİHLİ MESAJ SAYILARI

Aynalar 13
roseberry 8 :81:
pinkcat87 6
çatlak_kemmik 12
tritofan 5
irras 17 :82::82:
nazco 11
aysen_34 izinli
emidaf izinli
fattma83 11
urbi_seher 7
prenses88 0 :84:

öznur tığğ gibim olmam lazımmm
inat ettim yaaww

ortiiim kız senin yanına don sallayan smili koydum sankiiim avatarıdan dolayı

Selam arkadaslar, gecmisi biraz okuduktan sonra yazayim dedim. Tatilden geldim bugun. Diyet yapamadim tabi 4 gun boyunca...

cok yorgunum ve uykusuz.. Umarim dinlenirim bir kac gun.

bugunki menu mu yaziyorum:

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…