Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşenim hoşgeldin canım,geçmiş olsun keşke ftr uzmanına gitseydin önce beyin cerrahları hemen ameliyat önerir ben bel fıtığıyla 10 sene yaşadım ve eşim hiç ameliyatı önermedi inşallah kötü bişey çıkmaz...

selam kızlaaarr. nabersiizz. yaa dün haberde altın ile hapından birisi felç olmuş 1 kişide ölmüş. onları görünce benim herifte xls medicalime el koydu. napim saklayamadım. okaaad param boşa gitti. zaten işe de yarayacak gibi gelmediydi. öle işte. sizde ne var ne yok.

hb canım bende kimse yok diyip çıkıcaktım son anda gördüm seni bi sessizlik var 14. takım üyeleri pazar gezmesinde galiba
evet sanırım yaa.neyse benim şimdi çıkmam gerekiyor.accık ortalığı toparlıyım.sonra yine uğrarım.hayden oşçakalın:))herif tepemde dolanıyo.accık totoyu kıpırdatıyım yaf.üşengeç bayan bilmesin beni:))

ben ilaçlara karşıyım zaten canım bütün metaolizmayı bozuyor bende biraz önce helva yedim çooook güzel dayanamadım

aysen cim geçmiş olsun canım inş kötü bişey yoktur strestende olabilir
dua ederken benide unutmadığın için çok tşk edrm canım benim

he he heeyyyaranızda görümce olanlar kızacaklar ama görümcem gettiii lan kocası gelmese hatun çarşambaya kadar gitmeyecekmiş.bide aynı şehirdeyiz.kocasına yalvardııı nolur sen git ben kalayım bir hafta diye ammaa kocası bırakmadı. ya ben hayatımda bbu kadar yaramaz bi çocuk ve bu kadar sakin bir anne kombinasyonuna rastlamadım. yani çocuk tamamaen kırma dökme üzerine programalnmış. anne de çene çalsa.heryer karpuz suyu,vs. üfff neyse kocam da çok titizdir. bana dedi sakın ısrar etme kalsınlar diyee dedi bende yaaa madem öle etmem kalsalar iyi olurdu dedim. napim ablasına bişe desem savunacak. yaa bahsetmiştim eşyalı ev tuttuk diye ev sahibi herşeyin listesini çıkarmış bişeye zarar gelse 1000 lira depozito vermeyecekmiş. zaten üstümüzde ikide bir bi bahane bulup ev sahibi damlıyo eve göz atıyo. yedik eşyalarını. çocuk takımın tabağını kırdı modemi karpuzlu eliyle tuttu yere ağzındaki yemeği tükürdü kadında tık yok. yaaa anlatamıyorum sinirimi.zaten tahmin ediyorduk. ben onlara gittiğimde hiççç bi ağırlanma görmedim ama utansın ve birazda usül öğrensin diye 4 başı mamur sofralar hazırladım. ikramların biri gitti biri geldi. anlarsa tabi.bişeyede yardım etmedi zaten. ilk defa geliyo eli boş gelmiş. bana da demiyoda kardeşine kaç kere diyo yaa kusura bakma bişe de alamadım elim boş geldim diye. bana da demiyo yanee.nedense. diğer ablalarını çok seviyom ama ben neden 5 görümcemden bunun olduğu şehre denk geldim küüüüü....hep bi maddi beklenti içinde sanki biz para basıyozz.neymiş oğlunun okulunu değiştirecekmiş servismiş vs. eee sigara içiyon havalı havalı. bırak da sigarayı para biriktir madem o kadar vahimsin demezler mi adama. ayyy kızlar bize ne diyebiliniz ama imseye anlatamayacam içüüün size anlatam dedim.

Son düzenleme:
ben şimdilik geldm ama çıkıcam misafir gelcek yemeğe sonra da otobüsüm var gece zaten hazırlıkları halletmeye çalışıyorum kızlar.giremessem bir daha sizleri çok öpüyorum gelince görüşürüz yine kendinize çok iyi bakın ben yokken kilo almayın sakın umarım ben de oralarda almam..cok seviyorum sizlerii

esraa fotolarımızı ekledin mi. benim kart şeysi ankarada kalmış atamıyom bilgisayara.

cep telefonundan çektik ya telefonun bilgisayara atmak için kablosu yok yane kayıp atamadım.....

canım gözün aydın diyeyim,sorumsuz large insanları bende sevmiyorum kim olursa olsun ve ne yazık ki böyle insanlar daha geç yaşlanıyor ellerinin boş gelmesini eşine söyllemeside cabası aklınca yosmam kardeşinin evine geliyor ya sen kapı mandalı misali ayyy kızdım şimdi benim halamlarda bize gelince abimin evine geldik derlerdi patavatsız insanlar,neyse kalmadıkları iyi olmuş.....

eşim yokken biliyorsunuz çoğu zaman annemdeydim asla annemin evi diye hiç kimseyi ve hiçbişeyi suistimal etmedim çocuğum yemek yerken dökülün olunca annem boşver dediğinde ben hemen kalkıp sildim ama bende rahat olmayı isterdim....

datlumm iyi yolculuklarr...özleycez seni ama sen eğlenmene bakkk..ohhh sularda salın seksü seksüü..

ediyor..
sabah:09:00 - 1 dilim beyaz peynir, 3 adet zeytin,dereotu,havuc uzerine limon, 2 dilim tam bugday ekmegi
ara ogun 11:00 - 2 adet tam ceviz ici , 2 adet kuru kayisi ( gun kurusu)
ogle 13:00 - Izgara et 1 dilim bugday ekmegi bol salata
ara ogun 15:30 - 1 porsiyon taze meyve 7-8 adet badem
ara ogun 1 kase meyveli probiyotik yogurt, 5-6 adet erik
akşam 19:00 - 8 yemek kasigi sebze yemegi , 4 yemek kasigi yogurt , 1 dilim tam bugday ekmegi
ara ogun 21:00 - 1 cay bardagi tarcinli sut , 5-6 adet cilek veya 2 top dondurma

kızlarr topiğin birinde diyetisyenin listesini buldum. tamm benllik yaa dondurma bile var. ben bu hafta bunu uygulayacammm bi bakim olmazsa bi diyetisyene gidecemm.ramazanı şansa bırakmamak lazımm.

bi uğriim dedimö kimsecikler yok çok dertliyim çokk öyle böyle değil önemsenmeyecek bi durum hiç değil keşke basit olsa

ellerine sağlık canım

canım sen çarşamba perşembe cuma izin istedin cumartesi izin istemedin ki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :26:

Canim cumartesi de tatildeydim, Yeni geldik yani.

hg canım dinlen tabi yarın başlarsın diyete tekrar fıstık

hosbulduk canim. Nasil gidiyor diyet? islerin hafiflemis bakiyorumda topige yazmaya baslamisin:)

selam, cilek hapindan bir kisi olmus falan bende duydum haberlerde. Aman canim kullanma hap falan , benim burda bir arkadasim kullandi bekarken, ve simdi evli, bebegide oldu, 20 kilo aldi hamile oldugu zaman ve suanda veremiyor ,20 kilo vermesi gerekiyor bebek 9 aylik. hapi birakinca aliyorsun mutlaka, en onemlisi saglikli zayiflama yani. buarada Esini tebrik ediyorum. Gerci verdigin paralara uzuldum. gorumcen konusunda bir sey demiyorum:)) allahtan kocan israr etme kalsinlar falan demis , yoksa crs kadar kalsalar ev alt ust olmustu oyle rahat anneler cok var sekerim . misafirleige gelirler bir serbestlik bir serbestlik , bakalim kendi evinde karpus sularini yerlere dokmesinie izin veriyormu annesi.

bugunki menumu yaziyorum. 4 gun tatilden sonra, diyet biraz basimi agritti, dun cok agriyordu,ama bugun gecti, eger gecmesse agri kesici alicam.

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

selam bacular bugünkü menümü yazayım

sabah
2 kaşık biberli domatesli sucuk
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
şekersiz 2 bardak çay

öğle
bir kase çekirdek :26:

akşam
bir kepçe nohut
3 kaşık pilav
karpuz

kaptan ara ogun birsey yemiyorsun sanirim benim gibi:) kac colari toplam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…