Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çatlak_kemmik , hayirli olsun ise baslamisin.
Rossberyy umarim esinle hersey duzelir. Allah yardimcin olsun..

bi topikte yorum buldummm

kızlar diyeti uyguladım ilk hafta atıyorum beş ikinci hafta 2 kilo verdim diye üzülüpte moralinizi bozmayın benim arkadaşımın annesi diyetisyen arkadaşım vücudun ilk önce hızlı bir şekilde kilo verdiğini sonra kilo vermenin zorlaşacağını ama devam edilirse diyete kilo vermenin devam edeceğini söyledi çünkü ilk verilen kilolar yerleşmemiş kilolar diğerleri yerleşmiş bu nedenle vücudun ayak uydurması zor olurmuş ama devam ederseniz istediğiniz kiloya kavuşabilirsiniz

gğnaydın kızlar.bugün nedense pek bi moralsiz kalktım(türkçe olimpiyatlarında bi şarkı beni çok etkilemişti.onu dinliyip sessiz sessiz ağlıyorum (sizinle de paylaşmak istedim.
http://www.turkceolimpiyatlari.org/index.php?konu=haber&id=616
çok beğenerek ve lezzet alarak dinledim.umarım siz de beğenirsiniz.

Son düzenleme:
çıkıyorum kızlar muhtemelen herkes 6.boyuttadır şu an:)).aile saadeti yapcakmıişız kahvaltıdaa.sonra görüşürüz..

günaydııııııııııın günaydııııııııııın
bütün ev halkı uyuyo ben erkenden kalktım pazar pazar burdada kimsecikler yook ben niye kalktımkine yaaaaaa
:26:

hayırlı yolculuk canım iyi tatiller sana bide iyi şanslar

anaam süpermiş bakiim önce şu pembe maskeyi deniim nasıl olsa aldımya olmazsa onuda denerizde kız sen denemedinmi sende çatlak yuuh miii

Son düzenleme:
kızlaaar dün akşam biz yaylaya davetliydik çok güzeldi temiz hava nasıl serin şıkır şıkır ışıklarla bütün şehir ve ovanın manzarası süüperdi
yanlıııııııız güzel olmayan tekşey ben accık fazla yediiim
mazeretim vaar ama temiz hava nebiçim insanın iştahını açıyo bissürüde güzel yemek buna canmı dayanır nasıı diim insanlara ben diyetteyim yiyemem diye
zati yediğin halde ısrar ediyolar ye ye ye diye buranın suyu soda gibidir hemen eritirsin diyo kadın
sabah tartıda sadecenem 200gr cık farketmiş ama ben bugün ve yarın yemeyip bunu telafi edebilirim sanırsaam

anaaaaaaammmmmmm ne güzel ne güzel
sen denedin mi çatlaklara yaradı mı

canım bu krem yara yanık ve derin yaralar için bir jel zaten eczanelerde bundan başka bunlar için bir jel yok ama eczacı arkadaş çatlakalara iyi geldiğini söyledi ama benim çok şükür çatlağım çok fazla yok ben denemedim sadece yüzümde ki dikiş izine sürüyorum...

Selam arkadaslar, gecmisi biraz okuduktan sonra yazayim dedim. Tatilden geldim bugun. Diyet yapamadim tabi 4 gun boyunca...

cok yorgunum ve uykusuz.. Umarim dinlenirim bir kac gun.

ohhh dinlendin geldin ama şu tatil dönüşü çok kötü oluyor ...

02.07.2011 TARİHLİ MESAJ SAYILARI

Aynalar 13
roseberry 8 :81:
pinkcat87 6
çatlak_kemmik 12
tritofan 5
irras 17 :82::82:
nazco 11
aysen_34 izinli
emidaf izinli
fattma83 11
urbi_seher 7
prenses88 0 :84:

ellerine sağlık canım

Irras sekerim, ben izinliydim.

bugun dondum.

canım sen çarşamba perşembe cuma izin istedin cumartesi izin istemedin ki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :26:

geç kalktım bugün keyfini çıkarttım tvnin sonra girdim hemen buraya kızlar
sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, çay, peynir domates salatalık kızarmış yumurta yedim(bir haftadır yemiyordum napıyım)

selam kızçeler geçmişe baktım atlaya atlaya herkesler iyidir inşlh

ben 2 gündür çok fenayım bel ağrısından duramıyorum işin kötüsü belimmi ağrıyo sırtımmı yan taraflarımmı anlayamıyorum
salı günü için randevu aldım beyin ve sinir cerrahisine bakalım ne diyecek

kaynanamlar hala bende bilet bulamadı eşim bugün gidip bakacak yarın akşam için inşlh bulurda bir an önce giderler çünkü kendi canımı taşımak zor geliyo bana
eşimlede kedi köpek gibi yedik birbirimizi kaç gündür konuşmuyoduk bu hastalığımın bahanesine konuştuk işte

ruhum daraldı çığlık atıp kaçasım geliyo uzaklara

prşmbe günü eyüp sultana
sahabelerin türbesine gittik aman yarabbim orda birde bize ne denk düştü
peygamber efendimizin kabrinin örtüsü kabenin örtüsü
hz hüseyinin şehit düştüğü hırkasından parça
peygamber efendimizin mezarının toprağı
anlatamamm nasıl missssssssssssssssss kokuyolardır tarifi imkansız o kokunun hiç bi yerde yok

hepiniz için dua ettim bacılarım aslı ilkin fadiğim sizin için hayırlı bir eş
irras inşlh ismin gizemdi öyle diye dua ettim sanada :)
inşlh sorunların bir an önce hallolur eşin şu abisiyle içme gezme alışkanlığındanda vazgeşer diye

esracım sanada bol boll dua ettim eşin için hayırlı bir eş yusuf için şifa
senin içinde ruhsal bunalımdan bir an önce kurtulman için

gülçincim sanada eşinle bir an önce kavuşman ve sağlıkla kilo verip hamile kalman için

çatlağım öznurum senin içinde istediğin mesleğe kavuşman ve hayırlı bir iş ve sonrasında eş için ettim

fatoşcum seninde işlerinin yolunda gitmesi haca hayırlısıyla gidip gelmen için ettim

hepicinize teker tekerrr dua ettim canlar rabbim kabul etsin inşlh

herkese günaydın daha doğrusu tünaydın
gelin hadi toplanak biraz
ben burdayım da denk düşemedik bi türlü yaf:)))
bu arada ayşenim canımcım hosgeldin seker.ya anlıyorum az çok halini.benim teyzemin kayınvalidesi gilde ölea.aralarında hiç saygısızlık olmuyo ama canını okuyolar gelince.ve enistemle de muhakkak geriliyolar.çünkü teyzem ne yapsa yetmiyo malesef.bazı insanlar öle iste ne yapcan.canımcım sen doktorunu ihmal etme.ama kontorlden sonra esinle enine boyuna konus.bak daha yeni evlisiniz.teyzemler 10 senelikler.var ya teyzem o kadar değisti ki evlendikten sonra.sağlık açısından özellikle.resmen 10 yas daha fazla gösteriyo.sen hiç üzülme şekerim.esinle oturur konusursun.hayatım basımın üstünde yerin var ailenin ama ben yorulduğum zaman sölicem bundan sonra yoksa aile düzenimiz benim yorgun ve egrgin olmamdan dolayı çok yıpranıyo malesef dersin.gerçi bizim enişte pek anlamadı bu lisandan ama artık teyzem de dişli gelin olmak zorunda kaldı.arada papaz oluyolar ama en azıdan sağlığı daha ii eskiye göre.nasıl olsa tartışıyos bari sağlığım bende kalsın dio fena gelin:)))sen aman dikkat et kendine aysenim.Sizin evliliğinizi ve iletişiminizi çok beğeniyorum ben çünkü.öle kolay kolay kavga edecek bi evliliğe benzemiyo.Rabbim tez zamanda toparlar merak etme canımcım...çünkü yazılarından ve yorumlarından bile birbirinizi ne kadar çok sevdiğiniz ve saydığınız belli oluyo.

seherr hoşgeldin kız.sabahtan beri kimsenin kesiştiği yok yaf.sonunda biz buluştuk sanırsam.ne ediyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…