- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.501
kızlar havalar ısınacakmış zaten bugün bunaltıcı bir hava var temmuz ağustos eylül normal sıcaklıkları üzerinde olacakmış
ben yürüyüşe çıkıyorummm öptüm sizi
canım eğer aysenin kaynanası yarın akşam giderse salı gelir
emidaf bugün izinli yarın gelecek
ilkin bu hafta hiç yok
7 30 da işe gitti benimki 8 e çeyrek kala giyindim işte aradım benimkini ben yürüyüşe gidiyorum dedim böle durdu ilk telefonda ..
neden ya dedi dedim zayıflıcam yaaa tamam dedi
sabahda uyanabilsem 7 de gitsem yürüsemmm
ediyor..
sabah:09:00 - 1 dilim beyaz peynir, 3 adet zeytin,dereotu,havuc uzerine limon, 2 dilim tam bugday ekmegi
ara ogun 11:00 - 2 adet tam ceviz ici , 2 adet kuru kayisi ( gun kurusu)
ogle 13:00 - Izgara et 1 dilim bugday ekmegi bol salata
ara ogun 15:30 - 1 porsiyon taze meyve 7-8 adet badem
ara ogun 1 kase meyveli probiyotik yogurt, 5-6 adet erik
akşam 19:00 - 8 yemek kasigi sebze yemegi , 4 yemek kasigi yogurt , 1 dilim tam bugday ekmegi
ara ogun 21:00 - 1 cay bardagi tarcinli sut , 5-6 adet cilek veya 2 top dondurma
kızlarr topiğin birinde diyetisyenin listesini buldum. tamm benllik yaa dondurma bile var. ben bu hafta bunu uygulayacammm bi bakim olmazsa bi diyetisyene gidecemm.ramazanı şansa bırakmamak lazımm.
03.07.2011 GÜNLÜK MESAJ SAYILARI
Aynalar 11
irras 11
çatlak kemmik 10
nazco 9
prenses88 9
fattma83 8
tritofan 8
roseberry 8 :78:
urbi seher 5
aysen34 izinli
emidaf izinli
pinkcat87 izinli
kızlaaar çok sessiziz çok az konuşuyoruz nerdesiniz yaaaa
kızlar şu son hafta öyle dağıldım ki anlatamam biran önce toparlanmalıyım artık evimdeyim önce heryer dip köşe temizlenecek ama önce toparlanacak bu hafta eşim şu diyetisyenden randevu alsın hemen gidiyorum sonra kalçam için emar ve doppler çekilecek artık kortizon olmak istemiyorum....
sonra spor salonuna 3 aylık üyelik alıyorum daha sonra kendiliğinden gelir....
Selam arkadaslar, gecmisi biraz okuduktan sonra yazayim dedim. Tatilden geldim bugun. Diyet yapamadim tabi 4 gun boyunca...
cok yorgunum ve uykusuz.. Umarim dinlenirim bir kac gun.
selam kızçeler geçmişe baktım atlaya atlaya herkesler iyidir inşlh
ben 2 gündür çok fenayım bel ağrısından duramıyorum işin kötüsü belimmi ağrıyo sırtımmı yan taraflarımmı anlayamıyorum
salı günü için randevu aldım beyin ve sinir cerrahisine bakalım ne diyecek
kaynanamlar hala bende bilet bulamadı eşim bugün gidip bakacak yarın akşam için inşlh bulurda bir an önce giderler çünkü kendi canımı taşımak zor geliyo bana
eşimlede kedi köpek gibi yedik birbirimizi kaç gündür konuşmuyoduk bu hastalığımın bahanesine konuştuk işte
ruhum daraldı çığlık atıp kaçasım geliyo uzaklara
prşmbe günü eyüp sultana
sahabelerin türbesine gittik aman yarabbim orda birde bize ne denk düştü
peygamber efendimizin kabrinin örtüsü kabenin örtüsü
hz hüseyinin şehit düştüğü hırkasından parça
peygamber efendimizin mezarının toprağı
anlatamamm nasıl missssssssssssssssss kokuyolardır tarifi imkansız o kokunun hiç bi yerde yok
hepiniz için dua ettim bacılarım aslı ilkin fadiğim sizin için hayırlı bir eş
irras inşlh ismin gizemdiöyle diye dua ettim sanada :)
inşlh sorunların bir an önce hallolur eşin şu abisiyle içme gezme alışkanlığındanda vazgeşer diye
esracım sanada bol boll dua ettim eşin için hayırlı bir eş yusuf için şifa
senin içinde ruhsal bunalımdan bir an önce kurtulman için
gülçincim sanada eşinle bir an önce kavuşman ve sağlıkla kilo verip hamile kalman için
çatlağım öznurum senin içinde istediğin mesleğe kavuşman ve hayırlı bir iş ve sonrasında eş için ettim
fatoşcum seninde işlerinin yolunda gitmesi haca hayırlısıyla gidip gelmen için ettim
hepicinize teker tekerrr dua ettim canlar rabbim kabul etsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?