- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.981
bu seferde şunu dicekler dur bakalım o zamana kadar kim ölee kim kalaabiz yardımcı oluruz da derler ama olamazlar.
depresyona girdim biraz önce
ya sakın beni kıskanç, çekemeyen biri olarak algılamayın biraz önce facede ünvde son bekar kalan arkadaşında sözlendiğini öğrenmiş bulunuyorum allah mesut etsin ama bende bieşy var kesin :26:
annen alacağın maaşı biliyor mu
bilmeseydi kenara koyardın bişeyler bu kadar alıyorum derdin geriye kalan için
yok kaptanceyzim bu kıskançlık diiil ki özenmek. mesela bende evli olanlara çok özenirim kocişim aşağı kocişim yukarı diyenlere hayran kalıyorum hattaama aklımda evlenmek gibi bi niyet yok okulumu kazanıyımda bi hayırlısıylaa
en çok sevindiğim şeyde eve gelirken alışveriş yapmıcamçok uygun fiyatlarda ürünler oluyo promosyonlu falan. annem sen getirirsin diyodu. sözleşme imzalattırdılar özürlü ürünlerin satışında,sezon sonu indirimli ürünler,1+1 ürünler vb. ürünleri alamayacağıma dair bişi imzalattırdılarrr annem getir diye başlarsa arkasından teyzem falanda ister hammallık mı yapcem
ben hatayı nerde ettim biliyor musun canım 21 kilo verip 64 e düştüğüm yaz çok görücü gelmişti ama ben o zamanlar sözleşmeliydim kadroya geçmeden evlenmem dedim hiç birini daha görmeden reddettim napcan kadroyu al kocayı otur işte değil mi
nasıl yani görücü gelmesinde kilo mu önemliyok cnmmm.. yarın kesin ananeme gitcez kaçış yok ananemin bi komşusunun kızı var benden küçük 18 yaşındaymış. kız evlenmiş boşanmış şimdi annemle onu konuşuyoduk. kız aşırı kiloluymuş bende dedim ki vayyy be o kiloyla o kız nasıl evlendi diye. kiloyla ne ilgisi var dedi annem. e gelinlik giyerken millet zayıflama çalışıyo bi kaç kilosu olupta düğüne kadar veremem deyip erteleyenleri biliyorum dedim. annemde saçmalama didi. düşündüm haklı aslında
aslında saçma ama bende hep böyle oldu kilo ile ilgili
hep kilolu olduğum için beğenilmedim
kaptanceyzim bigün face e şöle boydan bi foto koyar mısın?
tama tatlımsağol yarın verirsen tarifi sevinirim zaten yarın akşam geliyolaröznurcum nereye gittin yafff((neyse benim çıkmam lazım.nazco tarifi bulamadım.evde kirapta yazılı.eğer acelen yoksa yarın tarifi versem olur mu?bu akşam kayınvalide de yemeğe davetliyiz.muhtemelen giremem akşam çünkü.çok öptüm herkesi.öznurum her ne ise sorun benim için bu parçayı dinler misin?
Dailymotion - Atiye Salla (www.webkutlu.tr.gg) - Müzik Kanalı çok cnıma tak edince gözlerimi kapatım yüksek sesle kulaklıkla dinliyom.ii geliyo bana:)))
offf offff şiştim daha işe başlayıp ilk maaşı almadan neler düşünüyo yaaa bide depresyona girmiş bunun için kızım senin sıkılcak başka derdin yokmu ya dur bi ilk maaşını al bakalım ufak ufak koyarsın kenara bişiler arada birde annenlerin gönlünü alırsın olur bitersanırım full time çalışcam. aynı zamanda dershaneye gitmek istiyorum. zaman açısından çok zorluk çekicem sanırım.derslere adapte olabilecek miyim onu düşünüyorum. ki çok yüksek puan almam lazım.
bunun yanında annem daha işe başlamadan isteklere başladı. ayakları şişiyo kabul hasta ama. şimdide sende işe başladın bi kadın tutarsınız bana diyohiç düşünen yok ki beni. bu kız bize yük olmadan kendi dershanesini kendi karşılıycak bi yer kazanırsa yine kendi karşılayacak diye(şehir dışında okumak istiyorum yurttu,harç parasıydı,ve başka giderler) bi yandanda birikim yapmak istiyorum ama dediğim gibi düşünen yok.söylemeye kalksam bir sürü laf işiticem eminim çünkü sen bize yardımcı olmuyosun dicekler.şuana kadar bana yaptıkları maddi şeyleri belkide başıma kakacaklar bencil ilan edebilirler. sonracıma işe başlasam bile garantisi yok çıkartabilirlerde özel sektör sonuçta
tatlım daha yeni doğum yapmışsın biraz bekle istersenmrb bn yeniyim burda 35 günlük lohusayım aynı zamnda 52 kilo ile hamile kldım 78 kiloyla doğum yaptım şu an 65 kilodaym başka gitmiyor kendimi çok ç,rkn hissediyorum vücudum desen berbat çatladı bnşimdi ne yapıcam
kıskançlık değil be güzelim hayallerin var sadece ve er geç gerçekleşçek erkenden evlenip napçan şimdiki aklım olsa 32 yaşımdan önce evlenmezdim hayatın yükü ağır çünkü kocalarıda çekmek herzaman kolay olmuyooodepresyona girdim biraz önce
ya sakın beni kıskanç, çekemeyen biri olarak algılamayın biraz önce facede ünvde son bekar kalan arkadaşında sözlendiğini öğrenmiş bulunuyorum allah mesut etsin ama bende bieşy var kesin :26:
bence hiç hata yapmamışsın kadının kariyeri olmöalı bence ayakları üzerinde durup kendini garantiye almalı geleceğin ne olacağı belli mi kocaya bağımlı olmak pek iyi değil benceben hatayı nerde ettim biliyor musun canım 21 kilo verip 64 e düştüğüm yaz çok görücü gelmişti ama ben o zamanlar sözleşmeliydim kadroya geçmeden evlenmem dedim hiç birini daha görmeden reddettim napcan kadroyu al kocayı otur işte değil mi
aslında saçma ama bende hep böyle oldu kilo ile ilgili
hep kilolu olduğum için beğenilmedim
offf offff şiştim daha işe başlayıp ilk maaşı almadan neler düşünüyo yaaa bide depresyona girmiş bunun için kızım senin sıkılcak başka derdin yokmu ya dur bi ilk maaşını al bakalım ufak ufak koyarsın kenara bişiler arada birde annenlerin gönlünü alırsın olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?