Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

depresyona girdim biraz önce

ya sakın beni kıskanç, çekemeyen biri olarak algılamayın biraz önce facede ünvde son bekar kalan arkadaşında sözlendiğini öğrenmiş bulunuyorum allah mesut etsin ama bende bieşy var kesin :26:

yok kaptanceyzim bu kıskançlık diiil ki özenmek. mesela bende evli olanlara çok özenirim kocişim aşağı kocişim yukarı diyenlere hayran kalıyorum hatta ama aklımda evlenmek gibi bi niyet yok okulumu kazanıyımda bi hayırlısıylaa

annen alacağın maaşı biliyor mu
bilmeseydi kenara koyardın bişeyler bu kadar alıyorum derdin geriye kalan için

annem bilmese bile ablam bilir. çünkü asgari maaş bide yol parasıda vermicem servisleri var. bugün servisçiyi aradım. pazartesi opetin ordan alcak beniii sabah 6 da kalkcem

ben hatayı nerde ettim biliyor musun canım 21 kilo verip 64 e düştüğüm yaz çok görücü gelmişti ama ben o zamanlar sözleşmeliydim kadroya geçmeden evlenmem dedim hiç birini daha görmeden reddettim napcan kadroyu al kocayı otur işte değil mi

en çok sevindiğim şeyde eve gelirken alışveriş yapmıcam çok uygun fiyatlarda ürünler oluyo promosyonlu falan. annem sen getirirsin diyodu. sözleşme imzalattırdılar özürlü ürünlerin satışında,sezon sonu indirimli ürünler,1+1 ürünler vb. ürünleri alamayacağıma dair bişi imzalattırdılarrr annem getir diye başlarsa arkasından teyzem falanda ister hammallık mı yapcem

o zaman gözün aydın canım

nasıl yani görücü gelmesinde kilo mu önemli yok cnmmm.. yarın kesin ananeme gitcez kaçış yok ananemin bi komşusunun kızı var benden küçük 18 yaşındaymış. kız evlenmiş boşanmış şimdi annemle onu konuşuyoduk. kız aşırı kiloluymuş bende dedim ki vayyy be o kiloyla o kız nasıl evlendi diye. kiloyla ne ilgisi var dedi annem. e gelinlik giyerken millet zayıflama çalışıyo bi kaç kilosu olupta düğüne kadar veremem deyip erteleyenleri biliyorum dedim. annemde saçmalama didi. düşündüm haklı aslında

aslında saçma ama bende hep böyle oldu kilo ile ilgili
hep kilolu olduğum için beğenilmedim

tama tatlımsağol yarın verirsen tarifi sevinirim zaten yarın akşam geliyolar

offf offff şiştim daha işe başlayıp ilk maaşı almadan neler düşünüyo yaaa bide depresyona girmiş bunun için kızım senin sıkılcak başka derdin yokmu ya dur bi ilk maaşını al bakalım ufak ufak koyarsın kenara bişiler arada birde annenlerin gönlünü alırsın olur biter

tatlım daha yeni doğum yapmışsın biraz bekle istersen

kıskançlık değil be güzelim hayallerin var sadece ve er geç gerçekleşçek erkenden evlenip napçan şimdiki aklım olsa 32 yaşımdan önce evlenmezdim hayatın yükü ağır çünkü kocalarıda çekmek herzaman kolay olmuyooo

bence hiç hata yapmamışsın kadının kariyeri olmöalı bence ayakları üzerinde durup kendini garantiye almalı geleceğin ne olacağı belli mi kocaya bağımlı olmak pek iyi değil bence
aslında saçma ama bende hep böyle oldu kilo ile ilgili
hep kilolu olduğum için beğenilmedim

seni olduğun gibi sevmeyen bir ile evlenmek hata bence evlenince kilo alırsan boşıcakmı yoksam

ama olcek şeyler bunlarr:18::18::18: vallahi dırstımmm

napıyorsunuz nasılsınız iyi akşamlar kızlar yaa ben misafire helva yaptım az önce birazda yedim malesefff
onun dışında çok yemedim bu akşam çok özledim sizi ama fırsat bulamıyorum girmeye sabah staja gidiyorum akşam yemek bulaşık çocuk çoluk etrafta koşturuyor pazar günü düğün varda uzaktan akrabalar geldi hoşgeldiler ama bittim resmen bir kaç gün giremicem umarım izinli sayılırım özleyin beni güzeller fıstıklar

selam kızlaarrr. bugün en son mesajımdan sonra bide alışveriş merkezine giittik yürüdük.bol spor yanee..sizde en var ne yok. ortiiimmmmm sen naptın bugün?

bugün yediklerim 1 kare milföy
üstünde 2 ince dilim sucuk az kaşar ve domates vardı.

öğle 2 dilim uno denge ekmek tanesi 28 kalori
domates
yumurta 1 tane
peynir

akşam yani 5 e doğru filandı pizza hut a gittik kardeşimle oo
o açık büfe pizzaları götürürken ben açık büfe salata yedim. hiç pişman değilimmm. yeseydim sonra pişman olacaktım

akşam eve gelince herife kahvaltı hazırladım yemek yapamadım. o yerken bende marul maydanoz yedim azcık da peynir domates.salata gibim yani.

şimdi muhallebi pişiyor herif zayıf old. için kilo almak istiyor. ona yaptım ama 2 kaşık alabilir miyim yaa. yoksa sabredip bildirimden sonra mı yesem evet öle yapacammmm.

akşam yemeğini 7 gibi yedik o yüzden acıktım zannımca

5 kaşık patlıcan oturtma
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım kase cacık

şimdide kiraz saplarını kaynattım içiyorum

iyi akşamlar kızlar,maalesef yeni giriyorum saat 8 e kadar dışardaydım koştur koştur geldim yemek falan derken anca oturdum.....

saat 2 de psikoloğa gittim anlattım sorun olarak gördüklerimi 90 soroluluk bir test verdi ayın 21 ine randevu verdi ama psikolog erkek aman olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…