- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.001
iyi akşamlar kızlar,maalesef yeni giriyorum saat 8 e kadar dışardaydım koştur koştur geldim yemek falan derken anca oturdum.....
saat 2 de psikoloğa gittim anlattım sorun olarak gördüklerimi 90 soroluluk bir test verdi ayın 21 ine randevu verdi ama psikolog erkek aman olsun...
kızlar bugün eve dönerken markete gittim 6 lı sodalardan almak için elimi uzattım rafa aldım o anda bir patlama oldu şok oldum sodanın biri yere düştü ama yüzüm parçalandı sandım şişe tuzla buz oldu marketin her yerine sıçradı mağzadakiler koştular o neydi diye çok şükür yüzüme sadece soda sıçradı ama çok korktum....
kızlar bugün eve dönerken markete gittim 6 lı sodalardan almak için elimi uzattım rafa aldım o anda bir patlama oldu şok oldum sodanın biri yere düştü ama yüzüm parçalandı sandım şişe tuzla buz oldu marketin her yerine sıçradı mağzadakiler koştular o neydi diye çok şükür yüzüme sadece soda sıçradı ama çok korktum....
kaptancigim, ceza yi 30 kere yazalim cayririciyi olsun demisin fakat benim saatimi uymuyor,yani siizn saate gore zaten aksam 9 dan sonra giriyorum, birde ceza alirsaam 30 kere nasil yazayim okadar vaktim olmuyor ki ? napayim ben yaa, kafam karisti??
gruptanmi ayrilsam ki ? yoksa baska bir ceza dusunsek ??
geçmiş olsun canım allah korumuş
canım ben takımdan kimsenin ayrılmasını istemiyorum. zaten hedefine az kaldı süperde gidiyorsun.
diğer arkadaşlarda eğer uygun görürse senin için cezayı bir parça delebiliriz ama diğer arkadaşlarında fikri önemli sende elinden geldiğince hergün 7 mesaj yazmaya çalış canım olmaz mı
geçmiş olsun canım.. yarın ki duruma göre bende gitmek istiyorum yaa. o kadar uğraşıyorum tık yok. yani aslında yaptıkları bişede yok yine kendimizde bitiyo olay ama neden olmuyo kiii.
aslııııııııı naber kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?