Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya şu karpuzun kalorisini nasıl hesaplıycaz
bir dilim dedikleri nasıl ola ki yaw
yani şimdi ben bir dilim kesiyom baya çıkıyo karpuz büyük olunca
bu kadar dırıvırı niye yapıyosun derseniz film izliycez birazdan yiycem de

psikologdan sonra büyükşehir belediyesinin tesislerinde kendime yemek ısmarladım yusufla yedikdaha sonra sosyete pazarına gittim ordan kendime ciciler aldım artık yusufa değil kendime alıcam çünkü yusufun dolaplarında yer yok arkadaşımla karşılaştım kahve içelim bize idelim dedi onunda yusuftan küçük kızı var onlar oynadı eve geldim yemek telaşı çok şükür akşamı ettim.....

nasıl canım faydası olacak mı kendini iyi hissediyor musun

ayşen meyve değişiminde karpuz orta boy bir karpuzun 1/5 i diyor bende değişim listesinde kafana göre ayralasın...

kzıalr yarın diyetisyene gidiecem saat 5 te 2 ay gitsem bu fazlalıkarımdan kurtulum diye düşünüyorum diyetisyen benim için çok iyi oluyor biri beni tartınca daha azim geliyor maalesef ama ramazan geliyor ve ben 9 ağustotan 23 ağustosa kadar tatildeyim ramazanda nasıl diyet yapılır hemde herşey dahil açık büfe olan bir yerde acaba ramazandan sonra mı gitsem gideceğim diyetisyen çok yoğun bir kadın eşim almış randevuyu yarın anlatır kadın artık....

kaptancığım gerçekten evlilik kısmet işidir daha öncede söylemiştim nikah ve ölüm saati saniye şaşmaz yani oalayı kiloya bağlama elbet birgün evleneceksin bekarlığın tadını çıkar....

kızlar bugün eve dönerken markete gittim 6 lı sodalardan almak için elimi uzattım rafa aldım o anda bir patlama oldu şok oldum sodanın biri yere düştü ama yüzüm parçalandı sandım şişe tuzla buz oldu marketin her yerine sıçradı mağzadakiler koştular o neydi diye çok şükür yüzüme sadece soda sıçradı ama çok korktum....

makinada çamaşır var bitmesini bekliyorum çıksın asıp yatıcam ev ev değil çamaşırhane mübarek bi bitseydi şu çamaşı işi iyi olacak....

bugün yediklerimi yazayım

sabah

klasik diyet kahvaltı

saat 11de
1 yumurta
1 bardak süt
azıcık altın ekmek

öğlen saat 3 civarıydı
kaşarlı tost
ayran

saat 6 arkadaşta çok az mercimek yemeği

evde sadece çorba içtim
meyve yemedim hiç

şimdi yeşil çay ve forum çayı demledim onları içip yatıcam....

roseberry cok gecmis olsun canim. allahtan patlayan sodanin cam kiriklarin sana gelmemis . tamda ramazanda tatile gidiyorsun. tatilde diyet yapmak cok zor, fakat acik bufede diyet yemekleride oluyordur mutlaka. ama oruc tutacaksan biraz zor gibi. ramazandan sonra tatile gitseniz olmuyormu ki?

kaptancigim, ceza yi 30 kere yazalim cayririciyi olsun demisin fakat benim saatimi uymuyor,yani siizn saate gore zaten aksam 9 dan sonra giriyorum, birde ceza alirsaam 30 kere nasil yazayim okadar vaktim olmuyor ki ? napayim ben yaa, kafam karisti??

gruptanmi ayrilsam ki ? yoksa baska bir ceza dusunsek ??

geçmiş olsun canım.. yarın ki duruma göre bende gitmek istiyorum yaa. o kadar uğraşıyorum tık yok. yani aslında yaptıkları bişede yok yine kendimizde bitiyo olay ama neden olmuyo kiii.

kizlar buarada , tartim bozuk diye yeni bir tarti almistim ya, simdi tartildigim zmana her ikisine de cikiyorum, ikiside ayni sonuc veriyor, megerse bozuk degilmis:) esim bosuna aldik diyor

bugunki menumu yaziyorum, fakat aksam yemeginde misafirim olacagi icin , aksam diyet yapamicam

10. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

geçmiş olsun canım allah korumuş

canım ben takımdan kimsenin ayrılmasını istemiyorum. zaten hedefine az kaldı süperde gidiyorsun.
diğer arkadaşlarda eğer uygun görürse senin için cezayı bir parça delebiliriz ama diğer arkadaşlarında fikri önemli sende elinden geldiğince hergün 7 mesaj yazmaya çalış canım olmaz mı

Cok tesekkur ederim kaptancigim, zaten vaktim olmadigi zmaanlar bile girmeye calisiyorum, evimizde suan bir bilg var, zaman zaman esim kullaniyor. sagol anlayisin icin. Hedefime cok sukur az kaldi . Fakat bende bu takimi cok seviyorum. hedefime eger bir gun ulasirsam, gene takima devam edicem ins:) bu sefer formumu korumak icin diyet yapicam 6 ay kadar falan . Ahh bu bayanlarin isi hic bitmiyor

geçmiş olsun canım.. yarın ki duruma göre bende gitmek istiyorum yaa. o kadar uğraşıyorum tık yok. yani aslında yaptıkları bişede yok yine kendimizde bitiyo olay ama neden olmuyo kiii.

Canim zaman zaman kilo verme duruyormus . ama oda iyi birsey ne kilo aliyorsun ne veriyorsun kilon sabitleniyor . Iyi birsey yani. buarada formunu korumus oluyorsun. Zaten hedefine cok az kalmis. yavas yavas vermek daha saglikli. Hic uzulme

bugünkü menüm

sabah
3-4 çatal patates kızartması
bir iki dilim salatalık
2 zeytin
kk kadar peynir
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

ara
2-3 erik

öğle
3 kaşık bezelye
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek

ara
bir avuç çekirdek

akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık bezelye
salata
karpuz
2 dilim ekmek

kızlar biz bahçe oturmasındayız komşumla bi bakim dedim
ben bu gün
sabah yarım simit 1 kk tulum peynir
öğle yarım simit
ara 6 burçak bisküvi
akşam 3 tane kabak çiçeği dolması
azcıkta kızartma yoğurtlu
2 ince dilim ekmek
ara azcık dondurma 1 küçük dilim baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…