Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oufff hala aklıma geldikçe nefes alırken sanki bi yük varmış gibi hissediyorum lanet olasıca çık aklımdan!!!!!! çık beee!!!!!!!!!

bu arada prensesin cezaya dahil olmaması fikri bnm için sorun değil. geçerli bi sebebi var en azından :) onun içinde şöyle bi ceza uygulaması yapabiliriz. günde en az 1 defa bildirim yapma şartı. ne yedi ne yaptı vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar,ilk kilo bildirimi benden 68.100

kahvaltı yapıyorum közlenmiş kırmızı biber,lor peyniri yarım altın ekmek çay zeytin.....

günaydınlar
bel ağrım yataktan fırlattı yine beni

birde artıdamıyım merağı

neyse kilom aynı aslıcım 100 gram bile artı yok

eveeetttt önceki kadar bile yemememin, günde 3 saat sporumun ve eksiksiz suyumun mükafatı ne mi? 77.4 yaa insan bu kadar şeye rağmen kilo alır mı? nasıl bi bünyedir.

günaydın kızlar....kilo bildirimi malesef 75.0200 gram artıdayım.ama 2 gün içinde hasta olucam muhtemelen onun şişliği de var üzerimde.bu arada kendimi son günlerde pek bi yanlız hissetmeye başladım sosyal hayattaadet öncesi depresyon muhtemelen.bi ağlasam rahatlıycam ama onu da yapamıyorum bi türlü.evlilikten bahsetmişsiniz.emin olun bekarlığın son dakikasına kadar her anının kıymetini bilin.herşeyden önce özgürsün bir kere.hiç bi sorumluluğun yok kendinden başka.ve de arkaaşlarını ve ortamını ayarlamak tamamen kendi zevkine kalmış...vala kıymetini bilin kızlar.evet evliliğin artıları çok fazla.ama emin olun bekarlık kadar eğlenceli dil....
ya bi de kabak çiçeği dolması ne yaf
prenses için kaptan sen ne dersen o.bana uyar.
bi geçmişe bakıp geliyom şimdi.

bende normalde bugün hasta olmam lazımdı olmadım. inşallah ondandır yaa. gazdır sudur ama yağ değildir inşallah yaa.çok üzgünüm bende neden veremiyok kiii.

yaa prenses gitmesiiinn.. ben onun yerine mesaj yazarııım. prenses sen şifreni ver ben yazimm şöle yaptımmm amerikada şöle gezdim tozdummm

bende normalde bugün hasta olmam lazımdı olmadım. inşallah ondandır yaa. gazdır sudur ama yağ değildir inşallah yaa.çok üzgünüm bende neden veremiyok kiii.

canım odur muhtemelen.ben hasta olmadan önce 1 kilo kadar şişiyorum.hatta şu an yüzüğüm parmağımı sıkıyo o kadar yani.bence odur da işte insan üzülüyo malesef kilo bildiriminin olduğu gün bu şekilde bi sonuç yazdığına.ya bi de her 5-6 kiloda bi takılmayı ben bekliyodum normal zaten.bünyeye oturuyo.buna üzülmemek lazım.ALlah korusun tekrar alacak olursak bu kilolarda kalır vücut.o yüzden moral bozmadan aynen devam etmek lazım.bi de gün sonunda diğer takımların sonuçlarına da bakmak lazım.acaba bu hafta genel bişey mi yoksa sadece bize özel bi durum mu bu kilo problemi?

günaydın kızlar önce kilomu bildiriyorum 79,7
regliyimya daha fazla gitti aslında ama şişim bööle çıktı

günaydın kızlar önce kilomu bildiriyorum 79,7
regliyimya daha fazla gitti aslında ama şişim bööle çıktı
ondandır canım kesin.yahu o kadar uyumlu bi takımız ki hep beraber hasta oluyok hep beraber depresyona giriyokkk:))mesela bugün ben yanlız hissediyorum kendimi nazcobenim gibi hisseden var mı kendini şu an?

iyiyim canım sen nasılsın

aslıcım görmemişim geldiini yoksun sandım kusura bakma tatlııım

evlilik konusunda ki herşeye katılıyorum canım özgürlüğün gidiyooo
diceksin bu kızın ne garip garip yemekleri var ama ben bunları burda öğrendim ege mutfağı genelde ot işte kabak oluşmadan önce çiçek açarya sarı büyük büyük bizim burda bunları toplayıp pazarda satıyolar onların prinçle dolmasını yapıyoruz biz çok lezzetli oluyo

canım bozma moralini haftaya hastalığın bitince vermiş olursun ben üç gün önce hasta olcağım gün tartılmıştım 1,5 kilo fazlaydı moralim bozulmuştu benimde senin durumunda ööledir kesin:26:

ilginçmiş.rastlarsam bi yerde muhakkak tadına bakmak isterim.severim değişik lezzetleri...
arkadaşım tarifi sana ömden yolladım.ben çıkıyorum şimdi.görüşürüz yine gün içinde.inş lezzetli olur.kolay gelsin...

kızlar nedir yahuu bu takımımızın hali toparlanalım bir an önce artık

evet evlilik büyük sorumluluk çoğu şeyinden vazgeçmek zorunda kalıyosun artık kendinden önce eşine karşı sorumluluklarını düşünüyosun

sağol canım maalesef eşimin işleri ramazanda azaldığı için böyle oluyor tatilimiz ramazana denk geliyor oruç tutmayı düşünüyorum ama orasıda çoook sıcak oluyor bilmiyorum yaa bakıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…