- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.041
yet iyisin dedi sadece erkek olması tuhaf oldu ama olsun 21inde randevu verdi gidicemesracım naber canım nasılsın
psikologla randevun nasıl geçti rahatlattımı seni
bende gideyim diyorum ama kendimi anlatamamakdan ifade edememekten çekiniyorum açıkcası
bu arada dün çektiğim resmimi koydum avatarıma :98:
yet iyisin dedi sadece erkek olması tuhaf oldu ama olsun 21inde randevu verdi gidicem
iyiyim canım sen nasılsın,evet dün gittim 90 soruluk bir test çözdüm konuştuk psikolog ga
özel muayenemiydi gittiğin yer
boşver erkek olması daha iyi karılar cazgır oluyo bir erkek bir bayanı daha iyi anlıyo
bende bugün ataraxımı yazdırcam içmeye başlıycam biraz kafamı rahatlatsın bari
bende iyi diyeyim iyi olayım canım
alt tarafta felan yanma ve acıma var
geçer diye umdum ama daha beter oldu
evet gördüm resmini ama çok küçük tülbentinin rengi çok güzel.....
ondandır canım kesin.yahu o kadar uyumlu bi takımız ki hep beraber hasta oluyok hep beraber depresyona giriyokkk:))mesela bugün ben yanlız hissediyorum kendimi nazcobenim gibi hisseden var mı kendini şu an?
ilginçmiş.rastlarsam bi yerde muhakkak tadına bakmak isterim.severim değişik lezzetleri...
arkadaşım tarifi sana ömden yolladım.ben çıkıyorum şimdi.görüşürüz yine gün içinde.inş lezzetli olur.kolay gelsin...
öğleden sonra mah deki tıp merkezine gidip ialç yazdırcam kendime alt tarafdan mantar oldum iki gündür vardır ama bugün dahada fena :84:
nazco ortammm senin geçtimi sistitin
sinir oldum şu kk ya yawwwwwwwwwww
benimki özel albümde sadeec arkadaşlarım görebiliyodu demin baktım yukarda albümler başlığına çıkmış herkesin gördüğü
açık saçık resimler eklemiştim bi de silmek zorunda kaldım
tüh ben görseydimde öle silseydin keşke merak ettimdi ortağımı :26::26:
ben gidim artık işlerimi toparlım tatlımı yapım oğlanda hiç rahat durmuyo birazda onla oynuyayım gelirim gene
malum akşama misafir var
bu arada prensesin cezaya dahil olmaması fikri bnm için sorun değil. geçerli bi sebebi var en azından :) onun içinde şöyle bi ceza uygulaması yapabiliriz. günde en az 1 defa bildirim yapma şartı. ne yedi ne yaptı vs.
kaptanımmm resmini değiştirmişsin. vala süper olmuş. önceki bana hüzünlü geliyordu.
gülçincim sen sporunuda yapıyorsun, yürüyüşünüde yapıyorsun, yediklerinede dikkat ediyorsun
vücudun gerçekten sana karşı koyuyor belkide bizim doğru bildiğimiz bişey aslında yanlış o yüzden kilo veremiyorsun. diyetisyene gidebilirim demiştin bencede bir git anlat durumunu ne diyecek belki farklı yöntemler sunacak sana
izin konusuna gelince izin alabilirsin ama izne ayrılmak istediğin süre çok uzun bir süre bence süresini bir daha düşün derim tamamen kendini bırakabilirsin canım kesin ayrılmak istiyorsan izne bana hemen cevap yaz izne ayrıldı diye yazıyım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?