Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğleden sonra mah deki tıp merkezine gidip ialç yazdırcam kendime alt tarafdan mantar oldum iki gündür vardır ama bugün dahada fena :84:

nazco ortammm senin geçtimi sistitin

esracım naber canım nasılsın
psikologla randevun nasıl geçti rahatlattımı seni
bende gideyim diyorum ama kendimi anlatamamakdan ifade edememekten çekiniyorum açıkcası

esracım naber canım nasılsın
psikologla randevun nasıl geçti rahatlattımı seni
bende gideyim diyorum ama kendimi anlatamamakdan ifade edememekten çekiniyorum açıkcası
yet iyisin dedi sadece erkek olması tuhaf oldu ama olsun 21inde randevu verdi gidicem
iyiyim canım sen nasılsın,evet dün gittim 90 soruluk bir test çözdüm konuştuk psikolog ga

bu arada dün çektiğim resmimi koydum avatarıma :98:

evet gördüm resmini ama çok küçük tülbentinin rengi çok güzel.....

oraya anca o kadar sığıyo albüme koyayım ordan bakarsın evet birde kavuniçisi var bunun
kaynanamların orda çok meşhur çeyizde getirmiştiler :98:

ondandır canım kesin.yahu o kadar uyumlu bi takımız ki hep beraber hasta oluyok hep beraber depresyona giriyokkk:))mesela bugün ben yanlız hissediyorum kendimi nazcobenim gibi hisseden var mı kendini şu an?

canım kusura bakma hemen cevap yazamadım oğlan saçlarımı yoluyodu acıkmış onun kahvaltısını yaptırdım geldim hemen
haklısın tatlım son derece uyumluyuz bende kendimi gergin hissediyorum bugün oğlan bni yoruyo biraz o yanlızlığı kimsesizliği o kadar sık hissediyorumki ben artık alıştım gibi bişi

fatoşcum bak nacizane bi öneri sunuyim sana
bende kendimi onca gelen gidenin arasında yalnız ve kimsesiz hissetim
hatta geçen geve ağlarkende kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum derdimi paylaşacağım kimsem yok diye ağladım
sonra aldım elime kağıt kalem yazdım yazdımm yazdımmm içimi döktüm gerçekten çok iyi geldi bana sende böyle yapabilirsin

hem bizde varız burda demi yani bak ben hemencecik anlatıyorum

sinir oldum şu kk ya yawwwwwwwwwww

benimki özel albümde sadeec arkadaşlarım görebiliyodu demin baktım yukarda albümler başlığına çıkmış herkesin gördüğü

açık saçık resimler eklemiştim bi de silmek zorunda kaldım

aldım canım çok teşekkür ederim emeğin için işimi görücek bence

öğleden sonra mah deki tıp merkezine gidip ialç yazdırcam kendime alt tarafdan mantar oldum iki gündür vardır ama bugün dahada fena :84:

nazco ortammm senin geçtimi sistitin

geçti canım sanırım artık rahatsız etmiyo ama ben antibiyotiğe devam ediyorum gene bidaha olmaz inşallah çok kötü bişi bu

ben göremiyom senin albümünü bi türlü nedenkine merak ettim şimdi

tüh ben görseydimde öle silseydin keşke merak ettimdi ortağımı :26::26:
ben gidim artık işlerimi toparlım tatlımı yapım oğlanda hiç rahat durmuyo birazda onla oynuyayım gelirim gene
malum akşama misafir var

canım şu yukarda albümler kısmı var oraya gir orda var avatarımdaki resmin büyük hali
silicem zaten şimdi bak öle siliyim

merhaba kızlar nasılsınız bend elisteyi hazırlıyorum ama güzem ve prenses bildirim yapmamış
prenses büyük ihtimalle gelemez onu aynı yazayım
gizemide biraz bekleyim

tamam canım

kaptanımmm resmini değiştirmişsin. vala süper olmuş. önceki bana hüzünlü geliyordu.

tşk edrm canım çok tatlı değil mi pc masaüstü resminide bunu yaptım

süper çıkmışsın canım

kızlarrr eskiden bizim takımımızda bi arkadaşımız vardı bazılarınız bilir. nev 81
o bakmışki ben kilo veremiyorum hatta alıyorum. beni motive etmek amaçlı bir mesaj yazmış.ama artık hiç nişey benim bu kilo konusunda moralimi düzeltemiyor yaa. veremiyorum. size burda yazdığımdan daha fazla da bişe yemiyorum gerçekten sık sık yemeyede çalışıyorum ama yokkk. neyse durdu sanırım.

haa konuyu dağıttım esen arkadaşımızdan tüyolar.sizlede paylaşmak istedim.

""Aman xls medicale filan da bulaşma canım,eşini çok takdir ettim almış ya ilacı :) Şimdi yeni tüyolar deneyelim,ben de biliyorsundur son 3 haftada 1 kg bile verememiştim toplamda,bu hafta birazdan yazacağım yöntemnlerle tekrar hzılandı,700 gr attım.Bak bu tüyolar sana özel :)) Şaka şaka Allah kilo belasından herkesi kurtarsın,paylaşırsan da zincirleme iyilik yapmış oluruz :))) Benim kilo vermemi harekete geçiren,senin kilo verişini de eminim harekete geçirecek tüyoılar,bugünden itibaren denersen cumaya sonuç alacağına eminim canım.
1.Her saban uyanır uyanmaz bir çay kaşığı hardal yutup,üzerine 1 küçük şişe limonlu ılık su içiyorum.
2.Yemeklere kıyma koymuyorum,eti et olarak ızgara tüketiyorum.Ki kıyma,50 kalorilik bir masum sebze yemeğini otomatikman 200 kaloriye çıkarıyor.
3.Elma sirkesi+bal mucize karışımını yatmadan ılık su eşliğinde içiyorum.Eğer kokusundan miden bulanıyorsa burnunu kapatarak,miden acıyorsa balını azcık fazla koyarak tülketebilirsin.
4.Bir küçüklerden plates topu aldım.Tv izlerken baaklarımın arasına koyup,yalnızca bacağımın içinde topu sıkıyorum.Kollarımın arasında sıkıyorum.İnsan anlamıyor bile ne yaptığını ama,göğüslerim dikleşti ve küçülldü hem de 1 haftada görenler farketti.
Canım yeşil çay ve suyu yazmadım yaptığını bildiğim için.Ne olursa olsun 2 saatten bir midene bişeyler girsin.Bir de uzay yürüyüşü en güzel alet,kesinlikle çok iyi yapmışsın diye düşünüyorum.
15 günde bir de yeşil elmalı çayı yap canım."""

ben bugün markete gidip hardalımı sirkemi vs alacam.inş.

Son düzenleme:
kızlarrrr artık çok bunaldım gerçketen çok stres yapıyorum bu kilo işini. ve cuma günlerine yakllaşınca veremediğimi görünce daha da stres oluyorum.
birara takımda şevki artırmak için demiştim ki aslıya 3 hafta üstüste kilo veremeyen diskalifiye olsun demiştim. oda olur demişti.böle bi kuralımız var evet ve ben kendi kazdığım kuyuya düştüm dermişim.haftayada veremezsem 3 olacak. ya büyük ihtimallede veremeyecem.durdu çünkü zıkkım paralıyorum gitmiyo.ama duyduğuma göre durunca 1 ay filan pes etmezsen geri vermeye başlıyomuşsun. ama ben bu sürede hem takımıma karşı sorumluluğumu gerçekleştiremiyorum içim rahat değil. siz o kadar emek veriyosunuz kilo veriyosunuz ben alıyorum yada vermiyorum.emekleriniz boşa gidiyor sıralama değişiyor vs. herneyse ben diskalifiye olmadan kendim gideyim diorum. ekimde geri gelmek üzere....ve geldiğimde kilo vermiş olarak göreceksiniz beni sözzz. kızlaaar sizi çok sveiyorum çok alıştım ama gerçekten buna ihtiyacım var. bilgisayardan da uzak duracam devamlı başında oturuyorum facebook u da kapatacam. ve kendimi dinleyecem. gerçekten buna ihtiyacım var.kiloyuda kafama takmadan sporuma ve diyetime dikkat ederek tartılmadan günler geçirmek istiyorum..beni anladığınızı umuyorum. ve ekimde en az 3 kilo vermiş olarak gelmeyi hedfeliyorum...öpüyorum sizi kocamannnn.[

Son düzenleme:
gülçincim sen sporunuda yapıyorsun, yürüyüşünüde yapıyorsun, yediklerinede dikkat ediyorsun
vücudun gerçekten sana karşı koyuyor belkide bizim doğru bildiğimiz bişey aslında yanlış o yüzden kilo veremiyorsun. diyetisyene gidebilirim demiştin bencede bir git anlat durumunu ne diyecek belki farklı yöntemler sunacak sana

izin konusuna gelince izin alabilirsin ama izne ayrılmak istediğin süre çok uzun bir süre bence süresini bir daha düşün derim tamamen kendini bırakabilirsin canım kesin ayrılmak istiyorsan izne bana hemen cevap yaz izne ayrıldı diye yazıyım listeye

tamam tatlım sen izinli yaz. zaten diyetisyenden randevu aldım. artık sadece doktorun yanında tartılacam. sana söz veriyorum datlım geldiğimde kilo almış olmayacam hatta vermiş olacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…