- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.081
selam canım ne var ne yok?nasıl gidiyo işler?ne zaman yapcan ikramlarını?
geçen hafta kim geldi kim gelmedi devam listesini nazmiye yapcak
nazco 2 - 8 temmuz
nazcom ben anlatıyım nasıl yapacağını. şimdi geçmişe bakacaksın 2 -8 temmuz arasında gün gün kim hangi gün geldi kiö gelmedi tespit edeceksin gelene 4 gelmeyene - koyarak listeyi hazırlayacaksın örnek vermek gerekirse
aynalar ++++-++ şeklinde böylelikle ben 1 gün gelmemişim 6 gün gelmişim gibi
mesaj sayısına bakmıyorsun canım o gün 1 defa bile gelse yeterli + koyuyorsun kolay gelsin canım
yarından itibaren gün gün mesaj sayısını esra sen yapacaksın canım kolay gelsin
16 - 22 temmuz roseberry
bu haftaki eşler
aynalar – faTTa83
nazco – catlak_kemmik
roseberry – irras
prenses88 – aysen_34
kızlar herkes bu hafta eşlerini hakkında yorumlarını yazsın onun hakkında bir değerlendirme yapsın bakalım nasılmışız
tatlım hepimiz can sıkıntısını depresyon olarak görüyoruz ama o öyle bişi diil inanki çok farklı yani hasta oluyosun resmen kafan kalkmıyo vücudun ve kafan çalışmıyo gerçekten
diiceksin nerden biliyosun benim güzel oğluşum otizmli üç yaşına kadar herşey normaldi bişi anlamadık üç yaşından sonra gerilemeler başladı ve anladıkki otizmli bi evlat sahibiyiz işte ben bunu öğrenince ne olduğunu anlayınca girdim o depresyona ve çıkmamda hiç kolay olmadı uzun bi sürede toparladım kendimi şükür o zamandan sonrada hiç depresyondayım demedim ne olduğunu biliyorum çünkü
zordur otizmli bievlat sahibi olmak ona bişiler öğretmek yaşamını sürdürmesini sağlamak çevrenin önyargıları ama ben artık herşeye alıştım allaha şükürler olsun bana böyle bir melek verdi onun annesi benim
arkadaşlar anlıycanız sorunlarınız gerçekten sizin için büyük ama aslında küçük şeyler hayat gerçekten dört elle sarılmaya değer ve biz imtihan dünyasındayız elbetteki sıkıntılarımız olacak önemli olan en az hasarla bunları atlatıp hayata devam etmek
14. TAKIM 214. ETAP
aynalar ( 97,8 / 97,6 / 0,2 / 0,20% )
pinkcat87 ( 63,5 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
triptofan ( 77,1 / 77,4 / -0,3 / -0,39% ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
roseberry ( 68,3 / 68,1 / 0,2 / 0,29% )
irras ( 87,8 / 87,0 / 0,0 / 0,00% )
aysen_34 ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00%)
emidaf ( 71,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
catlak_kemmik ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
faTTa83 ( 74,8 / 75,0 / -0,2 / -0,27% )
nazco ( 79,9 / 79,7 / 0,2 / 0,25% )
prenses88 ( 54,5 / 54,5 / 0,0 / 0,00% )
urbi_seher ( 103,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 676,2 / 676,1 / 0,1 / 0,01% )
way way wayyytatlım ikramlarımı yaptım etimek tatlım buzdolabında güzel görünüyo poça yaptım senin tavuklu salatandan yapıcaktım ama pazardan marul almalıştım bizim burda pazar dışında yeşillik bulamazsın o yüzden o kaldı yerine rus salatası yapçam bide lor kurabiyesi yaptım yeter herhalde az gelirse gözüme dolaptan börek çıkartıp pisiririm belki
kendimden utandım.haklısın can sıkıntısı ile depresyonu karıştırmamak lazım. Rabbim bunun bir imtihan olduğunu senin içine şççok güzel sindirmiş.darısı da bizim başımıza.kültür olarak tamamen farklı bir aileye geldiğimi çok geç anladım.annem ççok nasihat etmişti şimdilerde kafaya dank etti malesef.ve sanırım yanlızlığımmı da bundan dolayı hissediyorum.neyse bakalım biraz daha beklemede kalacağım sanırım.bakalım sabrın sonu selamet inş.sadece nefes alabilecek kadar bile olsa bi özgürlük istiyorum.neyse bakalım.bu arada dün gece keşfettim.hayatım boyunca hep bişeyler için üzülmmüşüm fakat ne zamanki o üzüldüğüm şeyleri elde etmişim bu sefer de başka şey için üzülmeye başlamışım.SONUÇ MUTLULUK BENİM ELİMDE.TEK GEREKLİ OLAN BENİM ONU BULMAM (
way way wayyydaha da az gelmesin canım kimselere.bu kadar yemek kaç kalori biliyon mu dersin soranlara.canımcım ben de çıkıyorum.misafirim geldi.çok öpüldün.
tatlım hepimiz can sıkıntısını depresyon olarak görüyoruz ama o öyle bişi diil inanki çok farklı yani hasta oluyosun resmen kafan kalkmıyo vücudun ve kafan çalışmıyo gerçekten
diiceksin nerden biliyosun benim güzel oğluşum otizmli üç yaşına kadar herşey normaldi bişi anlamadık üç yaşından sonra gerilemeler başladı ve anladıkki otizmli bi evlat sahibiyiz işte ben bunu öğrenince ne olduğunu anlayınca girdim o depresyona ve çıkmamda hiç kolay olmadı uzun bi sürede toparladım kendimi şükür o zamandan sonrada hiç depresyondayım demedim ne olduğunu biliyorum çünkü
zordur otizmli bievlat sahibi olmak ona bişiler öğretmek yaşamını sürdürmesini sağlamak çevrenin önyargıları ama ben artık herşeye alıştım allaha şükürler olsun bana böyle bir melek verdi onun annesi benim
arkadaşlar anlıycanız sorunlarınız gerçekten sizin için büyük ama aslında küçük şeyler hayat gerçekten dört elle sarılmaya değer ve biz imtihan dünyasındayız elbetteki sıkıntılarımız olacak önemli olan en az hasarla bunları atlatıp hayata devam etmek
tatlım ikramlarımı yaptım etimek tatlım buzdolabında güzel görünüyo poça yaptım senin tavuklu salatandan yapıcaktım ama pazardan marul almalıştım bizim burda pazar dışında yeşillik bulamazsın o yüzden o kaldı yerine rus salatası yapçam bide lor kurabiyesi yaptım yeter herhalde az gelirse gözüme dolaptan börek çıkartıp pisiririm belki
tatlım ben bu sayımı yarın yapsam olurmu bu gün işim çok biliyosun öle bi bakmak için uğramıştım mola verdim ama yarın boşum yapabilirim
aslıcım eline sağlık canım yanlız irrasın yüzdelerinde sorun var galiba bi bakta öle ver istersen listeyi
bahçemde dolma biberlerim olmuş bi topladım nerdeyse bir kiloya yakınlar çok güzel bu akşam dolma yapçam tamamen organik kendi imalatım
bide komşunun bahçesine daldık onunda şeftali ağacına daldık oğluşla şimdi ara öğün şeftali yiyeceğiz
çok sağlıklı beslenir olduk canııııııııııııııııııım
geçmiş olsun canım evet biz bir sınavın içindeyiz herşeye allahtan geldi diye kabul etmeliyiz ama bu demek değil ki daha güzel olsun diye çaba etmeyelim bizi mutlu edecek şeyler için uğraşalım emek verelim
yaa bende istiyorum bunlardan
tamam canım yarın yaparsın sorun değil
canım yok irras kilo bildirimi yapmadı aynı yazacaktım yanlış yazmışım ama yüzde doğru
süpersin canım ya ne güzel yeşillikler içinde kendimi ormanlara vurasım var
neyse gene çok çene çaldım işler yetişmicek gelirim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?