Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam canım ne var ne yok?nasıl gidiyo işler?ne zaman yapcan ikramlarını?

tatlım ikramlarımı yaptım etimek tatlım buzdolabında güzel görünüyo poça yaptım senin tavuklu salatandan yapıcaktım ama pazardan marul almalıştım bizim burda pazar dışında yeşillik bulamazsın o yüzden o kaldı yerine rus salatası yapçam bide lor kurabiyesi yaptım yeter herhalde az gelirse gözüme dolaptan börek çıkartıp pisiririm belki

tatlım ben bu sayımı yarın yapsam olurmu bu gün işim çok biliyosun öle bi bakmak için uğramıştım mola verdim ama yarın boşum yapabilirim

kendimden utandım.haklısın can sıkıntısı ile depresyonu karıştırmamak lazım.Rabbim bunun bir imtihan olduğunu senin içine şççok güzel sindirmiş.darısı da bizim başımıza.kültür olarak tamamen farklı bir aileye geldiğimi çok geç anladım.annem ççok nasihat etmişti şimdilerde kafaya dank etti malesef.ve sanırım yanlızlığımmı da bundan dolayı hissediyorum.neyse bakalım biraz daha beklemede kalacağım sanırım.bakalım sabrın sonu selamet inş.sadece nefes alabilecek kadar bile olsa bi özgürlük istiyorum.neyse bakalım.bu arada dün gece keşfettim.hayatım boyunca hep bişeyler için üzülmmüşüm fakat ne zamanki o üzüldüğüm şeyleri elde etmişim bu sefer de başka şey için üzülmeye başlamışım.SONUÇ MUTLULUK BENİM ELİMDE.TEK GEREKLİ OLAN BENİM ONU BULMAM(

aslıcım eline sağlık canım yanlız irrasın yüzdelerinde sorun var galiba bi bakta öle ver istersen listeyi

way way wayyydaha da az gelmesin canım kimselere.bu kadar yemek kaç kalori biliyon mu dersin soranlara.canımcım ben de çıkıyorum.misafirim geldi.çok öpüldün.

haklısın tatlım mutluluk kendimizin elinde küçük şeylerden mutlu olamayı öğrenmek gerekiyo yanlızca
kendindende utanma çünkü insan yaşamadan böle şeylerin farkına varamıyo bu çok normal ama allah kimseye yaşatmasında
özgürlük içinde savaşmak gerekiyo canım birden bi değişim bekleme yavaş yavaş ama sen bişeylere direndikçe geliyo özgürlük

geçmiş olsun canım evet biz bir sınavın içindeyiz herşeye allahtan geldi diye kabul etmeliyiz ama bu demek değil ki daha güzel olsun diye çaba etmeyelim bizi mutlu edecek şeyler için uğraşalım emek verelim

yaa bende istiyorum bunlardan

tatlım ben bu sayımı yarın yapsam olurmu bu gün işim çok biliyosun öle bi bakmak için uğramıştım mola verdim ama yarın boşum yapabilirim

tamam canım yarın yaparsın sorun değil

aslıcım eline sağlık canım yanlız irrasın yüzdelerinde sorun var galiba bi bakta öle ver istersen listeyi

canım yok irras kilo bildirimi yapmadı aynı yazacaktım yanlış yazmışım ama yüzde doğru

bahçemde dolma biberlerim olmuş bi topladım nerdeyse bir kiloya yakınlar çok güzel bu akşam dolma yapçam tamamen organik kendi imalatım
bide komşunun bahçesine daldık onunda şeftali ağacına daldık oğluşla şimdi ara öğün şeftali yiyeceğiz
çok sağlıklı beslenir olduk canııııııııııııııııııım

süpersin canım ya ne güzel yeşillikler içinde kendimi ormanlara vurasım var

yok bize onlardan yasak bende yemiycem onlar yerken ben efeye yediriyorum diye yırtarım yarın sabahta kalan poçalardan bi tane yerim canım okadar olsun artık
habide tatlının ttadına bakim artık bi kaç çatal merak ediyorum tadını

süpersin canım ya ne güzel yeşillikler içinde kendimi ormanlara vurasım var

tatlım bizim ev şehrin biraz kenarında kalıyo hatta en son ev bizim site ben dalga geçiyorum bizim köy diye bide borda köylere ya ova ya yayla diyolar ban misafir davet ederkende bizim ovaya gelin diyom herkez şaşkın şaşkın gülüyo

aaaaaaaaaaaaa kızlar yaaaa
ben kilo bildirimi yapmayı unuttum aklımdan çıkmış yaa benimkinden ötürü üff yaa sabah 9 da gene gittik doktora filime üff pardon yaa
hemen tartılıp yazıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…