- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.061
benn benn bennnondandır canım kesin.yahu o kadar uyumlu bi takımız ki hep beraber hasta oluyok hep beraber depresyona giriyokkk:))mesela bugün ben yanlız hissediyorum kendimi nazcobenim gibi hisseden var mı kendini şu an?
oufff bnmde psikoloğa gitmem lazım ama herşey anlatılmalımı düşüncesi oluyo çoğu kez.bide psikoloğa anlattıklarımı sonradan başkalarıyla konuşuyomu şeysi varesracım naber canım nasılsın
psikologla randevun nasıl geçti rahatlattımı seni
bende gideyim diyorum ama kendimi anlatamamakdan ifade edememekten çekiniyorum açıkcası
kızlarrrr artık çok bunaldım gerçketen çok stres yapıyorum bu kilo işini. ve cuma günlerine yakllaşınca veremediğimi görünce daha da stres oluyorum.
birara takımda şevki artırmak için demiştim ki aslıya 3 hafta üstüste kilo veremeyen diskalifiye olsun demiştim. oda olur demişti.böle bi kuralımız var evet ve ben kendi kazdığım kuyuya düştüm dermişim.haftayada veremezsem 3 olacak. ya büyük ihtimallede veremeyecem.durdu çünkü zıkkım paralıyorum gitmiyo.ama duyduğuma göre durunca 1 ay filan pes etmezsen geri vermeye başlıyomuşsun. ama ben bu sürede hem takımıma karşı sorumluluğumu gerçekleştiremiyorum içim rahat değil. siz o kadar emek veriyosunuz kilo veriyosunuz ben alıyorum yada vermiyorum.emekleriniz boşa gidiyor sıralama değişiyor vs. herneyse ben diskalifiye olmadan kendim gideyim diorum. ekimde geri gelmek üzere....ve geldiğimde kilo vermiş olarak göreceksiniz beni sözzz. kızlaaar sizi çok sveiyorum çok alıştım ama gerçekten buna ihtiyacım var. bilgisayardan da uzak duracam devamlı başında oturuyorum facebook u da kapatacam. ve kendimi dinleyecem. gerçekten buna ihtiyacım var.kiloyuda kafama takmadan sporuma ve diyetime dikkat ederek tartılmadan günler geçirmek istiyorum..beni anladığınızı umuyorum. ve ekimde en az 3 kilo vermiş olarak gelmeyi hedfeliyorum...öpüyorum sizi kocamannnn.[
oğlumla karşılıklı yemek yiyoruz o spagetti ben çorba içiyorum yatak odamı temizledim çok yoruldum....
kızlar yaz geldi hepimiz gevşedik bunun yanında artık kilo vermekten, dikkat etmekten , diyet yapmaktan bıktık
zaman ne kadar uzarsa bizim o kadar moralimiz bozuluyor ama kendimizi bırakırsak yavaş yavaş geldiğimiz bu durumdan eski halimize jet hızı ile döneriz
o yüzden zor olsada bırakmayalım kendimizi, moralimizi yüksek tutmak için elimizden geleni yaparım. bizi motive edecek çözüm önerileri üretelim hep berabar. çok şükür takımımızda güzel bir bağ var. bunun bozulmasını asla istemiyorum. neler yapabiliriz bi düşünelim. fikirlerinizi bekliyorum
kızlarrr eskiden bizim takımımızda bi arkadaşımız vardı bazılarınız bilir. nev 81
o bakmışki ben kilo veremiyorum hatta alıyorum. beni motive etmek amaçlı bir mesaj yazmış.ama artık hiç nişey benim bu kilo konusunda moralimi düzeltemiyor yaa. veremiyorum. size burda yazdığımdan daha fazla da bişe yemiyorum gerçekten sık sık yemeyede çalışıyorum ama yokkk. neyse durdu sanırım.
haa konuyu dağıttım esen arkadaşımızdan tüyolar.sizlede paylaşmak istedim.
""Aman xls medicale filan da bulaşma canım,eşini çok takdir ettim almış ya ilacı :) Şimdi yeni tüyolar deneyelim,ben de biliyorsundur son 3 haftada 1 kg bile verememiştim toplamda,bu hafta birazdan yazacağım yöntemnlerle tekrar hzılandı,700 gr attım.Bak bu tüyolar sana özel :)) Şaka şaka Allah kilo belasından herkesi kurtarsın,paylaşırsan da zincirleme iyilik yapmış oluruz :))) Benim kilo vermemi harekete geçiren,senin kilo verişini de eminim harekete geçirecek tüyoılar,bugünden itibaren denersen cumaya sonuç alacağına eminim canım.
1.Her saban uyanır uyanmaz bir çay kaşığı hardal yutup,üzerine 1 küçük şişe limonlu ılık su içiyorum.
2.Yemeklere kıyma koymuyorum,eti et olarak ızgara tüketiyorum.Ki kıyma,50 kalorilik bir masum sebze yemeğini otomatikman 200 kaloriye çıkarıyor.
3.Elma sirkesi+bal mucize karışımını yatmadan ılık su eşliğinde içiyorum.Eğer kokusundan miden bulanıyorsa burnunu kapatarak,miden acıyorsa balını azcık fazla koyarak tülketebilirsin.
4.Bir küçüklerden plates topu aldım.Tv izlerken baaklarımın arasına koyup,yalnızca bacağımın içinde topu sıkıyorum.Kollarımın arasında sıkıyorum.İnsan anlamıyor bile ne yaptığını ama,göğüslerim dikleşti ve küçülldü hem de 1 haftada görenler farketti.
Canım yeşil çay ve suyu yazmadım yaptığını bildiğim için.Ne olursa olsun 2 saatten bir midene bişeyler girsin.Bir de uzay yürüyüşü en güzel alet,kesinlikle çok iyi yapmışsın diye düşünüyorum.
15 günde bir de yeşil elmalı çayı yap canım."""
ben bugün markete gidip hardalımı sirkemi vs alacam.inş.
kızlarrrr artık çok bunaldım gerçketen çok stres yapıyorum bu kilo işini. ve cuma günlerine yakllaşınca veremediğimi görünce daha da stres oluyorum.
birara takımda şevki artırmak için demiştim ki aslıya 3 hafta üstüste kilo veremeyen diskalifiye olsun demiştim. oda olur demişti.böle bi kuralımız var evet ve ben kendi kazdığım kuyuya düştüm dermişim.haftayada veremezsem 3 olacak. ya büyük ihtimallede veremeyecem.durdu çünkü zıkkım paralıyorum gitmiyo.ama duyduğuma göre durunca 1 ay filan pes etmezsen geri vermeye başlıyomuşsun. ama ben bu sürede hem takımıma karşı sorumluluğumu gerçekleştiremiyorum içim rahat değil. siz o kadar emek veriyosunuz kilo veriyosunuz ben alıyorum yada vermiyorum.emekleriniz boşa gidiyor sıralama değişiyor vs. herneyse ben diskalifiye olmadan kendim gideyim diorum. ekimde geri gelmek üzere....ve geldiğimde kilo vermiş olarak göreceksiniz beni sözzz. kızlaaar sizi çok sveiyorum çok alıştım ama gerçekten buna ihtiyacım var. bilgisayardan da uzak duracam devamlı başında oturuyorum facebook u da kapatacam. ve kendimi dinleyecem. gerçekten buna ihtiyacım var.kiloyuda kafama takmadan sporuma ve diyetime dikkat ederek tartılmadan günler geçirmek istiyorum..beni anladığınızı umuyorum. ve ekimde en az 3 kilo vermiş olarak gelmeyi hedfeliyorum...öpüyorum sizi kocamannnn.[
kızlar hepimiz bir depresyondayız diye tutturmuşuz gidiyoruz günümüzün hastalığı mı yoksa can sıkıntısından ay benim canım sıkılıyor ben depresyondayım diyip çıkıyoruz. bunu hepimiz yapıyoruz. düşündümde aslında biz kendimize zarar veriyoruz. bi düşünün hayatımızda aslında ne çok sevinmemiz gereken şey var en basitinden görüyoruz. görmek kadar güzel bişey var mı, görmek aslında basit mi? hayır değil biz kör olmanın ne olduğunu bilmediğimiz için farkında değiliz sadece. kimseye muhtaç değiliz çok şükür. kör değiliz, sağır değiliz,topal değiliz, dilsiz değiliz...
bazen en ufak bir şeyi ne kadar büyütüp dağ yaptığımızın farkında mıyız düşünün bi, bakın çevrenize, dünyaya. o kadar acı çeken insanlar var ki, çaresiz, derman bulamayan. onların yanında bizim durmadan oflayıp puflamamız ne kadar doğru. hepimizin derdi var, sıkıntıları var, normal bu. ama kendimizi yıpratacak kadar büyük mü bu dertler, daha büyük sorunlar yok mu dünyada. biraz kendimize gelelim. bunları düşünelim. sakın yanlış anlamayın kızlar şükürsüzsünüz demiyorum. aynı şeyleri bende yapıyorum biliyorsunuz hemen ooff canım sıkıldı, depresyona girdim deyip çıkıyorum. kendi kendimi yıpratıyorum. ama yaptığımız yanlış değil mi hep bardağın boş tarafından mı bakalım, birazda dolu tarafından bakalım hayata.
biz mutlu olursak, çevremize mutluluk saçarız, o zaman çevremizdekilerde mutlu olur. hayata daha bi dört elle sarılırız, yarına daha bir umutla bakarız. bize sorun olan, psikolojimizi bozan bu kilolardan daha hızlı kurtuluruz değil mi?
ben çoğu zaman güzellikleri görmeyen biriyim malesef bu da bana zararla döndü hep ama artık değişmek istiyorum hayata daha pozitif bakmak istiyorum, herşeyde bir güzellik görmek istiyorum. bundan sonra canım sıkıldı, depresyondayım laflarını kullanmamaya çalışacam. gelin birazda polyannacılık oynayalım olmaz mı
kızlar hepimiz bir depresyondayız diye tutturmuşuz gidiyoruz günümüzün hastalığı mı yoksa can sıkıntısından ay benim canım sıkılıyor ben depresyondayım diyip çıkıyoruz. bunu hepimiz yapıyoruz. düşündümde aslında biz kendimize zarar veriyoruz. bi düşünün hayatımızda aslında ne çok sevinmemiz gereken şey var en basitinden görüyoruz. görmek kadar güzel bişey var mı, görmek aslında basit mi? hayır değil biz kör olmanın ne olduğunu bilmediğimiz için farkında değiliz sadece. kimseye muhtaç değiliz çok şükür. kör değiliz, sağır değiliz,topal değiliz, dilsiz değiliz...
bazen en ufak bir şeyi ne kadar büyütüp dağ yaptığımızın farkında mıyız düşünün bi, bakın çevrenize, dünyaya. o kadar acı çeken insanlar var ki, çaresiz, derman bulamayan. onların yanında bizim durmadan oflayıp puflamamız ne kadar doğru. hepimizin derdi var, sıkıntıları var, normal bu. ama kendimizi yıpratacak kadar büyük mü bu dertler, daha büyük sorunlar yok mu dünyada. biraz kendimize gelelim. bunları düşünelim. sakın yanlış anlamayın kızlar şükürsüzsünüz demiyorum. aynı şeyleri bende yapıyorum biliyorsunuz hemen ooff canım sıkıldı, depresyona girdim deyip çıkıyorum. kendi kendimi yıpratıyorum. ama yaptığımız yanlış değil mi hep bardağın boş tarafından mı bakalım, birazda dolu tarafından bakalım hayata.
biz mutlu olursak, çevremize mutluluk saçarız, o zaman çevremizdekilerde mutlu olur. hayata daha bi dört elle sarılırız, yarına daha bir umutla bakarız. bize sorun olan, psikolojimizi bozan bu kilolardan daha hızlı kurtuluruz değil mi?
ben çoğu zaman güzellikleri görmeyen biriyim malesef bu da bana zararla döndü hep ama artık değişmek istiyorum hayata daha pozitif bakmak istiyorum, herşeyde bir güzellik görmek istiyorum. bundan sonra canım sıkıldı, depresyondayım laflarını kullanmamaya çalışacam. gelin birazda polyannacılık oynayalım olmaz mı
afiyet olsun canım yusufu öp benim için canım çocuk sevmek istedi
çok doğru söylüyosun canım. bunları senden duymak ayrıca güzel. demek seni bunalıma iten sivasmış. ankaraya gidince medajlarının içeriği değişti. maşallah inşallahta Allahım sana ankarayı nasibetsin. yaa ben genelde polyanna olarak bilinirim arkadaşlarım tarafından. ama benim durum bunalım değil sadece geçici bi dönem. kendimi dinleme diyelim. efsane geri döneceek inşallah yaaa. size verdiğim söz beni kendime getirecek inş.
aslı çok güzel bir konuya değinmişsin seni tebrik ederim evet şu aralar herkes depresyonda ben değilim çok şükür geçen hafta ağlama krizinden sonra yukarıda yazdıklarına sahip olduğum için şükür ettim depresyonda neymiş dedim kendime geldim evet dediğin gibi polyanacılık oynayalım hayatın sıkıntılarının yanınada rabbimin bize bahşettiği nimetlerin ne kadar güzel olduğunun farkına varalım şu güzelim yaz günlerini kışın çok özlememişmiydik haydi kılar herkesi huzura davet ediyorum....
sağol canım,yusuf sürekli öpülüyor tarafımdan bir öpücüümde senin için aslı ablası....
ya ayşenim yüz hatların çok güzelbu arada dün çektiğim resmimi koydum avatarıma :98:
ah be canım hangi birini anlatıyım.bugün sıkıntıdan bi resim karaladım.her tarafı çevrili bi kafes ve birden bire kendimi o çizdiğim kafesin tam ortasında hisettim.karşımda da bi misafirimiz vardı büroda.yaaa kendime inanamadım ama o ortamda bile gözlerim doldu.ki bu benim için hiç ama hiç iyiy bi durum dil çünkü ben kendimi bildim bileli olaylara hep komik yaklaşan bi yapıdaydım.taaa ki evlenip mekan değiştirinceye kadarfatoşcum bak nacizane bi öneri sunuyim sana
bende kendimi onca gelen gidenin arasında yalnız ve kimsesiz hissetim
hatta geçen geve ağlarkende kendimi yalnız kimsesiz hissediyorum derdimi paylaşacağım kimsem yok diye ağladım
sonra aldım elime kağıt kalem yazdım yazdımm yazdımmm içimi döktüm gerçekten çok iyi geldi bana sende böyle yapabilirsin
hem bizde varız burda demi yani bak ben hemencecik anlatıyorum
ya kaptancım benim de 3 hafta oldu sanırım kiloe veremedimgeçen hafta kim geldi kim gelmedi devam listesini nazmiye yapcak
nazco 2 - 8 temmuz
nazcom ben anlatıyım nasıl yapacağını. şimdi geçmişe bakacaksın 2 -8 temmuz arasında gün gün kim hangi gün geldi kiö gelmedi tespit edeceksin gelene 4 gelmeyene - koyarak listeyi hazırlayacaksın örnek vermek gerekirse
aynalar ++++-++ şeklinde böylelikle ben 1 gün gelmemişim 6 gün gelmişim gibi
mesaj sayısına bakmıyorsun canım o gün 1 defa bile gelse yeterli + koyuyorsun kolay gelsin canım
yarından itibaren gün gün mesaj sayısını esra sen yapacaksın canım kolay gelsin
16 - 22 temmuz roseberry
bu haftaki eşler
aynalar – faTTa83
nazco – catlak_kemmik
roseberry – irras
prenses88 – aysen_34
kızlar herkes bu hafta eşlerini hakkında yorumlarını yazsın onun hakkında bir değerlendirme yapsın bakalım nasılmışız
ya kaptancım benim de 3 hafta oldu sanırım kiloe veremedim((ilk yorumu nacizane bana bahşeder misiniz sayın ortim:)
nazco baktınmı paçiii silecem
haklısın aslıcım yenilikler bulmalıyız bencede hep beraber düşünelim ama kopmayalımkızlar yaz geldi hepimiz gevşedik bunun yanında artık kilo vermekten, dikkat etmekten , diyet yapmaktan bıktık
zaman ne kadar uzarsa bizim o kadar moralimiz bozuluyor ama kendimizi bırakırsak yavaş yavaş geldiğimiz bu durumdan eski halimize jet hızı ile döneriz
o yüzden zor olsada bırakmayalım kendimizi, moralimizi yüksek tutmak için elimizden geleni yaparım. bizi motive edecek çözüm önerileri üretelim hep berabar. çok şükür takımımızda güzel bir bağ var. bunun bozulmasını asla istemiyorum. neler yapabiliriz bi düşünelim. fikirlerinizi bekliyorum
benn benn bennn
oufff bnmde psikoloğa gitmem lazım ama herşey anlatılmalımı düşüncesi oluyo çoğu kez.bide psikoloğa anlattıklarımı sonradan başkalarıyla konuşuyomu şeysi var
yaaaaaa olmaz öle şey yaaagitmeee. senin sayende girmiştim takıma. azminide örnek olarak görüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?