- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.341
kaptan sen bir diyet uyguluyormusun
bende kullanamıyorum canım hepsinde bi problem çıktı o yüzden benimde ödüm kopuyo
ölende bööle plansız olmuştu yine aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum ölümden dönmüştüm zehirleniyodum nerdeyse
selamlar kızlar
acayip başım ağrıyo yaa ağrı kesicide içmedim zaten bir sürü hap içiyorum bi de onu içmiyim dedim
karnım acıkmaya başladı ama söz verdim kendime saat 7 de bi şeftali yedim daha bişi yemiycem diye
öznur
esra
nasılsınız kızlar
esracım diyet nasıl gdiiyor aslında senin diyetleri bendemi yapsam nasıl olsa ne yediğini yazıyosun
geçmiş olsun... bn şuan adaptasyon şeysine girdiğim için bu hafta diyet hommmmm :18:
bide regli oldum onun şişkinliği var
iyi canım senin adına sevindim patronun anlayışlı olması en iyisi zaten yoksa hiç çekilmiyo çalışmak
ben çalışırken öyle bir uyuz amirimiz vardıki aman yarabbim adam gider gelir kusur arardı allahtan 15 de bir gelirdi
amanin hemende gözüne kestirmişsin birini kız dur hele bi bakim acele yok bu sefer sık ele
kızlar kaynatmışsınız gene napıosunuz
bana öle gelmişte olabilir . zaten çalıştığım arklar arasında sevgili yapma gibi bi durumum olamaz yasakladım kendime
ama güzel bişimiş süzülmek yaaa
daha çok süzülürsün canım ama önemli olan senin süzdüğün birisinin karşına çıkması :98:
hoşgeldin tatlım
ordan burdan şurdan işte
sen nasılsın okuyodun galiba demi seninle pek tanışamadık biz
mağğlesef öle olmuyoismail yk mıydı kimdi o. beni beğeneni ben beğenmem ,bnm beğendiğim ise beni beğenmez
iyiyim aslıcım karşılaşamıyoruz bir türlü .....
çarşamba perşembe temizlik var evde yusufu alır çıkarım artık yusufla temizlik mümkün değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?