Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim aslıcım karşılaşamıyoruz bir türlü .....

çarşamba perşembe temizlik var evde yusufu alır çıkarım artık yusufla temizlik mümkün değil....

rabbim hayırlısını versin hepimize.....

avatarımı değiştirdim bakayım nasıl olmuş

selamlar kızlar
acayip başım ağrıyo yaa ağrı kesicide içmedim zaten bir sürü hap içiyorum bi de onu içmiyim dedim

karnım acıkmaya başladı ama söz verdim kendime saat 7 de bi şeftali yedim daha bişi yemiycem diye

öznur
esra
nasılsınız kızlar
esracım diyet nasıl gdiiyor aslında senin diyetleri bendemi yapsam nasıl olsa ne yediğini yazıyosun

sabaha kadar oturdum uyku gelmedi son 1 saat kala uyumuşum. neysem kalktım servisçiyi aradım beni unutmasın diye neysecime gittik tükkanaa millet servisten yeni iniyo. geriden gelerek takip ettim sürüyü sora bizi toplantı odasına doluştutttular hiçç abartmıyorum hesapladım 1 saat boyunca o odada birbirimize mööğümsü bakışlarla bakarak oturduk bizim mağazanın müdürü olacak adam çok şeker tatlı bişi tombiş tombiş bölee ve adam çok anlayışlı bu yönden çok şanslıyım. işte hergün eğitim vercekler. bide eğitim planı verdiler. aldığımız her eğitimden sora,eğitim veren kağıdı imzalıyo. sonradan millet kaynaştıı baya sohbet muhabbet . en küçükleri bnmmm çaylar kurupastalar aman allahım ne güzel beslediler öle yemekleri çok güzeldi. hipermarketlerin yemekleri dışardan geldiği için iğrenç oluyomuş bi çok kişi öle demişti ama burda aşçılar var onlar yapıyo yemekleri

veeeeeeğğğğğğ günün şaşılası olayıııı
şimdi ilk ben toplantı odasına gittim. en köşeye işte müdür geldi bişiler anlattı anlattı 15 dk çay molası verildi. o aradada kaynaştık kızlarla . köşede kaldım yanınıza geliyim dedim. bidene oğlan var ilk başta karşıma oturmuştu. ben yerimi değiştirince geldi bnm eski yerime oturdu :S arada şöle bi göz gezdirdim millete sankim bi göz bnm üstümde yada bana öyle geldi bilmiyorum artıkın. işte toplaştık saha gezcez oğlan sürekli yakın çevremde gezinip duruyo toplantı odasından çıkarken yol vermeler falan.

veğğğğğ aynı servisteyizzz:18:

öle işte çok zevkli. yeri gelince isyan edeceksiniz işten çıkmayı düşünceksiniz ama duruma alışınca daha çok bnmseyeceksiniz dediler. kendi mağazamıza çıkınca çok rahat edicez. burdakilere uyuz oldum uzaktan uzaktan sırıtıp çömez muamelesi yapıyolar göz temasıyla :S hepsi öle değil tabi

öznur
esra
nasılsınız kızlar
esracım diyet nasıl gdiiyor aslında senin diyetleri bendemi yapsam nasıl olsa ne yediğini yazıyosun

geçmiş olsun... bn şuan adaptasyon şeysine girdiğim için bu hafta diyet hommmmm :18:
bide regli oldum onun şişkinliği var

iyi canım senin adına sevindim patronun anlayışlı olması en iyisi zaten yoksa hiç çekilmiyo çalışmak
ben çalışırken öyle bir uyuz amirimiz vardıki aman yarabbim adam gider gelir kusur arardı allahtan 15 de bir gelirdi

amanin hemende gözüne kestirmişsin birini kız dur hele bi bakim acele yok bu sefer sık ele

bana öle gelmişte olabilir . zaten çalıştığım arklar arasında sevgili yapma gibi bi durumum olamaz yasakladım kendime
ama güzel bişimiş süzülmek yaaa

öznurcum hayırlı olsun canım

eeee kızlar anlatın ne var ne yok bakalım

iyiyim aslıcım karşılaşamıyoruz bir türlü .....

çarşamba perşembe temizlik var evde yusufu alır çıkarım artık yusufla temizlik mümkün değil....

evet canım malesef karşılaşamıyoruz
aayy temizlik deme bizimde duruyor gözümde büyüyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…