- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.321
normalde bir haftadan az var olmama ama doktor bu ay ilaç verdi yumurtalıkalr için o hap bitince olmam lazım daha 1 haftadan fazla var sanırım :44:
adet olunca yumurtalık takibine başlayacak çocuk için o yüzden annemlerede gidemiyorum zati
iyi akşamlar pampişlergündüz hep buralardaydım emme kimsecikler yoktu neyse geçmişe baktım ayşen gelmiş hoşgelmiş,nazmiye eşimde çocuk diye tutturdu ben ilaç kullandığım için doğum kontrollerinden birini kullanamıyorum ödüm kopuyor inşallah bende 2.çocuğu istiyorum ama biraz daha kilo vereyim o zaman olsun....
aslı allah yardımcın olsun ama arkadaşın iyi yapmamış sende kızı görmezden gel muhatap alma kendine ....
ara öğünde 1 paket maci yeşil bisküvi yedim
akşam için bir güzel salata hazırlamışım kendime resimlerini çektim renk sacalası gibi üstündede haşlanmış kuru fasulye
aaayyy kızlar çok sinirlendim
benim bi erkek arkadaşım var izmirde sevgilisi vardı
kız manyağın tekiymiş baya bir sorun yaşadı en son ailesi işin içine girdi kızla kavga ettiler hatta babası kıza evlendirecez biz onu demişler
kız haala benim arkadaşın peşini bırakmıyor eee benim salak arkadaşım napmış tutmuş kıza benimle nişanlandığını söylemiş ilk ayrıldıklarında kız bana mesaj atmıştı aramızda bişey var sanıp o böyledir şöyledir diye ben cevap vermemiştim şimdi kıza böyle demiş kız bana facede arkadaşlık isteği göndermiş
kızdım arkadaşa beni ne diye katıyon işe diye
ben avatar resmi değiştirmesini bilmiyorum bilen yardımcı olsun bende güzel bir kadın resmi koymak istiyoruuummmm
kızlar yarın diyetisyene gidiyorum inşallah.var mı sormak istediğiniz merak ettiğiniz bişey sorayım hemen.
kızlar yarın diyetisyene gidiyorum inşallah.var mı sormak istediğiniz merak ettiğiniz bişey sorayım hemen.
aslı allah yardımcın olsun ama arkadaşın iyi yapmamış sende kızı görmezden gel muhatap alma kendine ....
ben avatar resmi değiştirmesini bilmiyorum bilen yardımcı olsun bende güzel bir kadın resmi koymak istiyoruuummmm
ayrılınca peşini bırakmayan kızlara sinir oluyoruuum kız dediğinin biraz gururu olur onuru olur yahuu:103:
ama arkdşn yanlış yapmış isim vermekle:26:
selam iyi aksamlar, bende sabah cayimi iciyorum, birazdan haslanmis patatesimi yiyecegim.
bugun yeni bir diyete basladim , Patates diyeti:) sabah 2 patates haslanmis. ogle 2 patates aksam 2 patates
selam canım ne kadar sürecek bu diyet bir günde 6 patates mi yiyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?