Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

umarım bir an önce biter bu süreçte bebişini kucağına alırsın

bende kullanamıyorum canım hepsinde bi problem çıktı o yüzden benimde ödüm kopuyo
ölende bööle plansız olmuştu yine aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum ölümden dönmüştüm zehirleniyodum nerdeyse

ayrılınca peşini bırakmayan kızlara sinir oluyoruuum kız dediğinin biraz gururu olur onuru olur yahuu:103:
ama arkdşn yanlış yapmış isim vermekle:26:

bugünkü menüm
sabah klasik kahvaltı
öğlen közde tavuk ayran salata 2 dilim ekmek
ara öğün böğürtlenli dondurma
akşam 2 kaşık pilav fasulye 1 dilim ekmek
afiyet olsun banaaaa

selam bacılar nabersiiizz??? ayşeen canım bugün senin fasulyenden yaptım patatesli. güzel oldu teşekkür ederim tarif içinn.

kızlar yarın diyetisyene gidiyorum inşallah.var mı sormak istediğiniz merak ettiğiniz bişey sorayım hemen.

Son düzenleme:
kızlar yarın diyetisyene gidiyorum inşallah.var mı sormak istediğiniz merak ettiğiniz bişey sorayım hemen.

kesinlikle yenmemesi gereken yasak besinleri sorabilirsin
birde benim için şunu sorarsan çok mutlu olurum spor yapmaki kilo vermey hızlandırıyor ama kas yapar sonra yağ yakımı zora girer mi die sorabilirsin 40 kilo verince çok deformasyon olur mu diyede sorabilirsin nerde gidiyosun diyetisyene tatlım iyiyse bende giderim

gelmişkene yazayım. bugün böyleydim. spor yapmadım henüz. birazdan yürüyüşe çıkarım 1 saat yada evde eliptik püsüklete binerim.
2011-07-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[4] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[5] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[6] Diet Kola 0.1 LİTRE 2
[7] elma suyu (200gr) 1 bardak 94
[8] Kavun 200 gr 66
[9] Sütaş Tam Yağlı Keçi Peyniri 20 GRAM 68
[10] Milföy 2 ADET 380
Toplam : 1094 kal.

seher taksimde gizem tutara gidecem. 2 seansı 120 tl. rabbim şu kilo verme uğruna harcadığım paralara neler alınırdı.

selam iyi aksamlar, bende sabah cayimi iciyorum, birazdan haslanmis patatesimi yiyecegim.

bugun yeni bir diyete basladim , Patates diyeti:) sabah 2 patates haslanmis. ogle 2 patates aksam 2 patates

aslı allah yardımcın olsun ama arkadaşın iyi yapmamış sende kızı görmezden gel muhatap alma kendine ....

ben avatar resmi değiştirmesini bilmiyorum bilen yardımcı olsun bende güzel bir kadın resmi koymak istiyoruuummmm

canım kontrol panelinde sol tarafta avatarını değiştir var onu tıkla ordan değiştiriyorsun resmi

ayrılınca peşini bırakmayan kızlara sinir oluyoruuum kız dediğinin biraz gururu olur onuru olur yahuu:103:
ama arkdşn yanlış yapmış isim vermekle:26:

:84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
selam iyi aksamlar, bende sabah cayimi iciyorum, birazdan haslanmis patatesimi yiyecegim.

bugun yeni bir diyete basladim , Patates diyeti:) sabah 2 patates haslanmis. ogle 2 patates aksam 2 patates

selam canım ne kadar sürecek bu diyet bir günde 6 patates mi yiyeceksin

Son düzenleme:
selam canım ne kadar sürecek bu diyet bir günde 6 patates mi yiyeceksin

canim bu diyeti ender saracoglu tavsiye etmis. 7 gun suruyor.

1. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 3 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

3. GüN : Sabah : 1 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 2 but tavuk haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 2 mandalina, Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 1 portakal, Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta haşlanmış, yeşil salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…