Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım hoşgeldin

hadiiiiiii yok yere kızı senin başına sarmış kızda ne yapışıkmış ööle

hadiiiiiii yok yere kızı senin başına sarmış kızda ne yapışıkmış ööle

kız öyle böyle değil kök söktürüyor iş yerini arıyor, evine baskın yapıyor, ortalığı birbirine katıyor
dedim beni niye karıştırıyorsun ne biliyim sen geldin aklıma o an dedi deli oldum
şeytan diyo ki kıza mesaj at öyle bişi yok diye
arkadaşada söyledim ben doğruyu söylerim diye öyle bişey yapma diyo

merak eden birinin olması ne güzell:122::122::122::122::122::122::122:

geçmiş olsun canım hoşgeldin
sağol canım
hoşbulduk

inşlh o kadar zayıflayıp o gelinliğe girersin bir an önce :98:

bende değiştirdim hayata pembe gözlerle bakmak için

amaninn o da ne saçma bişey yapmış öyle neden seni katıyo
çok rahatsız ederse söyle gitsin yaa elalemin delisiylemi uğraşıcan

ben geldim ggızzzzçelerrr:92::92::92::92::92::92:

hoşgeldin canım nasıl geçti ilk günün

sağol canım hayırlısı. senin avatarında çok güzel ama sanki dertli biraz
bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım rahatsız ederse söylerim herşeyi

kaç gündür bir şişlik var bende daga regl olmamada hapa göre 10 gün felan var
10 gün öncedenmi başlıyo bu regl şişliği yawww:95::95::95:

ya nerden buluyonuz siz bu avatarları çok güzel bende istiyom çok kıskandım benim penguenlerdende sıkıldım banada yapınnnnnnnnnnnnnnn

ya nerden buluyonuz siz bu avatarları çok güzel bende istiyom çok kıskandım benim penguenlerdende sıkıldım banada yapınnnnnnnnnnnnnnn

canım google gir sol yukarda göeseller var ya orayı tıkla ne ilgili bir resim istiyorsan onu yaz arat bir sürü resim çıkar canım

iyi akşamlar pampişler gündüz hep buralardaydım emme kimsecikler yoktu neyse geçmişe baktım ayşen gelmiş hoşgelmiş,nazmiye eşimde çocuk diye tutturdu ben ilaç kullandığım için doğum kontrollerinden birini kullanamıyorum ödüm kopuyor inşallah bende 2.çocuğu istiyorum ama biraz daha kilo vereyim o zaman olsun....

aslı allah yardımcın olsun ama arkadaşın iyi yapmamış sende kızı görmezden gel muhatap alma kendine ....

ara öğünde 1 paket maci yeşil bisküvi yedim

akşam için bir güzel salata hazırlamışım kendime resimlerini çektim renk sacalası gibi üstündede haşlanmış kuru fasulye

boşver canım yap 2.yi çatır çatır doğur:)
güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…